Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Fitness webshop med stort potentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Smart Cupping til smertelindring og muskelbehandling

Har du interesse i sundhed og fitness, og har du en vision om at arbejde selvstændigt med dette?
Så er Cupping & Care noget for dig! Cupping & Care er en niche webshop med masser af potentiale og funktionelle produkter i form af Smart Cuppings.

Du får lager med en god portion Smart Cuppings og medfølgende taske samt ekstra cups, som kan sælges i bundles eller separat. Cupping & Care er en webshop, der fortjener meget mere fokus og en ildsjæl til at drive og udvikle det.

Friheden i det betyder, at du kan sidde med computeren og håndtere den minimale kundeservice samt lave online markedsføring fra alle lokationer. Da Smart Cuppings er små og kompakte, tager de ikke meget opbevaringsplads og kan stå i et værelse eller garage. Produktet er fedt, og det virker! Derfor er det ærgerligt, vi ikke har haft tiden til at udforske dette enorme potentiale.WEBSHOP:
Webshoppen er udviklet i WordPress med WooCommerce med Quickpay betalingsgateway. Der er blevet SEO optimeret hele vejen rundt, og siden har for nyligt fået en stor overhaling designmæssigt.

SOCIALE KANALER:
Facebook og Instagram medfølger ligesom videocontent og kundevideoreferencer.

Økonomiske nøgletal

Dækningsgrad på 400%

Omsætning fra 2020 til 2022 på 95K (Uden ads, bare passivt og med influencers)

Produktet

Cupping & Care sælger Smart Cuppings, der ved hjælp af infrarødt lys og sugekraft hjælper med at forebygge myoser og lindrer inflammation i musklerne, som følge af stimuli. Det er især relevant for personer, der er meget fysisk aktive og fitnessentusiaster.

I bund og grund kan man bedst forklare produktet som en multifunktionel dynamisk cupping massager, som kombinerer dynamisk sugning, smart massage og rødt lys terapi i en lille smart enhed, du kan have med alle steder.

Det er både effektivt og praktisk for mange, og det har en reel effekt ved gentagen brug på ømme muskler til lindring såvel som forebyggelse af stive muskler, der længe har trængt til massage og blodomløbsstimuli.

Markedsføringskanaler

Kunderne har tidligere fundet os via influencers, og vi nåede aldrig rigtigt at komme igang med ads. Siden er seo optimeret og netop overhalet med nyt design.

Omkostninger

Domæne hosting (60kr. årligt dk hostmaster - hosted ved os selv)
Fragt med dao (kører på vores aftale)

Shopsystem

Aktiver

Fysiske aktiver i virksomheden er Smart Cuppings.

Varelager på 35.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Cupping & Care blev startet af en personlig træner og iværksætter og sidenhen overdraget til os for bytte af arbejdstimer i andre aktiviteter. Vi har dog aldrig haft tilstrækkeligt fokus på den grundet andre opgaver/forretninger.

Markedet

Markedet for sundheds- og wellness-produkter og -tjenester er vokset med 5-10% om året afhængigt af regionen. Fitnessindustrien har oplevet en lignende vækst, delvist accelereret af COVID-19 pandemien, som har ført til en stigning i personlige træninger derhjemme og heri smertelindring.

Man kan sige, at fitnessudstyrs-markedet var $13,2 mia. i 2020 og forventes at nå $15,4 mia. i 2028. Kardio træningsudstyr og redskaber til inflammationsforebyggelse og restitution udgjorde den største markedsandel i 2020, og det forventer man, forbliver det samme. Faktorer, der bidrager til væksten, inkluderer øget sundhedsbevidsthed, stigning i antallet af folk, der træner, og salg af hjemmeudstyr. COVID-19 pandemien har også ført til en stigning i antallet af personer, der investere i sundhed og fitness generelt set, så det smitter af her.

Svagheder/udfordringer

Udfordringen kan du kombinere med det sjove for en ildsjæl. Det er, at der kræves nyt content løbende for at holde det hele friskt og nyt. Stagnerer man ved ikke at fokusere på nyt indhold, bliver det udfordrende. Men interessen er stor for produktet, som har en reel effekt, og som er perfekt til en gang om ugen og efter træningen.

Stærke sider

Cupping & Care står stærkt med produktet, der ikke er så udbredt herhjemme endnu. Ligeledes er det nye website også en klar fordel kontra andre mindre personlige sites.

Opstartshjælp

Vi kan tilbyde sparring UB til initiativer for markedsføring samt dele kontakt til en god indløsningsaftale med meget lave gebyrer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
977

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36113

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-04-2023
Udbudspris 47.000 DKK