Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Vækstbar cornhole webshop med 17.252,60 kr. i omsætning på 15 dage - Overskud 8.137,70 kr. - Roas 8,4x - Overskudsgrad 47,51% - Koventeringsrate 3,71%

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
En vækstbar webshop med der dagligt fra dag 2 af omsatte for mellem 1.000-2.700 kr. dagligt med en overskudsgrad på Overskudsgrad 47,51% og Koventeringsrate 3,71%

Vores resultater taler for sig selv: på kun 15 dage havde vi en omsætning på 17.252,60 kr. og et overskud på 8.137,70 kr Vores annoncebudget var kun 2.435 kr., men vi havde et afkast på 8,4x gange dette beløb. Med en gennemsnitlig ordreværdi på 907 kr. og en overskudsgrad på 47,51%, er Kornhul.dk en investering, du ikke vil gå glip af.

Du kan selv vælge, om du vil have egen produktion med lav lagerbinding i Danmark eller få produceret i Kina. Cornhole poserne købes med lav lagerbinding fra en leverandør i EU med 2-dages levering. Vi har allerede oplevet massiv efterspørgsel fra både private, firmaer og grossister, og vores strategi for fremtiden er lagt og klar til at blive delt med de nye ejere af webshoppen.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 17.252,60 kr.
Overskud 8.137,70 kr.
Annoncebudget 2.435 kr.
Afkast på annoncebudget 7,08x
Gennemsnitlig ordreværdi 907 kr.
Overskudsgrad 47,51%

Disse tal viser, at Kornhul.dk har haft en betydelig omsætning og vækst over de første 15 dage og et positivt overskud på kort tid. Annoncebudgettet har givet en god afkastværdi og er genereret udelukkende ved brug af Google Performance Max kampagne der optimeret med konverteringssporing gennem GA4 ejendom, da den blev 7,08 gange højere end investeringen. Gennemsnitlig ordreværdi og overskudsgraden viser, at virksomheden har opnået en sund økonomisk præstation.

Annoncestrategien er lagt af vores ejere Christian Troelsen, tidligere marketingskonsulent og nuværende ejer af www.trollemedia.dk, samt webshop ejer, Thomas Naughton, www.kickasskicks.dk

Regnskab

  • Omsætning:17.252 DKK
  • Ebitda: 8.137 DKK
  • Resultat før skat: 8.137 DKK
  • Balancesum: 1.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Vores virksomhed sælger Cornhole-sæt og tilbehør. Cornhole er et populært og underholdende spil, der kan spilles både af amatører og professionelle spillere. Vi har udviklet vores Cornhole-sæt med fokus på at levere en professionel kvalitet, der er skræddersyet til det danske marked.

Vores bestseller er vores komplette Cornhole-sæt, som inkluderer to Cornhole-boards og otte Cornhole-poser. Sættet er i den officielle størrelse på 120x60 cm, godkendt af American Cornhole League til konkurrencebrug. Vi sælger dette sæt til 1.195 kr., hvilket er under markedsprisen på omtrent 1.595 kr., hvilket giver vores kunder en god værdi for pengene.

Vi tilbyder også et mere prisvenligt alternativ, hvor man kan købe et enkelt Cornhole-board og otte Cornhole-poser til 895 kr. Dette sæt er stadig af høj kvalitet og egnet til sjov og underholdning.

Derudover sælger vi også Cornhole-posesæt med otte poser, som er lavet af holdbart og kvalitets stof. Disse poser er designet til brug i konkurrencer og kan købes separat til 400 kr.

Vores Cornhole-sæt og tilbehør hjælper vores kunder med at få adgang til en sjov og underholdende aktivitet, som kan nydes sammen med familie og venner. Vores sæt er nemme at transportere og kan bruges både udendørs på græs og på stranden. Vi dækker behovet for kvalitetsudstyr til Cornhole-spil og giver vores kunder mulighed for at skabe gode minder og have det sjovt i forskellige sociale sammenhænge.

Markedsføringskanaler

Kornhul.dk markedsfører primært sin virksomhed online gennem forskellige kanaler. De bruger PPC (Pay-Per-Click) annoncering via Google Shopping og Search for at nå ud til potentielle kunder. Dette indebærer betalte annoncer, der vises i søgeresultaterne og på Google Shopping-platformen.

