Online kryddeributik med potentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Vi har bygget en kryddeributik, som nu skal finde den rette ejer som kan tage forretningen til nye højder.

Forretningen er opbygget med en leverandør, som leverer produkter klar og indpakket til salg. Man kan selv optimere på krydderiblandinger, og opfinde nye produkter som leveres i praktisk indpakning. Indpakning kan også laves anderledes med leverandøren, som desuden tager imod etikette designs og fremsender pakkerne direkte til vores lager - som vi har en pick and pack ordning med. Butikken kan altså drives hvorfra man ønsker det, mens at lageret tager sig af at fremsende ordre og har forbundet CMS systemet direkte til deres back-end inklusive fragtløsninger mv. Kontrakt med lager-hotellet, kan desuden forhandles løbende da der muligvis kan opnås andre løsninger når volumen stiger.

Økonomiske nøgletal

Selskabet har været etableret af to omgang, hvorfor omsætning aldrig har skaleret til et niveau hvor det giver mening at have denne med som en faktor i værdisætningen af selskabet. Af den årsag, må værdisætning af selskabet vurderes ud fra etableringsomkostningerne og lageret. Den rette køber, er muligvis en forretning eller person, som selv har kendskab og viden indenfor distribution, men mangler den tekniske løsning, samt de aftaler der kan skabe fundamentet for onlinehandel uden en stor omkostningsbyrde.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Selve krydderierne er økologiske og produceret i Europa, hos et professionelt væksthus som både dyrker, høster og pakker produktet. Kvaliteten, er ekseptionelt høj da der opnås en meget kort leverance fra høst til at produktet er færdigt til at kunne sælges. Det gør at smagen er mere kraftfuld, og fylder mere i smagsuniverset end de krydderier vi i Danmark kender fra supermarkederne. Ud over krydderier, kan leverandøren også lave forskellige nødde-, korn- og toppings-blandinger som man kan navngive og distribuere med forskellige brugsformål.

Omkostninger

De årlige omkostninger ligger på omkring 10.000 kroner, på nuværende tidspunkt. Det er altså muligt, at overtage en forretning med et meget lavt løbende udgiftsniveau, for på den måde at være etableret som online butik.

Shopsystem

Aktiver

Aktiverne består udelukkende i en færdiglavet webshop med produkter online. Den fysiske og kontraktuelle forbindelse til vores lager, samt det reelle lagern. Der findes ikke noget kontor, eller andre fysiske ting hvilket gør at forretningen nemt kan flyttes - direkte over på købers adresse eller inkorporeres i en alternativ organisation.

Varelager på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1647

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
36048

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-03-2023
Udbudspris 65.000 DKK