Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dropshipping webshop med salg af trendy opladere!

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Køreklar shop med stort potential - Eksklusiv leverandør aftale med 2-3 leveringsdage - Stor So-me platform!

Ønsker du en ny opstartet dropshipping forretning med stort potentiale til en meget lav pris uden de store omkostninger? Hi Charger er det rigtige valg for dig! hicharger.dk sælger ny moderne og top trendy opladere til privat og erhverv. Disse opladere passer til alle situationer om det er på en rejse, i stuen, kontoret, værelset osv. Hjemmesiden er opbygget af shopify specialister og erfarne webshop ejere. Det benyttede tema har en værdi til 5000 kr, som du får med helt gratis. Alt på shoppen er færdig lavet med avanceret email flow, nyhedsbreve, facebook, instagram og tiktok. Skriv gerne for mere info.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der er ingen nøgle tal, da det hele er opsat uden testning. Kun få salg til en omsætning på 1500 kr gennem so-me. Ingen ads testet eller noget anden form for at øge salg. Hele shoppen er bygget op og sat op til at være klar fra start. Grunden til den ikke er blevet prøvet af og testet er pga fokus på andet forretning.

Overskud før skat: 1.500 DKK

Produktet

Virksomheden er inden for salg af oplader til ens enheder. Primært fokus er på mobil oplader. Det er moderne og trendy opladere på shoppen.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Meget få omkostninger, derfor yderst attraktiv webshop.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1036

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36551

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-08-2023
Udbudspris 7.500 DKK