Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med omsætning på 421.247 kr. på blot 3 måneder og 6 dage

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Webshop i enorm vækst

Webshop i massiv vækst sælges! Du overtager ikke bare en webshop ved dette køb, men et brand som er top of min ved unge forbrugere. 90,448 sessions de seneste 2 måneder og 6 dage taler for sig selv. Derudover har vi ambitioner om at omsætningen er oppe på 500.000 kr. når webshoppen sendes videre til den rette køber.

Dette er opnået kun i Danmark, hvilket vil sige der er et kæmpe potentiale på det de andre europæriske markeder, hvor vi allerede har oversat hjemmesiden til svensk og tysk samt har købt domæner. I tyskland har vi allerede fået de første salg på få annoncekroner, så det er virkelig et spændende marked.

Ved at købe denne virksomhed skal du ikke bøvle med et kæmpe lager og pakning hver dag. Vi har et lagerhotel, hvor alle solbriller bliver sendt fra, hvilket vil sige at du kan drive webshoppen, hvorfra i verden du vil. Derudover giver det muligthed for at kunne sælge til hele europa til overkommelige priser, da lagerhotellet har gode fragtaftaler pga. stordriftsfordele.

Grunden til salg af virksomheden er fordi, vi er et marketing agency, som er i voldsom væskt og simpelthen ikke vil lade den store vækst i egen webshop gå ud over vores egne kunder.

Personligt vil jeg sige det er en fordel at modtage en webshop fra et marketing agency. Vi har optimeret hjemmesiden af en konverteringsoptimerings ekspert, så du får mest muligt ud af din trafik. Derudover er der opsat et e-mail-flow, som lukker alle huller i kunderejsen. Ydermere har vi et ads setup, som vi ved virker. Det vil vi selvfølgelig lære dig.

Økonomiske nøgletal

Dækningsgrad på bedst sælgende solbriller: 82,4%
Konverteringsrate 1,51%, hvilket er godt når trafikken primært kommer fra TikTok
Vi kom først i gang med webshoppen slut juli sidste år og derfor er den samlede omsætning for hele webshoppen 407.435 kr.

Produktet

Webshoppen sælger solbriller og nu tænker du sikkert at det er meget sæsonpræget. Der er dog rigtig mange måneder på året, hvor man kan få succes med netop disse solbriller. De kan nemlig både bruges til fester, på stranden og på skiferier. Derfor er der både en rigtig god salgsperiode fra start april til slut august, men også fra start december til slut januar. Derudover vil der kontinuerligt være salg pga. den organiske foundation vi har skabt med blandt andet over 13.000 følgere på Tik Tok

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Shopify subscription
Klaviyo basic plan
Annonceomkostninger
Lagerhotellet skal have penge for at plukke og pakke. Det er dog ikke noget det rigtig koster noget, da de har stordriftsfordele og derfor sender til langt bedre priser.

Shopsystem

Aktiver

Lagerhotellet.

Varelager på 38.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2004

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
36431

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-07-2023
Udbudspris 100.000 DKK