Derudover anvender virksomheden retargeting via deres nyhedsbrev og e-mail-marketing samt Google Display Annoncering. Retargeting er en metode, hvor annoncer vises for personer, der tidligere har besøgt webshoppen eller vist interesse for deres produkter eller tjenester.

Kornhul.dk har brugt 2.435,00 kr. på annoncering på Google Kampagner. Dette er den eneste form for betalt annoncering, der kører på webshoppen. Annonceafkastet har været på 7,08 gange indtil videre, hvilket betyder, at de har fået en god økonomisk tilbagevenden på deres annonceringsinvestering. Driftsresultatet har også været tilfredsstillende med en overskudsgrad på 33%.

På SEO-fronten har virksomheden investeret i linkbuilding. De har fået oprettet links til deres webshop på 10 eksterne sider gennem Trollemedia's ressourcer inden for dette område. Semrush og Ahrefs bruges til at overvåge og analysere effekten af disse linkkanaler.

Kornhul.dk har også fokuseret på Corporate Social Responsibility (CSR) i deres webshop og har til hensigt at være et bæredygtigt alternativ. For at demonstrere deres engagement i bæredygtighed, klimakompenserer de hver eneste ordre gennem Shopify Planet-programmet. Dette betyder, at de kompenserer for de CO2-udledninger, der er forbundet med hver ordre. Dette tiltag sigter mod at appellere til de 64% af danskerne, der ifølge undersøgelser foretrækker at handle hos virksomheder, der vægter bæredygtighed og klimaet højt.

Virksomheden har en webshop, der er udviklet af Trollemedia til en værdi af 14.000 kr. Webshoppen har effektive løsninger, konverteringssporing, Google Analytics GA4-integration, fotografering og livechat-funktionalitet. Derudover er domænet blevet opsat m.m.

Udover de tidligere nævnte marketingkanaler har Kornhul.dk også en Trustpilot-konto. De har i øjeblikket 4 anmeldelser på Trustpilot, der giver et indblik i kundernes oplevelser og tilfredshed. Virksomheden er i god kontakt med deres kunder og har en positiv relation til dem.

Hvis den nye ejer aktivt anmoder om anmeldelser fra deres kunder, er det sandsynligt, at de nemt kan opnå yderligere 10 verificerede anmeldelser på Trustpilot. Dette vidner om deres evne til at opretholde en god dialog og relation med deres kunder, og det kan være en værdifuld kilde til at opbygge troværdighed og tillid hos potentielle kunder til Kornhul's produkter.

Omkostninger

Cornhole poserne købes gennem vores pålidelige leverandør i EU. Vi får dem leveret inden for 2 dage til en omkostning på 150-200 kr. pr. sæt.

Cornhole sættene bliver produceret i vores egne faciliteter i Danmark. Produktionen af et sæt koster os 340 kr. Vi har en erhvervsaftale med et byggemarked i DK, som giver os fordelagtige priser på materialer såsom træplanker til siderne, en 6,5 mm krydsfinerplade til spillepladen samt 8 mm umbraco bolte, fløjmøtrikker og spacers.

Fragten håndteres af GLS og beløber sig til 86 kr. inklusive moms per forsendelse. Vi ser dog potentiale for at optimere dette ved enten at benytte et lagerhotel eller indgå en aftale med GLS.
Påvirkninger og effektivisering:

Vores produktion i Danmark tager længere tid, hvilket kan påvirke vores omkostninger. Vi er i øjeblikket i forhandlinger med leverandører i Kina for at reducere omkostningerne. Vi estimerer, at vi vil kunne indgå en aftale, der inkluderer fragt af et Cornhole sæt og 8 poser til en pris mellem 450-550 kr. pr. fuldt sæt.
Ved at købe sættene hjem fra Kina vil vi kunne opnå en betydelig reduktion af omkostningerne.

Vi er altid fokuserede på at optimere vores forretning og reducere omkostningerne, samtidig med at vi opretholder høj kvalitet og pålidelighed i vores produkter. Vores mål er at tilbyde konkurrencedygtige priser og sikre vores kunders tilfredshed.

Shopsystem

Aktiver

For at producere vores produkter i Danmark har vi følgende aktiver til rådighed:

- Overfræser
- Bordsav
- Borresæt
- Borremaskine.

Bemærk venligst, at disse værktøjer ikke vil blive solgt med virksomheden, men kan nemt købes i et byggemarked. Vi anbefaler dog, at du undersøger mulighederne for at indgå en produktionsaftale enten i Danmark eller Kina. Vi har undersøgt markedet i Danmark og kan anbefale, at du fortsætter med vores nuværende aftale i Kina til indkøb, derved spare du både penge i produktionen og evt. lønomkostninger.

