X-ENERGY APS - KLAR TIL LAUNCH

Strandboulevarden, København Ø
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
B2C, med mulighed for B2B - BRAND: X-ENERGY

Er du klar til at være en del af mobil opladningsteknologiens nye æra? Vi præsenterer en virksomhed, der endnu ikke er lanceret, men allerede gør klar til at revolutionere markedet med to innovative produkter: Magnetic Power Bank og Power Bank Plug. Disse produkter kombinerer pålidelighed, bærbarhed og effektivitet for at levere ultimative opladningsløsninger. Vi har et klart vision for fremtiden og et solidt fundament for at realisere denne vision. Vi er lige ved at indlede et spændende kapitel med lanceringen, og har allerede en attraktiv influencer-markedsføringsmodel klar til at maksimere rækkevidden og omsætningen. Dette er din chance for at investere i en spirende virksomhed og være med til at forme fremtiden for strømforsyning på farten

Økonomiske nøgletal

Da virksomheden er helt ny og endnu ikke officielt lanceret, er de økonomiske nøgletal og KPI'er endnu ikke etableret. Dette giver en potentiel køber mulighed for at forme virksomhedens fremtidige økonomiske landskab og drage fuld fordel af vækstpotentialet. Vi har dog foretaget en række forberedelser, der kan bidrage til at sikre en succesfuld lancering og en sund økonomisk fremtid:

Produkterne: Vi har fuldført udviklingen og testningen af to innovative produkter, der har vist sig at være højtkvalitative og meget funktionelle.

Prissætning: Vi har analyseret markedet og fastlagt priser for vores produkter, der både sikrer konkurrencedygtighed og en attraktiv fortjenstmargen.

Marketing: Vi har etableret en provisionsbaseret influencer marketing-strategi, der minimerer de forudgående omkostninger og giver mulighed for skalerbarhed.

Skattefordele: Virksomheden blev startet for at undgå skatteforpligtelser på kapitalindskud, hvilket gør denne overtagelse skattemæssigt attraktiv.

Overskud før skat: 500.000 DKK

Produktet

X-Energy tilbyder to unikke opladningsløsninger designet til at dække behovet for pålidelige og bærbare strømkilder til moderne mobile enheder.

Magnetic Power Bank: En kompakt og bærbar strømbank med en kapacitet på 6000mAh og magnetisk opladningsteknologi. Den er specifikt designet til at være kompatibel med nyere iPhone-modeller og giver hurtig og effektiv opladning på farten.

Power Bank Plug: En hybridoplader, der fungerer både som en strømbank og en vægoplader. Den har en kapacitet på 10000mAh, trådløs opladningsfunktion og dual USB-ports. Den har både EU og US stik, gør det til en ideel rejsepartner.

Begge produkter er designet til at dække det voksende behov for bærbare strømkilder i en verden, hvor folk i stigende grad er afhængige af deres mobile enheder. Med vores produkter kan kunderne oplade deres enheder effektivt og hurtigt, uanset hvor de er.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Faste omkostninger:

Webhosting: Dette er en årlig udgift til at holde virksomhedens hjemmeside kørende. Prisen varierer afhængigt af den valgte udbyder, men det er generelt en overkommelig omkostning. - Domænerne er i dag hostet igennem One.com, og koster 330kr årligt.

Variable omkostninger:

Produktindkøb: Omkostningerne til indkøb af produkter varierer afhængigt af salgsvolumen. Vores produkter, Magnetic Power Bank og Power Bank Plug, har en indkøbspris på henholdsvis 60 DKK og 150 DKK per enhed.

Fragt: Vi estimerer fragtomkostningerne til 40 DKK per enhed.

Provision til Influencere: Vores marketingstrategi er baseret på en provision på 20% til influencere per solgt enhed. Dette betyder, at omkostningerne varierer direkte med salget, hvilket minimerer risikoen og upfront-investeringen.

En potentiel køber skal være opmærksom på, at der kan opstå yderligere omkostninger afhængigt af den specifikke driftsstrategi. Disse kan inkludere omkostninger til juridisk rådgivning, regnskabsmæssige tjenester, og eventuelle tilpasninger eller opgraderinger af hjemmesiden.

Shopsystem

Aktiver

Vores primære aktiver er vores to produkter, som er klar til at blive lanceret - den magnetiske powerbank og powerbank-stikket. Disse produkter er designet med henblik på at imødekomme det voksende behov for bærbare opladningsløsninger i den digitale verden.

