Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Kronholm Copenhagen, tøj brand med mange kunder og stort potentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Faux fur pelse og smykker

OM KRONHOLM COPENHAGEN
Kronholm Copenhagen er skabt i 2015, af Maria Hjort Kronholm, med inspiration fra det feminine og romantiske univers.

Jeg elsker det romantiske, og oplevede at der var mange enkle og ”typisk nordiske” smykkedesigns derude, jeg savnede bare min romantiske version af ”mit Norden”. For mig er det nordiske look, lig med eventyr, kærlighed, romantik, penslet med et royalt touch. Det er præcis dét jeg har ønsket at ramme med vores smykkekollektioner og designs generelt.

Maria Kronholm
Udover vores elegante smykkekollektioner, designer vi også custom made diamant smykker. Typisk mest som forlovelsesringe, men også andre smukke unikas er mulige – kun fantasien sætter grænserne.

De to styrende elementer indenfor klassisk og romantisk glamour, har for mig altid været diamanter og pelse.

Elegance har altid fascineret og tryllebundet mig. Jeg bestilte engang en Faux fur frakke, til mig selv – men blev så forundret over den manglende kvalitet i jakken og, det ærgrede mig meget. Jeg tænkte at ”dét må man kunne gøre bedre og langt mere elegant.

Jeg etablerede et sejt produktionsteam, til både smykker og pelse, som jeg vidste kunne løfte opgaven og hjælpe mig videre fra idé til færdigt produkt. De forstod min vision og hvad jeg designede og løftede min vision fra teori til de smukke færdige designs som I ser i dag.

Kronholm Copenhagen rummer i dag både Maria selv men også “Mr. Kronholm”, som fungerer som medejer, sparringspartner, økonomi-mand og investor, samt Anja som også er medejer, brandansvarlig, fotograf og hun er også en solid sparringspartner i den daglige forretningsførelse

”Vi står stærkere end nogensinde og vores rejse bliver eventyrlig. Vi brænder alle for Kronholm Copenhagen og glæder os alle meget til at dele passionen og alle vores smukke og luksuriøse designs.”

Virksomheden er blevet drevet med minimal indsats (+2 timers arbejde om ugen), og har derfor et kæmpe uforløst potentiale. Denne virksomhed er den rette for dem der ønsker at overtage noget som allerede virker, og som har tiden til at drive det videre.

✅ Stor avance i produkter
✅ Eget design team
✅ Leverandør aftaler

Økonomiske nøgletal

Omsætningen har ikke været høj da firmaet har været i minimal drift, der er solgt 1 produkt om måneden, da ejer er ramt af sygdom.
regnskab med mere kan vises ved interesse.

firmaet har for år tilbage haft fysisk butik

Vi forventer man køber varelager med i prisen for at få den bedste overdragelse af virksmoheden, udover det vil Maria også kunne bistå som designer af smykker i en hvis omfang, dette kan aftales.

Markedsføringskanaler

Varelager på 1.000.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1569

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
36578

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
17-08-2023
Udbudspris 40.000 DKK