Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 1.500.000 DKK

Søg lignende virksomheder

By Garment Makers - Omsatte i 2022 for 7.0 mio. kr. - International GOTS certified menswear brand

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

By Garment Makers
Unik mulighed for at videreføre et ”full concept” GOTS-certificeret menswear brand.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
> Brandet "By Garment Makers" er placeret i medium prissegmentet, når vi taler bæredygtige herrebrands.
> Brandet har en GOTS-certificering, hvilket er en af modebranchens mest anerkendte certificeringer.
> Alle varer produceres i Europa, primært Tyrkiet og Makedonien.
> By Garment Makers er varemærkeregistreret i EU, Storbritannien, Norge og USA
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

By Garment Makers er et internationalt brand med B2B kunder i lande som Danmark, Tyskland, UK, Norge, Sverige, Frankrig samt enkelte kunder uden for Europa med en fuld operationel Shopify baseret website og webshop (www.bygarmentmakers.dk) samt egen Instagram og Facebook platform.

> Omsætning: By Garment Makers omsatte i 2022 for dkk 7.0 mio.
> Lager: Der er pr. 30.06.2023 et lager på dkk 900.000 (SS23 + AW23), inklusive NOOS lagervarer på dkk 400.000.
> Personale: Der medfølger ingen personaleforpligtigelser.
> SS24 kollektioner: Der er udviklet og betalt for 4 fulde SS24 kollektioner, disse vil være klar ultimo juni 2023, således at SS24 indsalget kan starte rettidigt.

Brandet kan være et perfekt afsæt til en selvstændig virksomhed eller som en del af et større set-up.
Brandet sælges, da nuværende ejer vil fokusere på andre forretningsområder.

Hvis der ønskes yderligere informationer, kan man kontakte virksomhedens CEO Ole Dam på [email protected] eller på mobil +45 2036 6194.
Desuden er der masser af yderligere info på www.bygarmentmakers.dk

Økonomiske nøgletal

Omsætning: By Garment Makers omsatte i 2022 for dkk 7.0 mio.
Lager: Der er pr. 30.06.2023 et lager på dkk 900.000 (SS23 + AW23), inklusive NOOS lagervarer på dkk 400.000.
Personale: Der medfølger ingen personaleforpligtigelser.
SS24 kollektioner: Der er udviklet og betalt for 4 fulde SS24 kollektioner, disse vil være klar ultimo juni 2023, således at SS24 indsalget kan starte rettidigt.

Markedsføringskanaler

By Garment Makers er et internationalt brand med B2B kunder i lande som Danmark, Tyskland, UK, Norge, Sverige, Frankrig samt enkelte kunder uden for Europa med en fuld operationel Shopify baseret website og webshop (www.bygarmentmakers.dk) samt egen Instagram og Facebook platform.

Omkostninger

Der medfølger ingen faste omkostninger.

Shopsystem

Varelager på 900.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vi er overbeviste om, at bæredygtighed ikke er et valg. Det er en måde at leve på. Det er naturligvis ikke let at levere bæredygtig mode af høj kvalitet til lave priser. Alligevel begyndte tre fyre, alle erfarne i modebranchen, i begyndelsen af 2019 rejsen mod banebrydende forandringer i modebranchen.
Vi sigtede mod at skabe en bæredygtig basic herretøjskollektion som er tilgængelig for alle med ideen om at udfordre status quo og skabe et brand der både er bæredygtig, rimelig i pris og long-lasting på samme tid.

Vores ambitioner om at skabe etisk og økologisk skandinavisk herretøj gjorde det klart, at vi ved at finde en måde at gøre priserne rimelige kunne gøre det endnu mere tilgængeligt. Vi løb grundigt gennem forsyningskæden og fokuserede på at skabe værdi for vores kunder. Vi delte hvert trin af vejen til "nice to have" og "need to have" og byggede brandet omkring "need to have". I dag bliver vi ofte mødt med spørgsmålet: "Hvordan kan I tilbyde sådanne priser og stadig være long-lasting og bæredygtige?". Ønsket om at skabe bæredygtig og økologisk tøj uden at gå på kompromis med høj produktionskvalitet, krævede en nedskæring i værdikæden et andet sted end på selve tøjet.

På dette tidspunkt var vi fast besluttet på aldrig at bruge penge på magasinannoncer eller store billboards som en del af BY GARMENT MAKERS' branding. Vi gik efter hverken at arbejde med dyre agenter og sælgere, hvilket også er almindeligt i modebranchen og vi besluttede samtidigt, aldrig at deltage i modemesser. Filosofien om at holde forsyningskæden ansvarlig og enkel, fik os til at nedskære salgs-/kollektionsprøver, for at holde antallet af den samlede kollektionsproduktion så lavt som muligt.

Vores drivkraft skulle være produktionen af bæredygtig, basic herretøj af høj kvalitet, uden alle de unødvendige omkostninger. Hver eneste beslutning blev truffet for at sikre, at vi altid tilbyder en etisk og bæredygtig herretøjs kollektion til rimelige priser, stadig long-lasting og af høj kvalitet.

I dag har vi et samarbejde med de bedste fabrikker i Europa, der støtter vores intentioner og deler ideen om at skabe etisk og bæredygtigt herretøj. Af respekt for disse (ofte oversete) arbejdere og for at vise vores påskønnelse, kaldte vi simpelthen vores brand BY GARMENT MAKERS. Vi sætter en ære i at kende og pleje vores europæiske samarbejdspartnere, velvidende, at vores ambitioner ikke ville være muligt uden deres bidrag.

Bag det lidt store navn GOTS – Global Organic Textile Standard – står den højeste standard for bæredygtig tekstilproduktion. BY GARMENT MAKERS har en ensartet GOTS-certificering, ligesom vores leverandører er GOTS-certificeret. En GOTS-godkendt produktion sikrer, at hele tøjets forsyningskæde er certificeret, fra dyrkning til produktion, hvor de vigtigste kriterier for økologisk produktion og socialt ansvar er opfyldt.

Markedet

By Garment Makers er et internationalt brand med B2B kunder i lande som Danmark, Tyskland, UK, Norge, Sverige, Frankrig samt enkelte kunder uden for Europa

Ideel køber

Brandet kan være et perfekt afsæt til en nystartet selvstændig virksomhed eller som en del af et større set-up.

Opstartshjælp

Nuværende ejer vil, i en overgangsfase, være behjælpelig i det nødvendige omfang

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3015

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
36329

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
16-06-2023
Udbudspris 1.500.000 DKK