Vækstklar webshop med 2,27 mio. overskud og 26 mio. omsætning sælges

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Kodet i Shopify, professionelt marketing set up: Google Ads, META Ads, email automation set up, mm. 4,3 stjerner på Trustpilot.

En ekstraordinær investeringsmulighed venter på dig! Fitnessudsalg.dk, en etableret webshop siden 2020, er nu til salg og har genereret en imponerende omsætning på 26.078.494,10 kr. inkl. moms fra januar 2020 til maj 2023 samt et imponerende overskud på hele 2.270.849 kr. i samme periode.

Det er ikke kun det hidtidige resultat, der gør denne webshop unik. Fitnessudsalg.dk tilbyder en ekstraordinær mulighed for vækst og fortsat succes. Takket være en automatiseret lagerstyring, kan virksomheden køre på autopilot, mens du nyder godt af den stabile indtjening.

Tag et øjeblik og forestil dig de potentielle gevinster ved at investere i Fitnessudsalg.dk. Du vil kunne bygge videre på en allerede vellykket platform og drage fordel af den enorme vækstmulighed, der ligger forude.

Derudover inkluderer købet et fuldt professionelt set up inden for digital markedsføring. Med Google Ads og META Ads har du en solid markedsføringsstrategi på plads for at nå ud til en bred kundebase og øge dit salg. Klaviyo med avancerede email automation flows sikrer, at du kan engagere dine kunder og maksimere din indtjening.

Fitnessudsalg.dk repræsenterer ikke kun en økonomisk mulighed, men også en chance for personlig vækst og en tilfredsstillende rejse inden for fitnessbranchen. Forestil dig friheden ved at eje en webshop, der kører af sig selv, og samtidig være en del af en branche, der gør en forskel i menneskers livsstil og træningsvaner.

Så tøv ikke længere! Tag skridtet og tag del i den spændende vækst og det lønsomme overskud hos Fitnessudsalg.dk. Kontakt os nu for at udforske denne fantastiske investeringsmulighed, hvor du kan opnå succes og realisere dine drømme.

Til webshoppen er et tilhørende varelager, som kan købes helt eller delvist efter aftale. Der er intet krav til at hele varelageret skal købes.

Økonomiske nøgletal

Tal fra perioden 1. januar 2020 - 23. maj 2023:
Omsætning inkl.moms:
26.078.494,10 kr.

Overskud før skat i perioden:
2.270.849 kr

Konverteringsrate i perioden:
2,82%

Overskud før skat: 3.669.027 DKK

Produktet

Fitnessudsalg.dk er en førende webshop inden for fitness- og træningsudstyr, der hjælper kunder med at opfylde deres træningsmål og leve en sundere livsstil. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af produkter og ydelser, der dækker en bred vifte af behov inden for fitnessverdenen.

På Fitnessudsalg.dk finder du alt, hvad du behøver for at komme i form og forbedre din træning. Sortimentet omfatter træningsmaskiner såsom løbebånd, motionscykler, crosstrainere og romaskiner, der giver mulighed for effektiv kardiovaskulær træning derhjemme eller i fitnesscenteret.

Derudover tilbyder Fitnessudsalg.dk et bredt udvalg af styrketræningsudstyr såsom vægte, håndvægte, træningsbænke og træningsstationer. Disse produkter er designet til at hjælpe kunderne med at opbygge muskelstyrke og forbedre deres kropskomposition.

Fitnessudsalg.dk har også et sortiment af træningsaccessories og -tilbehør, herunder yogamåtter, træningselastikker, foam rollers og meget mere. Disse produkter supplerer træningen og hjælper med at forbedre fleksibilitet, stabilitet og restitution.

Virksomheden hjælper sine kunder ved at tilbyde kvalitetsprodukter, der er nøje udvalgt til at opfylde forskellige træningsbehov. Fitnessudsalg.dk stræber efter at levere en problemfri shoppingoplevelse, hvor kunderne kan finde det rette udstyr til deres træningsrutine og opnå deres ønskede resultater.

Behovet, som Fitnessudsalg.dk dækker, er at give en nem adgang til kvalitetsfitnessudstyr og tilbehør, der hjælper enkeltpersoner med at forbedre deres træning og leve en sundere livsstil. Virksomheden gør det muligt for kunderne at træne effektivt og bekvemt derhjemme eller i fitnesscenteret og opnå deres fitnessmål.

Markedsføringskanaler

Fitnessudsalg.dk har en omfattende online-markedsføringsstrategi for at tiltrække kunder og opbygge en stærk tilstedeværelse. Virksomheden er repræsenteret på forskellige digitale platforme og anvender avancerede marketingværktøjer:

Google Ads og META Ads: Fitnessudsalg.dk anvender avancerede metoder inden for Google Ads og META Ads for at optimere annonceperformance og målrette målgruppen mere præcist. Dette sikrer en effektiv markedsføring og højere konverteringsrater. Der er mulighed for at få kidadgang til Google Ads og META Ads konti.

Trustpilot: Fitnessudsalg.dk har opnået en imponerende Trustpilot trustscore på 4,3 baseret på 1027 anmeldelser. Dette vidner om kundernes tillid og positive oplevelser med virksomheden.

