Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Vegansk virksomhed sælges - Salg af vegansk is fra England

Ågården, Ishøj
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Salg af vegansk virksomhed, som sælger branded Cecilys veganske is.

Vegan Scandinavia ApS er en fremtrædende virksomhed inden for salg af vegansk is fra England. Med sin lækre, cremede og bløde konsistens tilbyder virksomheden en unik smagsoplevelse. Med en funktionel webshop og et omfattende varelager er det nemt for kunderne at få adgang til produkterne. Kunde feedback er i top, med mange positive feedbacks. Med sin fokus på veganske produkter er Vegan Scandinavia ApS i front inden for en voksende global trend, hvilket gør det til en attraktiv investering med stor potentiale for vækst.

Regnskab

Afkastningsgrad
-640%
Soliditetsgrad
100%
Likviditetsgrad
%

Økonomiske nøgletal

Året 2022

Dækningsgrad
-1.795,23

Overskudsgrad
-1.795,23

Kapacitetsgrad -
Afkastningsgrad
-639,9 %

Likviditetsgrad 1 -
Soliditetsgrad i %
100 %

Egenkapitalens forrentning 1
-639,92

Produktet

Vegan Scandinavia ApS specialiserer sig i salg af naturligt produceret vegansk is. Deres produkter er baseret på kokosnød og er særligt sammensat af de bedste råvarer. Med fokus på høj kvalitet og en autentisk smagsoplevelse tilbyder virksomheden en bred vifte af veganske isvarianter. Disse lækre og velsmagende produkter er skabt med omtanke for både sundhed og miljø, hvilket gør dem til et attraktivt valg for både veganske og ikke-veganske kunder, der ønsker en plantebaseret og bæredygtig dessert.

Markedsføringskanaler

Vi sælger primært via webshoppen veganstore.dk.

Har været inde på en del veganske facebooksider, og skabe interesse, som førte til noget salg til private.

Har også været inde over nogle enkelte mindre supermarkedskæder, som syntes godt om smagen, men kunne ikke give dem den ønskede afkast, da min økonomiske base ikke kunne bestille nok paller hjem fra England, for at komme langt nok ned i pris.

Har også kørt lidt markedsføring via https://www.facebook.com/Veganscandinavia, men har ikke været en haj til den del.

Kunderne er primært fokuseret i Storkøbenhavns området, dog har andre landsdele forespurgt på produktet. Det har dog ikke været muligt at etablere afdelinger, grundet tid og økonomi.

Omkostninger

Lille lager 30 kasser på en halvpalle, som står hos SFT Logistics i Greve. Pris pr måned 1250kr i lagerplads leje.

Aktiver

Virksomheden er drevet fra Ishøj, med frost fjernalger i Greve.

Isen sælges via webshoppen veganstore.dk

Der importeres fra England, vegansk naturligt produceret is.
Potentiale med frosne kager fra Ukraine, har nogle prøver liggende.

460ml bøtter
Varelager er pt:
Ren chokolade 123 stk
Choko/Orange 127 stk
Cremet Kokosnød 190 Stk
Dobbelt Karamel 183 stk
Mint/Chokostykker 15 stk

Inventar er 8 frostkasser, 2 kummefrysere, en stak frostelementer, til transport til kunder.

Varelager på 44.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 2.500 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Jeg så "Dragons Den", den engelske udgave af "Løvens Hule", hvor en kvinde ved navn Cecily præsenterede vegansk is produceret af kokosnødder. Efter at have kontaktet virksomheden, fik jeg prøver hjem, og jeg må sige, at jeg blev meget imponeret. Smagen var fantastisk.

Jeg fik en dansk varedeklaration på produkterne, så de kunne sælges i Danmark. Producenten gjorde dette uden beregning. Jeg fik eneret i Danmark og begyndte at besøge forskellige mindre isboder og kæder for at lade dem smage isen. Feedbacken var rigtig god, så jeg besluttede mig for at bestille en mindre palle is hjem.

Jeg solgte en del is i starten, men jeg kunne ikke rigtig udnytte potentialet fuldt ud, da jeg ikke havde investorer, og kapitalen var ikke tilstrækkelig stærk.

Men jeg fortsatte kampen og arbejdede samtidig med min anden virksomhed, Handyman, som var min primære indtægtskilde.