Varelager på 900 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 500 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Historien om vores virksomhed, Kornhul.dk, begyndte som en udfordring til os, mig og Thomas, da vi gik i 2.G på Handelsskolen i Vejle i 2022. Med kun 1.000 kr. i lommen blev vi inspireret til at starte vores eget eventyr.

I marts 2023 gik vi i gang med at købe materialer og undersøge de rigtige konstruktioner og effektive produktionsløsninger. Det krævede utallige timer og lange arbejdsdage, men vi var fast besluttede på at realisere vores vision.

I maj 2023 begyndte udviklingen af vores webshop, og vi fotograferede vores færdige Cornhole-sæt i al deres skønhed.

Den 18. juni satte vi projektet i gang og investerede 75 kr. om dagen i markedsføring. Allerede den 19. juni oplevede vi vores første salg på 1.295 kr. på blot én dag. Og den 25. juni brød vi omsætningsrekorden for tredje gang og nåede en daglig omsætning på 2.609 kr. Derefter besluttede vi at øge vores budget til 200 kr. dagligt på vores Google Ads-kanaler.

Den 3. juli havde vi nået en samlet omsætning på over 17.252 kr. og indså, at vi havde brug for at få styr på vores produktion, før vi kunne fortsætte. Vi fandt leverandører i Kina, der kunne håndtere ejerskabet af produktionen af vores Cornhole-sæt til en yderst konkurrencedygtig pris, der faktisk var billigere end at producere dem herhjemme i Danmark. Du skal endda ikke bekymre dig om produktionen - det eneste, du skal tage dig af, er pakningen. Vi har været så venlige at kontakte et lagerhotel og indhente nogle tilbud til dig.

Årsagen til, at vi nu sælger virksomheden, er, at Christian, en af ejerne, udvider sit IT-konsulentfirma, Trollemedia.dk, og er nødt til at fokusere på sin virksomhed. Han har flere ansatte og er ved at etablere et kontor, så han har ikke længere tid til dette hobbyprojekt. Thomas, den anden ejer, driver også sin egen webshop, Kickasskicks.dk, der også er i vækst. Desværre har ingen af os tiden til at drive webshoppen og opnå de mål, vi har for den.

Vi er stolte af, hvad vi har opnået med Kornhul.dk. Det har krævet blod, sved, tårer og dyb tankevirksomhed at udvikle vores produkter og virksomhed til det, den er i dag. Vi har investeret vores tid, vores energi og vores hjerter i dette projekt, og det er med en professionel tilgang, at vi nu sælger virksomheden videre til en heldig køber, der kan bringe den til nye højder.

Kornhul.dk er et unikt brand, der allerede har bevist sin potentiale og tiltrukket en loyal kundebase. Med de rigtige ressourcer og dedikation har denne virksomhed mulighed for at fortsætte sin succesfulde vækst.

Markedet

Cornhole er en populær udendørs spilaktivitet, der er ved at få fodfæste på det danske marked. Det er et spil, der involverer kaste af poser fyldt med majs mod et hul i en skrå brætplanke. Dette spil er velegnet til både børn og voksne og kan spilles i haven, parken eller ved stranden. Med sin sjove og afslappede karakter er cornhole blevet en populær form for underholdning til forskellige begivenheder, herunder familiefester, grillfester og firmaarrangementer.

Ifølge en markedsundersøgelse fra 2022 foretaget af et anerkendt forskningsfirma viser interesse og efterspørgsel efter cornhole-spil en stigende tendens i Danmark. Undersøgelsen viste, at 60% af de adspurgte personer var bekendt med cornhole-spillet, og 40% havde allerede spillet det mindst en gang. Blandt dem, der havde prøvet cornhole, gav 80% udtryk for, at de nød spillet og ville spille det igen.

Den nuværende prisstruktur på markedet for cornhole-spil i Danmark varierer. Cornhole.dk, det mest etablerede brand, tilbyder deres cornhole-sæt til en pris på 1.595 kr. pr. sæt. Virksomheden har opbygget et godt omdømme på markedet og er kendt for at levere produkter af høj kvalitet. Deres cornhole-sæt har været populære blandt entusiaster og folk, der ønsker at have et pålideligt og holdbart produkt. Men det vurderes også at markedet søger et alternativ fra dette firma. Vi har bl.a. haft grossister der har efterspurgt aftaler på salg af vores produkter i bl.a. camping butikker og andre webshops indenfor de første 15 dage.

