Stor og veletableret webshop søger ny ejer - førende indenfor temafest og fødselsdagspynt

Gydevang, Allerød
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
E-mærket og førende indenfor temafest og fødselsdagspynt

Efter mere end 10 år på markedet, søger vi nye ejere til at bringe shoppen videre til nye højder.
Webshoppen er en af de største indenfor fest- og fødselsdagspynt i Danmark kan let skaleres både nordisk og videre ud i Europa, hvor flere domæner allerede er erhvervet.

Shoppen er på en velfungerende platform Wannafind.

Stor nyhedsbrevs database.
Facebookside med 18000 følgere
Instagram profil med 2000 følgere

Shoppen sælges med flytbart lager, flere europæiske leverandøraftaler, forsendelsesaftaler og velfungerende platform med integreret lagerstyringssystem. Lageret er organiseret så det er nemt at pakke ordre.

En lagerbeholdning på ca. 350.000kr. + pakkeborde og reoler.

Ved salg er der mulighed for oplæringsperiode.

Regnskab

Afkastningsgrad
-14%
Soliditetsgrad
6%
Likviditetsgrad
101%

Økonomiske nøgletal

Grundet andre fokusområder og aktuelle situation efter corona, har vi valgt at køre aktiviteten i webshoppen ned til et overskueligt niveau, hvorfor omsætningen pt ligger i den lave ende. Men vi har en sund forretning og forretningsmodel der kan justeres omgående.
Vi har en DG på ca. 59%

Med en stærk platform og et kendt brand der holder fokus på nøgleområder og ikke breder sig for meget, har vi skabt et festunivers der er elsket og påskønnet af vores kunder. Ud over en løbende tilgang af nye kunder, har vi rigtig mange af vores kunder der er tilbagevendende (ca. 2/3).

Da vi i ejerkredsen har flere kasketter på og samtidig besidder fuldtidsjob, men ønsker at shoppen har fuld fokus. Har vi besluttet at vores forretning har brug for nye øjne og kræfter, til at udvikle og tage den til nye højder.

Corona ramte selvføgelig også denne branche, men vi ser et stærkt opløft i branchen generelt og et øget udbud af muligheder for at øge sortiment, vækste forretningen og skabe et endnu stærkere fundament for den fremtidige forretning.

Produktet

Et bredt udvalg af produkter af pynt og mulighed for service som eventplanlægning, ballondekoration osv., i mange temaer, der spænder fra babyshower, over børnefødselsdage til bryllupper og 100 års fødselsdagen.
Shoppen indeholder servietter, krus, tallerkner, balloner, festpynt som guirlander, lys, borddekorationer, invitationer, gæsterbøger, festhatte og masser af andet tilbehør til enhver festlig anledning.

Markedsføringskanaler

Vi markedsfører os med adwords, hvor vi har et professionelt firma til at hjælpe os med dette.
Vi står selv for vores profiler på Facebook og Instagram. Disse to kanaler, samt TikTok har et stor potentiale og vores følgerskare er stor og let at få til at vokse. Der ligger et enormt potentiale i SoMe hvor hele vores shop og sortiment er fuldt integreret med shoppingmodul direkte deri.

Vi sender jævnligt nyhedsbreve. Denne kanal kan med stor fordel udvikles voldsomt.

Microinfluencers er brugt jævnligt. Denne kanal er effektiv og kan med stor fordel udvikles yderligere. Vi får et stort antal henvendelser fra microinflutenter der ønsker samarbejde.

Omkostninger

Omkostninger til husleje udgør en stor del. Da butikken både er flytbar og skalerbar, er denne omkostning variabel.

Der er driftomkostninger til platformen, markedsføring, online annoncering, SEO og SEM m.m. der alt er skalerbart efter ambition.

Forsikringer, revisor og it-udgifter beløber sig til 33.500,00 om året

Aktiver

Vi har et varelager der opgjort til indkøbspris er værdisat til 325.000 kr. Lageret er indrettet så det er nemt og lynhurtigt at finde og pakke bestillinger. Varenummersystemer er logisk opbygget så det harmonerer med lageropbygningen. Det giver et effektiv pakkeflow og et stort overblik
Alle produkter ligger i kasser der beskytter varer mod sol og støv og kasserne er pakket på stålreoler.
Der er alt med fra pakkeborde, reoler, printer og tapedispensere. Logotape er en del af vores pakkekoncept.

Varelager på 150.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 25.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vi er en ejerkreds på tre personer, der sammen startede rejsen og etablerede virksomheden i 2012. Shoppen er kørt sideløbende med øvrige projekter og job og har ikke været en fuldtidsbeskæftigelse, hvilket er årsagen til at den i dag ikke er større. Med attraktive varer fra de førende leverandører af festpynt fra Europa, har vi fået skabet en solid forretning og platform, der via højkundeservice og højkvalitetsvarer til konkurrencedygtige priser, har fået skabt et godt navn i branchen.

