Virksomhed med salg af Jakkesæt

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
Høj profitmargin - God og hurtig leverandøraftale - Inkl. varelager

Suitlife har primært sine tidligere kunder fra erhvervsaftaler. Konceptet består i at lave aftaler med virksomheder, hvorefter vi opsætter mannequinn dukke samt roll-up banner på det pågældende kontor, så medarbejderne og ledelsen kan få en følelse af kvaliteten. Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, om det er virksomheden selv der køber produktet ind til medarbejderne, eller om medarbejderne får en rabatkode til virksomheden. Vi har bedst erfaring med sidstnævnte. Et eksempel på disse steder kunne være kontorfællesskaber.
Det som vi også oplever er at kunder som har købt jakkesæt gennem den virksomhed som de arbejder i og som vi har lavet en aftale med, ofte vender tilbage og køber mere.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har omsat for 42.000 kr, dette er kun for 2 erhvervsaftaler hvor størstedelen er fra den første aftale. Hvorefter vi blev enige om at vi ikke havde tid til at drive forretningen

Produktet

Hos Suitlife tilbyder det danske erhvervsliv en let løsning til skræddersyet jakkesæt. Vi vil gerne bevise at en kvalitetsbevidst virksomhed, medarbejder eller direktør, ikke behøves at betale dyre domme for et unikt jakkesæt. Vi vil gerne sikre gode kvalitets jakkesæt til en rimelig pris. Men et jakkesæt, er ikke bare et jakkesæt. Vi ønsker at differentiere os og tilbyde jakkesæt der skiller sig ud. Vi vil gerne udstråle det klassiske jakkesæt i en moderne verden. Hos Suitlife betaler du for kvaliteten af et god jakkesæt, uden at betale for et dyrt brand.

Markedsføringskanaler

Shopsystem

Aktiver

Virksomhedens aktiver er følgende, 2 x Jakkesæt, Manequinn dukke, jakkesæt til manequinn dukke, roll up banner, flyers, hjemmeside, emballage, stickers

Varelager på 6.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 4.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
6.000 DKK
Finansiering løbetid:
8 måneder
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1420

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
35975

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
23-02-2023
Udbudspris 39.997 DKK