Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Plug’n’Play klar webshop inkl. varelager - 2022 omsat for 5.620 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Fuldt kørende shop med sportsudstyr/grip sokker

Nichedrevet webshop med salg af grip sokker til fodbold, tennis- og padelspillere. Rig mulighed for udvidelse af sortimentet grundet det gængse domænenavn. Der er lagt mange timer i forretningen, og det har bl.a. ført til en placering på side 1 af Google på søgeordet "grip sokker". Webshoppen er lavet i Shopify, og er ikke bare stykket sammen på et par timer som man desværre ofte ser herinde... Der er tænkt rigtig meget i konverteringsoptimering og apps som kan øge købsbeslutningen hos kunderne.

Økonomiske nøgletal

Shoppen har siden efteråret 2022 omsat for 5.620 kr. Det skal dog her tages in mente, at der kun har kørt 1 måneds annoncering i efteråret + 2 måneders annoncering i januar/februar 2023. De fleste af ordrerne er generet som pre-orders.
Der medfølger varelager til en salgsværdi på 12.000 kr. (60 sæt x 199 kr.) Du sætter selvfølgelig selv prisen, som du lyster.

Overskud før skat: 5.620 DKK

Produktet

Produktet er pt. ubrandet, da der først er blevet kørt en testkampagne for at skabe proof of concept. Sokker og sleeves er købt hjem fra 2 forskellige forhandlere, men der er rig mulighed for at finde andre forhandlere!

Markedsføringskanaler

Der er pt. udelukkende brugt Facebook til annoncering. Derudover kommer der et par besøgende fra Google gennem organisk trafik (SEO).
Produktet er genialt til TikTok, men jeg har ikke haft tiden til at lave ordentligt content. Jeg tror på, at forretningen nemt kan skaleres gennem organiske opslag på TikTok - evt. i kombination med en række influencer samarbejder.

Omkostninger

Domæne: 129 kr. årligt
Shopify abb: 39 USD månedligt

Shopsystem

Varelager på 12.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden startede som et hobbyprojekt ved siden af mit fuldtidsjob i efteråret 2022. Jeg nåede dog aldrig rigtig at få sparket ordentlig gang i projektet, da jeg nu kan mærke på min krop, at den ikke kan holde til både fuldtidsjob og aftenarbejde med shoppen.
Jeg har selv en baggrund inden for digital handel, så al arbejde er udført med baggrund i dette. Shoppen er derfor 100% gennemarbejdet. Jeg står meget gerne til rådighed både før og efter overtagelsen!

Markedet

Der er omkring 400.000 aktive fodboldspillere i DK, og tager man både tennis- og padelspillere med i ligningen, er markedet stort!

Opstartshjælp

Der tilbydes naturligvis opstartshjælp til rette køber :) Både ift. shop, markedsføring og produktindkøb.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2274

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
36043

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
13-03-2023
Udbudspris 8.000 DKK