Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Yogastore.dk | Salg af udstyr og tilbehør til yogalivsstilen

Bøgeparken, Hammerum
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Har du nogensinde forestillet dig at kombinere din passion for yoga og velvære med muligheden for at drive din egen virksomhed? Yogastore.dk byder på en unik chance for at træde ind i e-handelsverdenen med en webshop, der er dybt rodfæstet i yogalivsstilen. Med et velopbygget fundament, en loyal kundebase og gode anmeldelser, repræsenterer yogastore.dk en spændende mulighed for at videreføre en virksomhed, der støtter en sund og bæredygtig livsstil. Er du klar til at gribe denne chance og lede yogastore.dk ind i fremtiden?

Regnskab

Afkastningsgrad
-23%
Soliditetsgrad
92%
Likviditetsgrad
1264%

Økonomiske nøgletal

Vi har fokuseret på at skabe at øge trafikken i 2023 vs. 2022, hvor vi har fordoblet trafikken. Vi har primært øget trafikken ved at optimere på SEO og udelukkende ved brug af Google Shopping. Der er således masser af potentiale i at udforske flere trafikkilder og sociale medier.

Produktet

I hjertet af yogastore.dk finder du et nøje kurateret sortiment af yogarelaterede produkter, designet til at forbedre og støtte yogapraksis for udøvere på alle niveauer. Vores udvalg spænder fra økologiske yogamåtter til beroligende aromaterapiprodukter, alle udvalgt for deres kvalitet, æstetik og bæredygtighed. Med over 100 produkter allerede etableret i vores system, giver vi dig en solid platform at bygge videre på.

Vores sortiment er allerede blevet omfavnet af over 1500 kunder, og med et stort potentiale for at udvide med nye kategorier som yogatøj, står du ved roret af en voksende trend. Disse produkter repræsenterer ikke kun en forretningsmulighed, men også en chance for at gøre en positiv forskel i dine kunders liv ved at tilbyde produkter, der fremmer velvære og balance.

Ved at overtage yogastore.dk får du ikke blot et produktkatalog, men en mulighed for at blive en væsentlig del af dine kunders wellness-rejse.

Markedsføringskanaler

Størstedelen af trafikken kommer fra vores Google Shopping-kampagne, men hele 20% af trafikken kommer fra organiske søgeresultater.

Omkostninger

Vi har holdt en simpel omkostningsstruktur, så de største udgifter er fragt ifm. ordrer (typisk finansieret af kunden + en lille fortjeneste herpå), revisor og udgift til webhotel.

Shopsystem

Aktiver

Varelagerværdi (kostpris) pr. 13/3-2024: 13.732 kr.

Varelager på 13.700 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Svagheder/udfordringer

Mange af varerne i det nuværende setup er lavinvolveringsprodukter, så hvis man skal score en god Trustpilot, skal man gøre det ved de omkringliggende kvaliteter såsom hurtig levering og god kundeservice, viser vores erfaring.

Stærke sider

Vi har fundet en række produkter, som fungerer som cash cows (såsom ørelys og armbånd), som kan sælges med en god profit, der kan kompensere for den relativt lille fortjeneste, man kan lave på varer fra dyrere mærker som Joy in Me og Manduka.

Vi er godkendt wholesaler af Manduka og Joy in Me, som er anerkendte mærker i markedet.

Vi har kørt omkostninger helt ind til benet - og butikken er nu klar til at blive overtaget af en, der har tiden/ressourcerne til at øge synligheden på sociale medier og andre non-paid salgskanaler.

Ideel køber

Den idéelle køber har tiden/ressourcerne til at udvide det eksisterende, relativt simple setup med at øge frekvensen af non-paid salgs- og brandopbyggende kanaler såsom e-mail marketing og Instagram og lignende.

Den idéelle køber er en person, der finder det spændende at starte en webshop op, men uden at starte helt fra scratch og samtidig uden at blive totalt overvældet. Da Google Shopping har været den primære salgskanal, kan man så at sige selv skrue op og ned efter behov. Vi har bevist potentialet, og det vil være relativt nemt at tage over for selv uerfarne erhvervsdrivende.

Opstartshjælp

Vi trækker os ud af virksomheden, men vil gerne hjælpe med simpel oplæring og overdragelse af ejerskab på de forskellige platforme, der er anvendt.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
972

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
36247

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
16-05-2023
Udbudspris 65.000 DKK