Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med unikke håndlavede japanske knive til salg.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Drømmer du om at eje en velkørende webshop, der bringer madlavningsglæde ind i køkkenet?

Nu har du chancen! Vi har grundet familieforøgelse ikke så meget tid som vi kunne ønske os – derfor har vi valgt at sætte vores webshop, med håndlavede og egen importerede japanske køkkenknive til salg.

Du har hermed muligheden for at købe en spændende webshop, der har gode anmeldelser på Trustpilot og sælger helt unikke produkter af høj kvalitet.

Webshoppen er bygget af et professionelt bureau i Woocommerce og der er opsat både Google Ads, Instagram-account, Google Analytics samt Trustpilot og Shipmondo integration til forsendelserne.

Økonomiske nøgletal

Omsætning: 17500 kr.

Db: ca. 40 %

Omsætningen er stort set drevet af SoMe, men lidt google adwords er også brugte. Vi har ikke optimeret på noget da familieforøgelse har taget alt vores tid.

der vil kunne optimeres yderlig på DB ved at kontakte fabrikken direkte, så der ikke handles igennem agent. Det vil dog kræve lige lobby arbejde, da Japanerne bedst kan lide at handle med folk de kender.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

På webshoppen ligger vores egne professionelle billeder og video, til demonstration af produkterne.

Der ligger desuden et stort potientiale i både SoMe og Influenceresamarbejder - samt eventuelle partnerskaber med professionelle kokke og restaurationer.

Du får naturligvis også adgang og kontaktoplysninger på nuværende leverandør i Japan, men hvis du ønsker det, kan du nemt udskifte med andre producenter.

Der er ligeledes rig mulighed for at forhandle relaterede produkter på siden. F.eks. slibning af knive, slibesten, opbevaring af knive samt skærebrætter mv.
Du overtager virksomheden med varelager til en værdi af ca. 35.000 + moms i kostpriser og kan dermed være igang med det samme.

Vi vil være behjælpelige i en overdragelsesperiode og med kontakten direkte til Japan.

Markedsføringskanaler

Vores kunder finder os primært via SoMe, hvor vi har lækkert billedmateriale og video.

Produkterne tager sig godt ud, og kvaliteten er godt. Derfor har vi også gode anmeldelser på trustpilot og ikke haft en eneste reklamation.

Varelager på 35.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Bag Gyoto står vi to gastrointerresserede mænd, som manglede noget godt værktøj til vores arbejde i køkkenet.
Jagten på den helt perfekte japanske køkkenkniv, førte os vidt omkring på det danske knivmarked. Til slut måtte vi nå til den erkendelse, at japanske køkkenknive i tilstrækkelig høj kvalitet ganske enkelt ikke kunne opdrives i Danmark.
Enten var de for dyre, for dårlige – eller slet ikke fra Japan, selvom sælgerne hævdede det modsatte.
Derfor tog vi sagen i egen hånd og besluttede os for at importere og sælge japanske knive, i en kvalitet og et design, som vi selv gerne ville eje.
Den lange reseach efter det perfekte produkt, ledte os i favnen på den japanske knivproducent Yoshihiro, som gennem århundrede har håndsmedet knive af allerhøjeste kvalitet.
Vi har hele tiden haft en kongstanke om at tre principper skal være overholdt når vi sælger en kniv. Derfor kan forbrugeren være sikker på, at en kniv fra Gyuto.dk er:
• Produceret i Japan af nogle af landets dygtigste smede.
• Håndlavet af kunsthåndværkere, der hver gang skaber et unikt kunstværk.
• Udført i de bedste materialer og med brug af den ældgamle, asiatiske damaskusmetode

Markedet

Markedet er et godt marked, da man kan holde et fornuftigt DB.

Knive blev valgt i første omgang, både pga. interesse for mad, men også fordi det er nogle produkter der ikke fylder meget på lageret, er nemt at sælge og der kan ikke op stå ret mange reklamationer.

der ud over er det nogle relativt dyre produkter, så der ikke behøver så mange ordre igennem som hvis det f.eks. var strømper .

Svagheder/udfordringer

Udfordringerne i markedet, ligger i at få kunderne til at forstå at det er kvalitets knive produceret af specialister i Japan, og ikke bare knive der er markedsført som damascus smedet knive.

Der er en rimelig stor del af markedet som kommer fra Kina, men markedsføres som japanske knive. Disse kan ikke sammenlignes kvalitetsmæssigt.

Vi forventer dog at der vil komme et tidspunkt hvor markedsføringsloven vil komme til at slå ned på denne falske markedsføring

Stærke sider

Vi har fået benet inden for hos en grosist i Japan, som er verificeret af kontakter i branchen, som værende produkter i den absolutte gode ende

vi ved disse knive produceres i japan, og det kan dokumenteres så samhandelsaftalerne med Japan kan tages i brug, og derved fra falder tolden til told og skat.

Ideel køber

Den ideelle køber, er en som interessere sig for madlavning og grej her til.

Om du har en stor lagerkapacitet er ikke relevant, da du kan have det hele i et skab.

Opstartshjælp

Vi vil selvfølgelig være behjælpelige i en overgangsperiode, som kan aftales individuelt.

Både i forhold til bogføring, driften, kontakten til Japan og fragten hjem der fra.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1833

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
36442

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
14-07-2023
Udbudspris 65.000 DKK