Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Møbelvirksomhed til salg - Kendt siden 1982 - Resultat før skat 2022: 2.335.000 DKK

Fuglsang Allé, Fredericia
Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Opdag en unik mulighed for at overtage et velkendt møbel brand webshop med en historie, der strækker sig over flere årtier. Med en stærk online tilstedeværelse, en bred vifte af kvalitetsmøbler til konkurrencedygtige priser og en solid kundebase, repræsenterer denne webshop som en fremragende investeringsmulighed.

Webshoppen, var en gang Danmarks største enkeltejede møbelkæde, har transformeret sig til en dynamisk online platform. Med en forretningsmodel, der fokuserer på direkte leverancer fra leverandører, eliminerer virksomheden unødvendige omkostninger og tilbyder kunderne nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser. Trods tidligere udfordringer har virksomheden genopfundet sig selv, og er nu en voksende e-handelsplatform med stærkt potentiale.

Brand er registeret varemærke og der er norsk domænenavn som også er inkluderet i handlen.

Vores USP'er

- Ingen mellemled: Direkte leverancer fra leverandører sikrer konkurrencedygtige priser.
- Stilfuldt design: Bredt udvalg af kvalitetsmøbler med en kombination af æstetik og funktionalitet.
- Hurtig levering: Effektiv logistik sikrer rettidig levering.
- Kundetilfredshed: Med en Trustpilot-score på 3,8 baseret på 3.775 anmeldelser, demonstrerer en stærk kundetilfredshed.

Regnskab

Afkastningsgrad
33%
Soliditetsgrad
72%
Likviditetsgrad
334%

Økonomiske nøgletal

Resultatopgørelse for perioden 1. januar - 31. december 2022:

Omsætning: 16.569.379 kr.
Bruttofortjeneste: 2.445.988 kr. (2021: 1.900.949 kr.)
Personaleomkostninger: -61.150 kr. (2021: -332.617 kr.)
Resultat før af- og nedskrivninger (EBITDA): 2.384.838 kr. (2021: 1.568.332 kr.)
Årets resultat: 1.950.418 kr. (2021: 1.127.193 kr.)

Balance pr. 31. december 2022:

Aktiver i alt: 5.938.739 kr. (2021: 4.038.869 kr.)
Egenkapital: 4.295.577 kr. (2021: 2.377.999 kr.)
Gældsforpligtelser i alt: 1.624.645 kr. (2021: 1.644.111 kr.)

Omsætning fra 01-01-2023 til 14-08-23: 7.029.001 kr.

Overskud før skat: 2.335.000 DKK

Produktet

Virksomheden specialiserer sig i at tilbyde et bredt udvalg af møbler til hjemmet. Med fokus på at levere både stil og funktionalitet, sikrer Virksomheden, at hvert møbel ikke kun ser godt ud, men også tjener sit formål i hjemmet effektivt.

Vores sortiment spænder over et bredt spektrum af møbeltyper og -designs, hvilket sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov. Uanset om du leder efter en komfortabel sofa til stuen, et elegant spisebord til middagsrummet eller praktiske opbevaringsløsninger til soveværelset, finder du det på webshoppen.

Kvalitet er kernen i vores produktudbud. Hvert møbel er omhyggeligt udvalgt for at sikre holdbarhed, komfort og æstetik. Desuden, takket være vores direkte leverandørrelationer, kan vi tilbyde disse kvalitetsmøbler til nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser.

Virksomhedens engagement i at tilbyde "billige møbler" betyder ikke, at vi går på kompromis med design eller kvalitet. Vores "billige" refererer til pris, ikke kvalitet. Vores kunder kan forvente stilfulde designs kombineret med robust konstruktion, hvilket sikrer, at møblerne ikke kun ser godt ud, men også varer længe.

Endelig er vores online platform designet til at give kunderne en nem og bekvem shoppingoplevelse. Fra detaljerede produktbeskrivelser og dimensioner til hurtig levering, stræber vi efter at gøre dit møbelkøb så enkelt og problemfrit som muligt.

Markedsføringskanaler

Shopsystem

Vision

Fremtidsudsigter
Med en voksende tendens til online shopping og en stigende efterspørgsel efter kvalitetsmøbler, er der stort potentiale for virksomheden. Fremtidige vækstmuligheder inkluderer:

Udvidelse til nye markeder.
Introduktion af nye produktlinjer.
Partnerskaber med populære møbeldesignere.
Implementering af avancerede teknologier for at forbedre kundeoplevelsen.

Ideel køber

Den ideelle køber for virksomheden ville være en allerede etableret aktør inden for møbelindustrien, enten som ejer af en anden møbel-webshop eller som ejer af en fysisk møbelbutik. Dette skyldes følgende potentielle synergier:

Kombineret Lager og Logistik:
Med en eksisterende infrastruktur inden for lager og logistik kan den nye ejer potentielt konsolidere lagrene, hvilket kan medføre besparelser og mere effektiv distribution.

Større Produktudvalg:
Ved at kombinere produktsortimentet fra begge butikker kan den nye ejer tilbyde kunderne et endnu større og mere varieret udvalg af møbler, hvilket kan tiltrække en bredere kundebase.

Krydspromovering:
Den nye ejer kan krydspromovere produkter fra begge butikker for at øge salget. For eksempel kan eksklusive tilbud fra den ene butik promoveres på den andens platform.

Større Online Tilstedeværelse:
Hvis den nye ejer allerede har en stærk online tilstedeværelse, kan virksomhedens brand styrkes yderligere, hvilket kan øge den samlede online trafik og salg.

Optimering af Marketingudgifter:
Med to webshops under samme paraply kan marketingindsatsen og -budgettet optimeres. Det kan indebære fælles reklamekampagner, optimering af SEO og SEM-strategier og samlet forhandling af bedre priser hos annoncører.

Udnyttelse af Kundeindsigt:
Ved at kombinere kundedata fra begge webshops kan den nye ejer få bedre indsigt i kundepreferencer, shoppingadfærd og tendenser. Dette kan hjælpe med at informere fremtidige produktbeslutninger, marketingstrategier og salgspromoveringer.

Større Forhandlingskraft:
Med en større samlet kundebase og salgsvolumen kan den nye ejer have større forhandlingskraft, når det kommer til at forhandle priser og vilkår med leverandører.

En allerede etableret aktør i møbelbranchen ville være godt positioneret til at realisere disse synergier og dermed maksimere værdien af virksomheden som en del af deres større forretningsportefølje.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
10910

Sælger kontaktet:
15

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
36544

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-08-2023
Udbudspris 6.000.000 DKK