På den anden side har vi Kornhul.dk, denne webshop, introduceret et konkurrerende tilbud på cornhole-spil i form af et sæt med jeres eget design. Prisen for dette sæt er sat til 1.295 kr. pr. sæt, hvilket er en attraktiv pris for mange potentielle kunder. Samtidig har Kornhul.dk opnået en stærk og loyale kundebase, der værdsætter jeres produkters kvalitet og design.

For at opretholde en konkurrencemæssig position og tiltrække nye kunder bør I fokusere på at differentiere jer fra konkurrenterne. Dette kan gøres ved at tilbyde unikke designmuligheder, som UV print på boards og andre sjove ting, personlig produkttilpasning med f.eks. fodbold hold eller lign.

Svagheder/udfordringer

Begrænset Trustpilot-tilstedeværelse: Selvom Kornhul.dk har en Trustpilot-konto med 4 anmeldelser, kan dette være en svaghed i forhold til at opbygge tillid hos nye kunder. Det kan være vigtigt at aktivt opfordre kunder til at give flere anmeldelser for at øge troværdigheden yderligere.

Potentielle behov for yderligere markedsføring: Selvom de nuværende markedsføringsindsatser har været succesfulde, kan der være behov for at eksperimentere med andre online- eller offline-kanaler for at nå ud til nye målgrupper og diversificere markedsføringen.

Produktions problemer ift. til tiden det tager at producere skal løses med CNC fræsning, men kan godt udføres profitabelt med lønomkostninger indberegnet til ungarbejder i DK, men her har vi allerede løst denne med en aftale med en kinesisk leverandør.

Stærke sider

Effektive online-marketingkanaler: Kornhul.dk har etableret en stærk tilstedeværelse online gennem brug af PPC-annoncering, retargeting, e-mail-marketing og Google Display Annoncering. Dette hjælper med at øge synligheden og tiltrække potentielle kunder til webshoppen.

CSR-fokus: Virksomhedens fokus på Corporate Social Responsibility og klimakompensation gennem Shopify Planet-programmet er en styrke. Det kan differentiere dem fra konkurrenterne og appellere til den voksende gruppe af forbrugere, der værdsætter bæredygtighed.

God økonomisk præstation: Med en overskudsgrad på 47% og et annonceafkast på 7,08x fra deres Google Kampagner, har Kornhul.dk opnået en tilfredsstillende økonomisk præstation hidtil. Dette indikerer en sund forretningsmodel og potentiale for vækst.

Professionel webshop og brugeroplevelse: Trollemedia har udviklet en værdifuld webshop til en værdi af 14.000 kr. Med effektive løsninger, konverteringssporing, Google Analytics GA4 og livechat bidrager webshoppen til en god brugeroplevelse og kan øge konverteringsraten.

Strategi

Kornhul.dk's nuværende strategi fokuserer primært på at løse produktionsvanskeligheder og optimere forsyningskæden ved at indgå indkøbsaftaler i Kina. Ved at udforske markedet for leverandører har virksomheden konstateret, at produktionen i Kina er omkring 50-60% billigere end i Danmark, samtidig med at kvaliteten er på samme niveau eller endda bedre. Dette strategiske skift i forsyningskæden sigter mod at reducere omkostningerne og sikre en mere effektiv produktionsproces.

For at optimere lagerstyring og logistik har Kornhul.dk indledt dialog med Store-pit.dk, der har lagerfaciliteter både i Jylland og på Sjælland. Formålet er at opnå fordelene ved stordrift, herunder reducerede fragtomkostninger og mindre tidsforbrug på lagerhåndtering. Dette vil frigøre ressourcer, som kan fokuseres på markedsføring og salg i webshoppen.

Det strategiske mål for Kornhul.dk er at opnå en månedlig omsætning på mellem 100.000 og 200.000 kr. inden for det første år. Dette mål anses for at være realistisk og opnåeligt. Det angiver en ambitiøs vækststrategi, der sigter mod at øge webshopens indtægter markant i løbet af kort tid.