Efter de første år valgte leverandøren at sælge sin virksomhed til Gelato-familien, som nu driver produktionen videre til lavere priser.
Jeg har dog måttet indse, at tiden og kapitalen ikke var optimal for mig personligt, så jeg har derfor nu valgt at videregive virksomheden til en anden, som har midlerne og drivet til at køre det hele op.
Der er også stort potentiale i at udvide til Sverige, Norge og Finland.
Jeg må tænke på mit helbred og holde fokus på min primære virksomhed, så nu er det op til dig at udnytte denne store mulighed, da produktet er fantastisk og kan blive stort i Skandinavien.

Der er også nogle prøver fra en producent i Ukraine med frosne kager, også veganske. Det har også stort potentiale, hvis man formår at få det indført i Danmark.

Jeg tror, der er stort potentiale i naturligt producerede produkter i Danmark, da de store kæder og producenter virkelig ødelægger både smagen ved at fortynde produktionen og mangler evnen til at lave produkter med naturlige ingredienser.

Markedet

Markedet i Danmark for vegansk is er begrænset, da jeg har undersøgt de brands, der var tættest på min version af vegansk is.

De eneste, jeg har kunnet finde, der var tættest på smagen af Cecilys is, er Nicecream. Det var et amerikansk brand, der blev solgt i Danmark fra Hørsholm, men de gik konkurs. Deres smag mindede meget om den smag, jeg havde i Cecilys brand.

Ellers findes der mange varianter af vegansk is, men ingen af dem kan jeg sammenligne med Cecilys. Jeg synes ikke, at de andres smag er i nærheden af det, Cecilys kan levere.

I de større supermarkeder sælger de det mærke, der hedder Naturligt, men jeg var bestemt ikke imponeret over det, og heller ikke over deres ingrediensliste.

Der er sikkert plads til endnu flere veganske produkter i Danmark. Jeg tror personligt, at man skal prioritere kvaliteten af produktet og smagen i stedet for den billigst mulige pris.

Svagheder/udfordringer

Eneste svaghed, jeg kan se, er, at man skal have nogle investorer med, som kan sikre en stor sending af paller, så prisen kan holdes lav for indkøb, og dermed også muligheden for at få solgt til en fornuftig pris.

Egen frostkapacitet til mindst 10 paller er nok også en god ide, da opbevaring hos fjernlager kan være en bekostelig affære.

Stærke sider

Cecilys er virkelig et gennemtænkt produkt, som kan blive rigtig stor i Skandinavien, hvis den rette person med den rette kapital og knowhow kan drive det videre.

Vegan Scandinavia ApS kan blive en afgørende spiller på det danske veganske marked, hvis man kan finde de rette leverandører eller måske endda producere selv.

Strategi

Strategien har været at komme ud til privatkunder og sælge direkte via små isboder rundt omkring i Danmark. Herved ville overskuddet også blive bedre, hvis man formår at holde isboderne små og omkostningerne nede.

Men hvis man kan bestille stort hjem fra leverandøren, ville vejen ind til butikskæder virkelig også være et godt potentiale. Dog tror jeg, at man skal holde fokus på mindre kæder og måske enkeltstående butikker inden for det veganske marked.

Vision

Visionen har altid været at finde og sælge 100% naturligt fremstillede produkter, som ikke går på kompromis med kvaliteten af ingredienser eller smag.

Vi har også overvejet at finde en producent og har været i dialog med et par stykker i Danmark og Østeuropa, som kunne producere vores eget brand. Mulighederne er bestemt til stede.

Ideel køber

Den ideelle køber er naturligvis kvalitetsbevidste kunder, som gerne vil have noget naturligt og originalt i stedet for alt det kunstige, som bliver fremstillet og solgt i diverse kæder og på hjemmesider.

Privatkunder udgør nok det største potentiale, da de faktisk efterspørger bedre produkter med højere kvalitet og bedre smag.

Opstartshjælp

Jeg står selvfølgelig til rådighed for en mulig køber med den viden, jeg har opbygget omkring denne virksomhed, og den erfaring, jeg har fået indtil videre.

Hvis køberen ønsker mig tilknyttet som en mindre del af virksomheden, er jeg selvfølgelig ganske lydhør, men jeg vil bare ikke gå 100% ind i det mere, da jeg ikke har tid til det.
Kan også gå med til en mindre ejerandel, som betaling for min hjælp.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1186

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36482

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
29-07-2023
Udbudspris 15.000 DKK