SEO: Fitnessudsalg.dk har implementeret omfattende SEO-strategier for at opnå en bedre placering i søgemaskineresultaterne. Dette involverer nøgleordsanalyse, optimering af metatags, forbedring af sidehastighed og en solid intern linkstruktur.

Email automation i Klaviyo: Fitnessudsalg.dk udnytter Klaviyo's avancerede email automation-funktioner til at levere målrettede og personlige kampagner til deres kunder. Dette inkluderer automatiserede flows baseret på kundernes adfærd og præferencer for at øge engagement og konverteringer.

Omkostninger

Lagerleje:
Pr. palle pr. dag: Kr. 1,75
En palle defineres som 80*120*160 cm.
(Her afregnes per palle - ejeren har flere lagerejendomme, hvor dele af varelageret kan opbevares, så det er ikke et krav at køber køber alle 800+ paller med fitnessudstyr. Køber kan købe de varer, der er mest afsætning på - eller blot købe webshoppen alene uden lager.)

Pluk og Pakning:
Opstartsgebyr pr. ordre: Kr. 17,00 Pluk pr. kolli: Kr. 6,00

Tillæg for hasteordre:
Pr. Ordre: Kr. 100,00
Ordre der ankommer efter kl. 13:00 og skal afsendes samme dag, hasteordre kan modtages til kl.15:30.

Ankomst/afgang af varer:
Palle ind/ud pr. palle: Kr. 25,00 Modtagelse af pakker: Kr. 5,00

Handlingstimer:
Pris pr. time: Kr. 340,00
Der afregnes pr. påbegyndte 30 minutter.
Dette er f.eks. tømning af containere, kontrol og registrering af varer, hjælp til status o. lign.

Øvrige ydelser:
Bortskaffelse af affald herunder evt. miljøafgift: Kr. 500,- pr. måned. Samtlige priser er excl. moms.
Ændringer i ordre der er udskrevet og klar til pakning: Kr. 80.- kr. pr. ordre.

Herudover er der variable marketingomkostninger afhængigt af, hvad man vælger strategisk at fokusere på. Det kan være Google Ads, META Ads, SEO, mm. Der er ikke brugt energi på TikTok eller andre lignende kanaler endnu.

Shopsystem

Aktiver

Der er et varelager til samlet 5.000.000 kr, som kan købes helt eller delvist, hvis det ønskes, men det er ikke et krav. Webshoppen kan også købes uden lager.


Det er selvfølgelig i sælgers interesse at sælge så meget af varelageret med som muligt.

Der kan være mulighed for at købe mere af varelageret senere, når/hvis der kommer behov for det.

Varelager på 250.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Svagheder/udfordringer

På nuværende tidspunkt er lagerlejen for dyr, da der er ca. 850 paller. Der er indgået en ny aftale med lagerhotellet om, at der kan afregnes per palle, hvorfor dele af lageret nu flyttes til et eksternt lager, så lagerlejen kan sænkes.

En anden svaghed er, at der kunne bruges mere energi på SEO-delen. Det har ikke været en prioritet, og her er der stort potentiale for organisk vækst.

Stærke sider

- En meget veletableret webshop med tusindvis af kunder, millionoverskud og "Fremragende" Trustpilot med over tusind anmeldelser samt en god økonomisk historik.

- Store vækstmuligheder online og i udlandet.

- Automatiseret drift og strømlignet lager, som kører eksternt uden problemer.

Strategi

En vigtig del af Fitnessudsalg.dk's strategi er at udvide den organiske marketingindsats på SEO (søgemaskineoptimering) og organisk tilstedeværelse på sociale medier som Facebook og Instagram. Dette er et område, der tidligere ikke har været prioriteret, men som nu ses som en værdifuld mulighed for at øge synlighed og engagere målgruppen på en mere autentisk måde.

Gennem organisk markedsføring på sociale medier kan Fitnessudsalg.dk opbygge et loyalt følgeskab og interagere direkte med potentielle kunder. Derudover er virksomheden begyndt at udforske influencer marketing som et middel til at nå ud til en bredere målgruppe og opbygge troværdighed og tillid.

Ved at udvide den organiske marketingindsats udnytter Fitnessudsalg.dk potentialet for at øge trafik, engagement og konverteringer uden at være afhængig af betalte annoncer. Dette giver virksomheden mulighed for at skabe en mere bæredygtig og langsigtet tilstedeværelse på markedet.

Den strategiske fokus på udvidelse af den organiske marketing og udnyttelse af sociale medier samt influencer marketing har potentialet til at åbne nye døre for Fitnessudsalg.dk. Ved at nå ud til en bredere målgruppe og opbygge et stærkere brand kan virksomheden øge sin markedsandel og fortsætte med at vækste i et konkurrencepræget marked.

Ideel køber

Den ideelle køber ønsker en webshop med stort overskud, lav risiko og en stærk økonomisk historik, hvor virksomheden har vist sin værdi og berettigelse på markedet.

Opstartshjælp

Der vil være mulighed for opstartshjælp den første måned efter købet.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
337.500 DKK
Finansiering løbetid:
2 måneder
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5490

Sælger kontaktet:
29

Følger annoncen:
17

Annonce id-nummer:
36271

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
25-05-2023
Udbudspris 185.000 DKK