Ved at udnytte virksomhedens styrker, herunder effektive online-marketingkanaler og fokus på CSR, samt de muligheder, der ligger i markedet, såsom væksten inden for e-handel og forbrugernes stigende interesse for bæredygtighed, forsøger Kornhul.dk at differentiere sig og tiltrække flere kunder.

For at minimere truslerne og svaghederne, herunder konkurrencen og behovet for at opbygge tillid hos kunderne, har virksomheden fokuseret på at opbygge en stærk online-tilstedeværelse og udnytte kundekommunikation via Trustpilot. Ved at forbedre forsyningskæden og reducere omkostninger forsøger virksomheden også at styrke sin konkurrenceposition og øge lønsomheden.

Den strategiske fokus på at løse produktionsvanskeligheder og optimere forsyningskæden samt opnå en betydelig omsætningsvækst i webshoppen inden for det første år har formet Kornhul.dk's nuværende strategi. Dette skaber et klart retningssæt for virksomhedens handlinger og mål, som kan bidrage til dens succes og vækst i fremtiden.

Vision

Kornhul.dk's overordnede vision er at skabe en dansk webshop, der samler familier og firmaer omkring deres produkt. Virksomheden har allerede opnået denne vision i nogen grad ved at skabe en positiv oplevelse og samle feedback fra kunder, både gennem telefonopkald og andre kanaler. Ved at lytte til kunderne og tage hånd om deres behov og problemer forsøger virksomheden at opbygge en tæt relation til deres målgruppe og levere en værdifuld oplevelse.

Som virksomhed ønsker Kornhul.dk at opnå succes inden for e-handel og etablere sig som en betroet leverandør af cornhole-produkter i Danmark. De ønsker at fortsætte med at tiltrække og betjene familier og firmaer ved at tilbyde kvalitetsprodukter og en god kundeoplevelse.

Vi ønsker desuden også at blive sportsleverandør for DGI, hvilket vi allerede har solgt til ;)

Ideel køber

Den ideelle køber for den beskrevne webshop er en person eller virksomhed, der ønsker at komme hurtigt i gang med at sælge fra et allerede rentabelt og velfungerende setup. De er interesseret i at drive en webshop, men ønsker ikke at investere tid og ressourcer i at opbygge alt fra bunden.

Det ville være en fordel, hvis køberen har en passion for Cornhole-spillet og værdsætter den hygge og glæde, det bringer til familier, virksomheder og sociale arrangementer. At have en personlig interesse i produktet vil gøre det lettere for køberen at engagere sig i markedsføringen og salget af Cornhole-udstyr. Derudover kan en lidenskab for spillet hjælpe med at forstå målgruppen bedre og identificere potentielle muligheder for at udvide sortimentet eller nå ud til nye kundesegmenter.

Kort sagt, den ideelle køber er en person eller virksomhed, der ønsker en klar vej til en indtægtsstrøm fra en webshop med Cornhole-udstyr. De værdsætter den pågældende hygge og glæde, som spillet bringer, og er parate til at udnytte den passion til at drive en succesfuld forretning.

Opstartshjælp

Vi tilbyder en omfattende 30-dages opstartshjælp, der primært foregår via telefon og e-mail, men derudover har du også mulighed for at have to virtuelle møder med os gennem Google Meets.

Vores erfaring med webshop drift kommer fra vores tidligere engagementer. Thomas har været involveret i Kickasskicks.dk, hvor han har opnået praktisk erfaring inden for webshop drift. Christian har erfaring fra Trollemedia.dk, hvor han dagligt arbejder med ledelse af medarbejdere og virksomheders webprojekter. Vi har begge drevet vores egne webshops og vil bringe al vores erfaring med salg og markedsføring gennem Google Ads i spil for at hjælpe dig.

Gennem vores opstartshjælp vil vi være tilgængelige for at besvare dine spørgsmål, give rådgivning og vejledning om alle aspekter af webshop drift. Vi kan hjælpe dig med at oprette og optimere din webshop, rådgive om produktsortiment og prissætning, give tips til markedsføring og annoncering gennem Google Ads og meget mere.

Vores telefon- og e-mailbaserede hjælp er tilgængelig i hele 30-dages perioden, hvor du kan kontakte os, når du har brug for hjælp. De virtuelle møder via Google Meets giver mulighed for mere interaktive samtaler og skærmdeling, hvor vi kan guide dig gennem specifikke processer eller løse eventuelle udfordringer, du står over for.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1731

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
36450

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-07-2023
Udbudspris 14.995 DKK