Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

PonyCycle.dk - En webshop med kæmpe potentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Salg og udlejning af et fantastisk sjovt børnelegetøj med kæmpe potentiale

En webshop der dels har et kæmpe udviklingspotentiale, er lige til at gå til med minimal risiko grundet dropshipping konceptet (dvs. ingen indkøb af varelager, varen sendes direkte fra producenten ud til kunden).

Hjemmesiden, webshoppen og hele ordrehåndteringen inkl. betaling, faktureringer og mails til kunderne er via One.com, dvs. der er ingen yderligere udgifter til denne post.

Jeg har skiftet branche, men ønsker du at arbejde med et fantastisk sjovt kvalitetsprodukt, der med den rette indsats i form af markedsføring samt afholdelse af events, potentielt kan blive en rigtig god økonomisk forretning.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Jeg har ikke lagt en indsats udover almindelig forretningsvirksomhed og god service til de kunder der snublede over hjemmesiden. De har alle været rigtig glade for servicen og produktet, men det betyder også, at omsætningen har været begrænset.

Produktet

PonyCycle legetøjet er et patenteret og fantastisk ridelegetøj, der med den naturlige ridebevægelse fra "rytteren" får legetøjet i bevægelse. Det giver dit barn en oplevelse af at ride på en rigtig pony, uden brug af nogen form for strømforsyning, ledninger eller andre kraftkilder... Slut med elektronik der kan gå i stykker eller batterier der har begrænset brugstid.

Udover ovenstående fordele, bidrager mekanikken ligeledes til fysisk at aktivere dit barn samt stimulere barnes balance- og koordinationsevne. Legetøjet fungerer ydermere, med dets design og materiale, som et normalt legetøjskæledyr, dit barn og venner kan lege med, kramme, klæde ud osv.

PonyCycle legetøjsdyrene til privatbrug kan købes i størrelserne "Small", "Medium" og "Large" samt med udseende som både forskellige heste samt andre dyr.

Din PonyCycle er uden nogen form for elektriske dele og virker således udelukkende mekanisk ved hjælp af bevægelige metaldele. Det betyder, at den henover tid kan begynde at "knirke" lidt ved brug. Nedenfor er der en video der angiver, hvor man i så fald kan smøre den.

PonyCycle legetøjet er patenteret, har gennemgået en streng kvalitetskontrol, er CE godkendt samt har gennemført den professionelle amerikanske ASTM-963 og den Europæiske EN-71 tests.

Markedsføringskanaler

Jeg har lavet begrænset til inden markedsføring, men der er et rigtig stort potentiale, især ift. udlejning.

Omkostninger

Der er omkostninger for under 10.000 kr. årligt, det være sig for hjemmeside, fakturering mv.

Aktiver

Der er 16 udlejningsprodukter i alt i de tre størrelser small, medium og large samt en masse tilbehør til events. Værdi 40.000 kr.

Varelager på 40.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Dunse Trading Company ApS med domænenavnet www.Pony-Cycle.dk, og senere www.PonyCycle.dk, blev stiftet i 2016 med henblik på at importere og forhandle det originale PonyCycle ridelegetøj.

Årsagen til at valget faldt på netop dette produkt kom sig af, at jeg som familiefar søgte efter et legetøj, der kunne tage over efter timelange lege hvor jeg kravlede rundt på gulvet som en hest med min datter på ryggen.

Jeg opdagede tilfældigvis PonyCycle ridelegetøjet og både min datter og jeg synes idéen var genial; en legetøjshest, der bevæger sig fremad udelukkende ved barnets kraft... Fantastisk! Valget faldt på netop PonyCycle produktet blandt andet på grund af originaliteten, kvaliteten og historikken.

Efter at have oplevet hvor glad min datter blev for produktet, ønskede jeg at gøre mit for at gøre dette fantastiske produkt mere tilgængligt for mine medfamilier i resten af Danmark

Historien om PonyCycle

Historien om PonyCycle ridelegetøjet er beskrevet af efterfølgerne til opfinderen af det originale PonyCycle ridelegetøj Mr. Nie. Vi har oversat denne fantastiske historie til dansk nedenfor.

Dette særlige og sjove ridelegetøj har ikke behov for strømledninger, batterier, brændstof eller andet, men fungerer udelukkende ved barnets manuel mekaniske op og ned ridebevægelser.

Måske har du allerede hørt om det fra historiske fortællinger, men Dalian Pony Toy Company gjorde historien til virkelighed. I 1995 ønskede den nu pensionerede direktør at designe en form for ridelegetøj til sit barnebarn. Der var indtil da ikke nogen der endelig havde forstået bevægelsesmetodikken ved et ridelegetøj før, som oprindeligt stammede fra ”De tre kongerigers” æra for omkring 1800 år siden.

Efter at have læst de historiske data omkring ”PonyCycle” forstod den tidligere direktør Mr. Nie, at det fundamentale princip var baseret på en skubbe-trække anordning hvor kraften stammede fra den menneskelige bevægelse. Mr. Nie lavede utallige prototyper med efterfølgende forbedringer, hvilket efter hundredevis af udfordrede modeller, slutteligt førte til hans magiske opfindelse af ridelegetøjet ”PonyCycle”. Nu havde han endelig skabt muligheden for, at alle børn kunne opleve dette fantastiske stykke ridelegetøj.

Efter den vellykkede og inovative opfindelse, var "PonyCycle" ridelegetøjet klar til masseproduktion. Det hårde og grundige arbejde gjorde det nye legetøj populært og anerkendt på markedet. Det endelige mål var og er fortsat, konstant og hele tiden at tilbyde den "gyldne" kvalitet til kunderne.

Designet og kvaliteten er løbende blevet forbedret igennem de seneste 10 år, og lanceringen af nye generation af produkterne er sket gradvist.

De nuværende produkter er allerede 5. generationsprodukter, efter omtrent hundrede mindre forbedringer.

Resultatet er et produkt baseret på en moden teknologi med en stabil god ydeevne til følge. Der er udviklet et effektivt kvalitetskontrolsystem og after-sales-service system og under produktionsfasen er der effektivt implementeret strenge internationale legetøjsikkerhedsstandarder.

Indtil nu har produktet bestået den Europæiske EN-71, CE, AZO USA ASTM-963 samt andre internationale sikkerhedsstandarder. Produktet er solgt i talrige lande og regioner i Europa, Amerika, Asien, Australien, Afrika og Mellemøsten.

Ovenstående er med reference oplysninger fra producenten: www.ponycycle.com

Markedet

Nærværende virksomhed er eneste udbyder af udlejning af PonyCycles i DK, markedet og potentialet er således stort.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
716

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36205

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-05-2023
Udbudspris 100.000 DKK