Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Succesfuld webshop med biltilbehør, omsat for 9 mio. i 2022. - Overskud før skat 677.704 DKK

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
I november og december blev der omsat for 3 mio. med 300k i profit. +730 anmeldelser på Trustpilot. +25.000 læsere af nyhedsbrev.

autogogo.dk blev stiftet i 2021 og har siden oplevet voldsom vækst. Virksomheden er pt. kun åben i Danmark, men har kæmpe potentiale i Skandinavien og resten af Europa (internationale domæner ejes). Omsætning i 2021 var 2,3 mio. og omsætning i 2022 var 9 mio. Omsætningsmålet i 2023 er 26 mio.

Virksomheden er bygget på høj profitmargin og lave driftsomkostninger. Alle produkter har en margin på 86% og højere. Den gennemsnitlige ordreværdi ligger højt på 572 kr. Returprocenten er på 1.5%, hvilket afspejler den høje produktkvalitet. Du vil overtage en køreklar webshop (med varelager og automatiserede processer), som tjener penge fra første dag.

EMAIL-MARKETING:
Der er investeret 172.000 kr. i et avanceret emailmarketing-setup, som er udviklet af Danmarks absolut dygtigste emailmarketing-bureau. 15-20% af omsætning genereres via e-mail og der er 25.000 læsere af nyhedsbrevet.

LAGER:
Samarbejde med eksternt varelager, som varetager alle lageraktiviteter (varemodtagelse, forsendelse af pakker, returhåndtering). Da lagerprocessen er outsourcet, kan virksomheden drives fra overalt i verdenen. Jeg har en god aftale, som du kan overtage.

OVERTAGELSE:
For at sikre, at overdragelsen bliver så gnidningsfri som muligt, vil jeg gerne arbejde gratis en måned. Derudover er du altid velkommen til, at kontakte mig ved spørgsmål, strategi og sparring.

Jeg sælger virksomheden pga. mit helbred. Jeg har drevet virksomheden alene ved siden af studie på CBS, og jeg kan ikke længere følge med den voldsomme vækst. Det har desværre ført til stress, at jeg har så mange bolde i luften. Jeg har derfor besluttet, at give virksomheden videre til én, der har tiden til, at indløse dens enorme potentiale. Afhængig af ambitioner, vil jeg anbefale, at virksomheden drives af 1-2 personer.

Økonomiske nøgletal

Alle eksisterende produkter har en margin på +86% og der er dermed en rigtig sund dækningsgrad. Du overtager en køreklar webshop, som tjener penge fra første dag.

Salgspris: 1.626.489 DKK. Kontakt mig endelig, så vi kan tage en snak om prisen og evt. finansiering.

Overskud før skat: 677.704 DKK

Produktet

Markedet for biltilbehør er utrolig stort. Vores produkter købes af folk i alle aldre - både kvinder i 70'erne og mænd i 20'erne. Vi sælger elektronik, rengøring, opbevaring og mere. Det er simpelt, at finde nye produkter til kataloget, grundet den store målgruppe og den brede niche. Alle nuværende produkter har en margin på +86% og er dermed meget profitable. Der er i skrivende stund varelager til indkøbsværdi på 843.254 kr.

Markedsføringskanaler

Shopsystem

Varelager på 843.254 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
1 DKK
Finansiering løbetid:
1 måned
Finansiering renter:
1 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4249

Sælger kontaktet:
23

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
35873

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
02-02-2023
Udbudspris 1.626.489 DKK