Webshop indenfor have - E-mærket og 4,9 på trustpilot med 550 anmeldelser

Marielystvej, Horsens
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce

Haveteknik startede i 2018 med salg af knive og diverse udstyr til robotklippere. I dag sælger vi stort set alt til haven, reservedele til mange forskellige havemaskiner, tilbehør til havemaskiner, højbede, lanterner og meget mere. Herudover har vi udlejning af vildmarksbade. Vi har ca. 3.500 varenummer og der kommer løbende flere produkter til. Vi bruger Shopify og Peak WMS som lagersystem samt Klaviyo til email marketing mod vores ca. 10.000 leads. Vi bruger primært google og Meta som salgskanaler og lead ads, alt er opsat og kører. Virksomheden er ligeledes E-mærket og har en kundetilfredshed på 4,9 på trustpilot.

Økonomiske nøgletal

Vi bruger ProfitMetrics som en af de økonomiske styringsmuligheder. Køber er meget velkommen til at kontakte os og få oplyst yderligere omkring økonomien.

Produktet

Vores mål med Haveteknik er at have et godt bredt varelager til haven, havemaskiner og yde en optimal service overfor vores kunder, hvilket kan ses på trustpilot.

Markedsføringskanaler

Vi bruger google som en af vores største markedsføringskanaler samt SoMe og emailmarketing. Virksomheden er e-mærket og har 4,8 på trustpilot.

Omkostninger

Virksomhedens omkostninger er markedsføring, køb af varer samt lønudgifter til 3 medarbejdere.

Shopsystem

Aktiver

Virksomheden holder til på en landejendom, hvorfra der er lager og opført en pavillon til kontorbygning (kan evt. tilkøbes). Der er mulighed for at fortsætte driften af virksomheden ved leje af bygningerne. Derudover har vi egen varebil, div. lagerreoler, skriveborde, computere, håndscannere, palleløfter, pakkeborde mv.

Varelager på 1.500.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 400.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Hvem?
Bag Haveteknik.dk står Michael Jessen.
Michael er en prisbevidst mand og en dygtig købmand, men han vil have kvalitet!
Hvad?
Haveteknik.dk hed oprindeligt CUT 'N' MOWE, som blev stiftet i 2015, men webshoppen skiftede navn, da Michael Jessen købte webshoppen i 2018.
Vi sælger produkter til brug i og indretning af haven. Du finder også udstyr til dine havemaskiner, tilbehør af samme høje kvalitet, som de kendte mærkers originale knive og originalt tilbehør.
Hvorfor?
En smuk have imponerer, men det må gerne være let at vedligeholde den, og det skal selvfølgelig kunne gøres med kvalitetsprodukter.

Ovennævnte er taget direkte fra vores hjemmeside og beskriver Haveteknik. Grunden til at jeg ønsker at sælge virksomheden er, at jeg har en anden virksomhed, hvor jeg er næsten 100 % og således ikke længere tid nok til at drive Haveteknik.dk

Ideel køber

Den idéelle har kompetencer og ressourcer til selv at udvikle produkter mhp D2C salg.

Opstartshjælp

Der vil evt. være mulighed for at overtage personalet, eller der kan bliver tale om en overgangsordning, hvor der bliver mulighed for noget hjælp i starten

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1945

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
36352

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-06-2023
Udbudspris 795.000 DKK