Vores mål og drøm har fra start været at bygge Danmarks bedste og mest inspirerende webshop, der kan hjælpe danskerne med let at skabe de perfekte rammer for enhver festlig lejlighed.

Vi søger nu den eller de rette ildsjæle, der vil tage dette solide fundament videre og udvikle både sortiment og forretning til det enorme potentiale shoppen har.

Markedet

Vi leverer på nuværende tidspunkt til ca. 2000 fester årligt, og har dermed kun fat i en meget lille del af marked. Potentialet er enormt!
Vores styrke er, at alt hvad man ser på shoppen, har vi på lager. På den måde sikrer vi lynhurtig levering, hvilket er nøglen til succes i denne branche. Vi modtager ofte henvendelser fra kunder der ikke har fået varer til deres fest og fødselsdag fra andre webshops, dem hjælper vi! Den store konkurrence fordel, udover vores stærke sortiment, er at vi ikke har dropshipment, men et fysisk lager i Danmark. Mange af vores konkurrenter opererer med dropshipment, det er ikke gangbart i denne brance. Bl.a. derfor er 2/3 af vores kunder gengangere

Svagheder/udfordringer

Webshoppens potentile er stor. Markedet er veletableret og i konstant vækst. Temafester og fødselsdage har vi kun set begyndelsen på.
Vi oplevede til at starte med et udfordring i at mange varer er engangsvarer og i takt med den øgede fokus på miljø, havde mange leverandører udfordringer med at leverer miljøvenlige og komposterbare produkter. Branchen har gennemgået en stor transformation og stort set alle varer, selv balloner, fås nu nu i miljøvenlige materialer, emballager osv.
Da det er en branche i vækst, er der naturligt konkurrenter på markedet. Flere tilbyder festplanlægning og ydelser til fysik oppyntning. Dette kan man med fordel lægge ind i forreningskonceptet.
Supermarkeder og bl.a. Søstrene Grene er kommet mere på banen med sortimenter, hvilket man skal være opmærksomme på. Dog tilbyder de på ingen måde den bredde og dybde i sortimentet som vil tilbyder. Og den hurtige levering til slutbruger er nøglen til succes.

Stærke sider

Hurtig levering og god kundeservice, faste og gode leverandører der kender butikken.
Fastholdelse af kunder 2/3 af kunderne er tilbagevendende år efter år.
Fokus på den grønne omstilling, udvidelse med beslægtet produkter og skabe mere trafik på siden.
har pt. ca. 60.000 besøgende årligt med konverteringsrate på omkring 3 %

Strategi

Helt fra starten af havde vi den opfattelse at vejen til succes var god kundeservice og et lager i DK. Det har vist sig at holde og samtidig har vi påbegyndt en løbende omlægning af produkter, til bæredygtige produkter fra europæiske leverandører. Vores lageropbygning er baseret på løbende opbygning, vi kan se, i forhold til leverandører med dropshipment, at vi mindst får 1-2 henvendelse om ugen, hvor vi kan leverer til kunder som er blevet "svigtet" af en af vores konkurrenter, og ikke fået den ønskede leverance til tiden. Som tidliger skrevet har supermarkeder i dag et smalt sortiment, men vi mener at det faktisk styrker interessen for produkterne og modsat supermarkederne har vi bredden , hvilket de ikke kan matche.

Vision

For den rette ejer vil vores shop allerede ved 4-5 tusind pakker om året, være en solid forretning. Vi ligger i dag meget tæt på "nulpunktomsætningen" som er ca. 3000 pakker om året, baseret på gennemsnitsordren. Nøglen til videreudviklingen er at opretholde et bredt lager og udnytte den platform, hvor shoppen befinder sig i dag.
Vi er sikker på at shoppen har potentiale til at servicerer mindst 20.000 fester årligt, men det kræver en målrettet indsats, som vi desværre ikke har overskud, grundet vores agreement i andre projekter.

Ideel køber

Den ideelle køber ser en mulighed i at gøre denne shop til sin levevej. Hele det store grundlæggende arbejde i at skabe et stærkt fundament er på plads. Shoppen kan let udvikles i et væld af retninger og er så veletableret med leverandører, platforme m.m., at det er plug & play.

Jo mere kendskab man har til at drive en kommerciel digital plaform, des bedre rustet er man til opgaven. Kendskab til SEO, SEM, digitale platforme, SoMe m.m. er en fordel.
En ny ejer kan virkelig udfolde både kreative og praktiske talenter - evt. flere som sammen har de forskellige styrker og kompetencer.


Opstartshjælp

Vi står naturligvis til rådighed i forbindelse med overdragelse af alt, så vi sikrer fuld funktionalitet fra start, adgang til alle systemer. koder, leverandører m.m.
En evt. flytning af lageret kan vi naturligvis også være behjælpelig med.

Vi stiller os gerne til rådighed som rådgivere i overtagelsesprocessen og en periode efter.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2768

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
35902

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-02-2023
Udbudspris 50.000 DKK