Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Nystartet Sommer Niche shop med 100K i varelager sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Sæbeboblen.dk

Er du en iværksætter med en passion for sjove og unikke sommerlegetøj? Så er Sæbeboblen.dk den perfekte webshop for dig! Med en bred vifte af farverige og sjove produkter til børn og voksne er Sæbeboblen.dk den ultimative destination for alle, der ønsker at have det sjovt i solen. Fra sæbeboblemaskiner til vandlegetøj til strandspil, tilbyder Sæbeboblen.dk noget for enhver smag og aldersgruppe. Med fede produkter og flot website, giver sæbeboblen dig et godt udgangspunkt for at få succes henover sommeren.

Økonomiske nøgletal

Da webshoppen er nyopstartet, og der ikke er kørt annoncering m.v. på, og den blot venter på den rette køber til at lancere alt i den rigtige retning er tallene relativt få med omsætning på 7.5K og profit på 5K.

Produktet

Sæbeboblen.dk tilbyder legetøj og vandlegeøj til børn og unge og generelt sjove artikler til fest og sommersjov. Det er en niche webshop, der dækker et behov for nye og spændende produkter til brug i sommerperioden.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

FOR KØBER:

LAGER
Der er varer for 100K, men de fylder ikke meget og kan stå i et værelse i parcelhus eller garage, hvorfor lager ikke bør være en omkostning at regne med.

LØN
Det er en sidegeshæft, så løn er heller ikke en faktor.

ANNONCERING
Der vil være omkostninger til annoncering på sociale kanaler. Et estimat kunne være 2-5K første måned for virkelig at give den gas.

INDKØB
Der er et helt varelager med 100K i varer, så der skal ikke købes ind længe. Leverandørliste medfølger.

DIN TID
Det tager tid at bygge noget op, men her har du en sjov sideting ved siden af din faste indkomst, så du kan give den gas over hele sommeren!

Shopsystem

Aktiver

Fysiske aktiver er produkterne, der medfølger.
Hjemmesiden er også et aktiv. Selvom den endnu ikke har høj rank, har designet af den kostet 20K plus der er laver sideløbende arbejde på den.

Varelager på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden er nystartet i 2022 og fik et flot design og en masse varer hjem, men fokus fik det aldrig, og her har du muligheden for at gribe den og løfte den op som lille niche shop med stort potentiale for en god sideindkomst.

Svagheder/udfordringer

Svagheden er, at den er ny og skal bygges op online, og det tager tid. Det er en niche shop med sommerprodukter, så det er her, du skal være aktiv. Vi har tidligere haft en niche shop med vandballoner, som i snit gav 60-80K hver måned fra Juni til og med August. Så var den død resten af året, men som sideindkomst var det en god forretning. Det kræver dog, at man har lysten til at give den gas.

Stærke sider

Du har allerede en flot hjemmeside med god UX, og du starter med et helt varelager og en komplet leverandørliste. Hertil er vi til rådighed for spørgsmål.

Ideel køber

Et godt bud på køberen er alt fra studerende til folk i alment arbejde eller en familie, der ønsker at drive noget sammen på siden. Det der er vigtigt, er bare, at man synes det er sjovt at arbejde med.

Opstartshjælp

Vi står til rådighed for spørgsmål.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1048

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36116

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-04-2023
Udbudspris 50.000 DKK