Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dansk webshop med salg af BH´er til salg

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Vi præsenterer en unik mulighed for at erhverve Comfortbra, en førende online butik specialiseret i salg af BH- og frt-strappeprodukter af høj kvalitet.

Comfortbra har i flere år leveret en exceptionel købsoplevelse til tusindvis af kunder, takket være vores bredt udvalg af produkter, som kombinerer komfort, stil og holdbarhed. Vores mission har altid været at tilbyde produkter, der gør hverdagen mere behagelig for kvinder over hele verden.

Hos Comfortbra har vi specialiseret os i BH'ere og frt-straps, produkter designet til at yde maksimal støtte og komfort. Vores produkter er kendt for deres kvalitet, og vi har et etableret brand, der er anerkendt og elsket af vores loyale kundebase.

Købet af Comfortbra giver dig adgang til en fuldt udviklet og effektivt drevet online forretning. Med en solid kundebase og et højt gentagelseskøbsrate, er Comfortbra et investeringsprojekt med stort potentiale for yderligere vækst. Vi har opbygget et stærkt omdømme i branchen, hvilket sikrer en konstant strøm af nye kunder.

Derudover får du adgang til vores leverandørnetværk, der har gennemgået mange års evaluering og forbedring. Vi har etableret positive relationer med vores leverandører, som sikrer høj kvalitet og rettidig levering.

Med Comfortbra erhverver du ikke bare en virksomhed; du investerer i en platform, der er klar til at vokse og udvide. Med den rette ledelse og markedsføringsstrategi, har Comfortbra potentialet til at nå nye højder.

Hvis du er en iværksætter på udkig efter en etableret online virksomhed med et solidt brand, er Comfortbra det perfekte valg. Kontakt os for mere information om, hvordan du kan blive den nye ejer af Comfortbra, og bliv en del af denne spændende rejse i komfort og kvalitet.

Kom og bliv en del af Comfortbra - Din fremtid i det komfortable og kvalitetsorienterede lingeri-marked venter!

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har endnu ikke vist sit potientiale, men der er store organiske muligheder på Facebook, Instagram og TikTok da produkterne er tilføjet med henblik på trends og tendenser i nutidens samfund. Der har været salg, når der har kørt annoncer.

Produktet

BH-Uden stropper

Markedsføringskanaler

Facebook og Instagram

Omkostninger

34$ til Shopify
+ app til 10$

Shopsystem

Varelager på 3.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

En tanke, som kunne ha været spænende, men energien er der ikke og synes, ikke den skal gå til spilde.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1082

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36404

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
06-07-2023
Udbudspris 7.000 DKK