Derudover har vi en fuldt optimeret, brugervenlig hjemmeside, der er klar til at gå live. Denne platform vil fungere som vores digitale butiksfront og repræsenterer vores primære salgskanal. Vi har også et veludviklet markedsføringskoncept med planer om at arbejde med influencere, hvilket vil hjælpe os med at nå ud til vores målkundebase.

Varelager på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev stiftet i forbindelse med skatteopgørelse 2022, da det var en investering med henblik på ikke at blive virksomhedsbeskattet. På normalvis havde jeg drevet det videre, og bestilt nye produkter. Men jeg har fornu 2 andre virksomheder der har min fulde opmærksomhed

Strategi

Vores nuværende strategi er centreret omkring at udnytte kraften i digital markedsføring, med en speciel fokus på influencer-markedsføring. Vi tror på, at ved at samarbejde med indflydelsesrige personligheder kan vi nå ud til vores målgruppe på en troværdig og effektiv måde.

En af vores største styrker er vores produkter, der repræsenterer en fusion af innovation, kvalitet og brugervenlighed. Vi planlægger at fremhæve disse elementer gennem vores markedsføringsindsats for at maksimere deres appel.

For at minimere trusler og svagheder har vi fokuseret på at opbygge robuste forretningsprocesser. Vi har sikret kvalitetsleverandører for vores produkter, opbygget en brugervenlig og tiltalende hjemmeside og udviklet en solid forståelse af vores målmarked.

Den nuværende virksomhedsstruktur er formet af en kombination af forretningsudvikling og markedsforståelse. Vi forstår nødvendigheden af en dynamisk tilgang, der reagerer på kundernes skiftende behov og teknologiske trends. Med dette i mente, er vi fast besluttede på at være på forkant med innovation og kundetilfredshed i vores branche.

Vision

Visionen for virksomheden er at kunne skabe et brand gennem influencer marketing, hvor det vil være muligt at videre udvikle nye spændende produkter inden for produktområdet.

Ideel køber

Er du ivrig efter at dykke ned i den fascinerende verden af teknologi? Vi leder efter en dynamisk iværksætter, der brænder for at indtage e-handelsmarkedet med innovative, banebrydende produkter.

Vores ideelle køber er en der kan se potentialet i en virksomhed, der kombinerer fremtidsrettede teknologiske produkter med en smart influencer marketing-strategi. En, der ser mulighederne i at fremme disse innovative opladningsløsninger og tage vores vision til nye højder.

Uanset om du allerede har dybdegående erfaring inden for e-handel, eller er ny og nysgerrig, er dette din chance for at få succes på dine egne betingelser. Du behøver ikke være ekspert fra starten. Viljen til at lære, passion for teknologi og en klar vision om at skabe positive forandringer i kundernes hverdag er, hvad der virkelig betyder noget.

Invester 15-20 timer om ugen og se din indsats omdannes til succes, mens du driver denne virksomhed videre mod en lysende fremtid. Grib denne mulighed for at være i førersædet i en virksomhed, der er klar til at forandre måden, vi oplader vores enheder på. Dit digitale eventyr venter - er du klar til at påtage dig udfordringen?

Opstartshjælp

For at sikre en glidende overgang og succesfuld fortsættelse af virksomheden, tilbyder jeg min hjælp og vejledning i opstartsfasen. Jeg vil være til rådighed i en periode på op til en måned efter overdragelsen for at sikre, at du bliver helt fortrolig med virksomhedens drift og processer.

Min hjælp inkluderer:

En grundig introduktion til vores produkter: Power Bank Plug og Magnetic Power Bank, deres unikke funktioner og salgspunkter.

Klar vejledning i vores influencer marketing-strategi, og hvordan du kan fortsætte med at udnytte den til at fremme produktsalget.

Introduktion til nøglepersoner i vores leverandørnetværk, så du kan opretholde de stærke relationer, vi har opbygget.

Rådgivning om hvordan du håndterer kundesupport og returhåndtering på en effektiv og kundevenlig måde.

Jeg vil være til rådighed via telefon og e-mail for at besvare spørgsmål, vejlede og støtte dig i din nye rolle som virksomhedsejer. Denne assistance er inkluderet i købesummen, og jeg er engageret i at sikre, at du føler dig tryg og komfortabel med at drive virksomheden. Din succes er vores succes, og jeg ser frem til at hjælpe dig med at realisere virksomhedens fulde potentiale.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
20.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
16 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1612

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
36332

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-06-2023
Udbudspris 70.000 DKK