Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Daisyclips.dk - webshop med salg af hårklemmer

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
100% køreklar webshop med opsat sociale medier, Meta og Google Ads, samt klar til produktudvidelse.

Daisy clips er en 100% dansk webshop med et enormt potentiale for vækst og udvidelse af sortimentet. Fundamentet er lagt, hvoraf det vil være oplagt at eskalere webshoppen med nye produkter eller produktgrupper.

Vi er stolte af at tilbyde vores kunder en velfungerende og brugervenlig webshop, hvor det er nemt og hurtigt at finde de perfekte hårklemmer i farverige og feminine blomsterdesigns. Vi har sørget for at opsætte og klargøre vigtige funktioner såsom e-mail, TrustPilot, domæne, Meta og Google Ads, hvilket har gjort vores webshop 100% køreklar og klar til at blive overtaget.

Hos Daisy clips er vi dedikerede til at give vores kunder den bedste service og oplevelse. Vi går op i at afsende ordrer inden for 24 timer, så kunderne kan modtage deres hårklemmer så hurtigt som muligt. Derudover stræber vi efter at give den bedste service, så kunderne kan handle trygt og sikkert hos os.

Webshoppen sælges grundet studie.

Økonomiske nøgletal

Hvis du ønsker at få information omkring økonomiske nøgletal, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Produktet

Daisy clips er en webshop, der sælger elegante og farverige blomsterhårklemmer. Hos Daisy clips synes vi, at hårklemmer er en perfekt og elegant måde at udtrykke sin stil på. Hårklemmerne er fremvist på webshoppen, Instagram og TikTok med knivskarpe og kvalitetsorienterede billeder. Vi sætter stor fokus på, at kundens ordre bliver afsendt inden for 24 timer, samt kundens oplevelse af produktet. Vores marguritlignende blomster hårklemmer findes i farver til enhver smag og til overkommelige priser, hvor alle kan være med.

Markedsføringskanaler

Daisy Clips markedsfører primært hårklemmer på Instagram og Tiktok. Vores Instagram har 317 følgere, mens vores TikTok har 857 følgere (med en stigning i følgere på +15,68% i de seneste 28 dage). For at nå ud til et bredere publikum benytter vi influencers til at fremvise vores hårklemmer til deres følgere på de forskellige platforme. Vi stræber efter at skabe en tæt relation til vores følgere på diverse platforme. Derudover gør vi brug af nyhedsbreve, hvoraf der også er tilkoblet en email til webshoppen. Daisy Clips har en konto på Trustpilot, hvor vi har opnået en rating på 4.2 stjerner.

Omkostninger

Webshoppens omkostninger er primært i forbindelse med varelageret bestående af hårklemmer og indpakning (boblekuverter, cellofanposer, silkepapir, samt klistermærker og kort med logo). Derudover er der variable omkostninger i form af Google Ads og Facebook Ads. Shopify abonnementet koster ca. 260 kr om måneden. Domænet er gældende indtil d. 11. august 2024, hvorefter det koster 99 kr. årligt.

Shopsystem

Varelager på 3.500 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
905

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
36465

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
22-07-2023
Udbudspris 7.000 DKK