Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 27.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med boliginteriør med populære brands - Omsætning i 2022: 112.498 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Dropshipping, hvor ordre og bogføring kører automatisk

Drømmer du om en lækker webshop, hvor du er fri for at bruge tiden på at sende vare, så er Roomliving lige noget for dig. Webshoppen er bygget op som dropshipping, hvor ordrene automatisk sendes videre til leverandørene, hvor efter de sørger for at sende varen til dine kunder.
Du har derfor ikke penge i klemme i et stort varelager, du betaler kun for de varer du sælger.
Og da ordre sendes automatisk til leverandøren og salg bogføres automatisk i dinero, så kan du bruge al din tid markedføring.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Indtægter i 2022: 112.498 kr
Grunden til at der ikke er overskud i 2022 skyldes bla at pengene er blevet brugt på varelager, kurser og hjælp til markedsføring

Dækningsbidraget ligger primært på 20% - 34% alt efter hvilke varer og leverandøre.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Roomliving sælger boliginteriør. Vi sælger alt fra vaser til sofaer. Og der er mulighed for hele tiden at variere hvilke varer, man ønsker på shoppen. Pt har vi følgende laverandøre tilkoblet: Meraki, Nicolas Vahé, House Doctor (Disse 3 tager ikke længere nye partnere ind, derved er denne aftale eksklusiv). Derudover har vi også et samarbejde med: House Nordic, House of Sander, Kalager design og par stykker mere. Disse er koblet på via Stedger, som står for den automatiske opsætning til leverandørene. De får løbende flere leverandøre tilkoblet, hvor man kan udvælge dem man ønsker et samarbejde med, og selv kan bestemme hvilke vare man ønsker på shoppen.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har en aktiv facebook og instagram profil. Ligeledes er der ca 1000 tilmeldt nyhedsbrevet

(Pt kører der en facebook annoncering på lavt blus)

Siden er sat op til både google og facebook ads som er sat lidt på pause nu.

Omkostninger

Faste omkostninger til stedger, dinero og betalingsaftaler, som gør at hjemmesiden kører nemt og automatisk ligger på ca 1.000 kr om måneden.

Shopsystem

Virksomhedens historie

I 2021 overtog jeg webshoppen, og har kørt den op siden. Jeg har brugt meget tid på at gøre siden lækker, og markedsføre webshoppen på instagram.

Jeg må desværre erkende at jeg ikke har viden nok om markedsføring til at kunne få webshoppen op til næste niveau, og grundet personlige problemer har jeg desværre heller ikke overskuddet til det pt. Derfor er alt også sat ned i laveste niveau. Jeg søger derfor en ny ejer som kan få shoppen op til næste niveau, da der er stort potentiale i webshoppen, og god efterspørgelse på især House Doctor.

Ideel køber

Virksomheden kræver ikke det store arbejde, da det meste kører automatisk, men det er tydeligt at nu mere tid man ligger i markedsføring, nu større omsætning kommer derud af det. Derved er det selvfølgelig helt op til dig, hvor meget tid du ønsker at bruge på den. Har du kendskab til google ads kan du hurtig få en god indtjening ud af det.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1543

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
36348

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
20-06-2023
Udbudspris 27.000 DKK