Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

SpruttenAarhus.dk - Koncept inden for alkoholsalg og levering

Kværnloftet, Risskov
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce

Vores unikke koncept inden for alkoholsalg og levering. Vi er stolte af at være den eneste type i branchen og tilbyde vores kunder en enestående oplevelse.

Vores virksomhed skiller sig ud ved at tilbyde et bredt udvalg af alkoholprodukter, der passer til enhver smag og lejlighed. Fra kendte spiritusmærker til øl og vores egne vine med Sprutten Aarhus på som label, har vi noget for enhver alkoholentusiast. Vores sortiment bliver konstant opdateret og udvidet for at sikre, at vores kunder altid kan finde deres foretrukne drikkevarer hos os.

En af vores vigtigste fordele er vores bekvemme og hurtige leveringsservice. Vi forstår, at vores kunders tid er værdifuld, og derfor stræber vi altid efter at levere varerne direkte til deres dør på under 60 minutter. Denne lynhurtige leveringstid gør os til den foretrukne alkoholforhandler for travle mennesker, der ønsker at nyde deres favoritdrikke uden at skulle forlade hjemmet.

Som investering er vores virksomhed en solid mulighed. Vi har et velfungerende forretningskoncept, der har vist sig at være succesfuldt og har potentiale til yderligere vækst. Alkoholindustrien er en stabil og vedvarende sektor, og vores innovative tilgang og unikke leveringsservice adskiller os fra konkurrenterne.

Vi ser en stigende efterspørgsel efter vores produkter og tjenester, og vores strategiske placering i Aarhus giver os adgang til en bred og varieret kundebase. Vi har etableret stærke relationer til leverandører og samarbejdspartnere, hvilket sikrer, at vi altid kan levere produkter af høj kvalitet til vores kunder.

Vi inviterer dig til at læse videre og udforske vores virksomhed nærmere.

Økonomiske nøgletal

Vi skal nok oplyse dig omkring vores KPIér hvis du er interesseret i at købe webshoppen. Afkastningsgraden, overskudsgraden og dækningsgraden

Produktet

Sprutten Aarhus sælger alkohol som bliver leveret til kunderne indenfor 60 minutter. Det vil sige, hvis du sidder til et arrangement, en fest eller bare en hyggelig middag og ikke føler for at forlade selskabet - så bestiller du bare dit spiritus, vin, øl, cocktailpakker, champagne eller meget mere. Vi har opbygget en Bland-Selv pakke på vores webshop, så det fungerer ligesom at blande selv slik.

Vi har opbygget:
- Solid webshop med meget trafik
- Opsætning af email markedsføring
- Mindre varelager
- Vin med egen label
- En rød tråd hele vejen igennem vores brand
- Et image som folk husker

Markedsføringskanaler

Den måde vi markedsfører os på er via de sociale medier. Vi har en forholdsvis god mængde følgere på Instagram på 1150 følgere og knap så mange på Facebook.
Vores SEO er rigtig god, når du søger på Alkohol levering aarhus er vi nummer 1. Når du søger på stort set alle typer alkohol med levering efterfølgende i Aarhus ligger vi øverst.
Vi har opsat nyhedsbreve og email automatisation.

Omkostninger

Omkostningerne er stort set kun de variable omkostninger som indkøb af varerne

Shopsystem

Varelager på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Hvor mange gange har du ikke selv løbet tør for alkohol og absolut ikke ville forlade festen?

Markedet

Købekraften er en handlestærk målgruppe, da det er unge mennesker som er villige til at betale lidt ekstra for en service. Samtidig er den samme målgruppe ude på barer og restauranter hvor de betaler næsten 5-6 gange så meget for det de får.

Svagheder/udfordringer

Mange kiosker og 7/11 i Aarhus

Stærke sider

Hurtig levering til kunderne

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1218

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
36220

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
06-05-2023
Udbudspris 50.000 DKK