Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dropshipping webshop med salg af populær menstruations lindrene produkter - 2-4 dages levering

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Vomisk er en dropshipping websshop der sælger menstruations lindrene produkter som er gået viralt på TikTok, Instagram. Vi har en 100% funktionel og innovativ webshop med flot content. Ud over dette har vi også markedsføring content i form af reklamevideo og billeder. Virksomheden har ikke været markedsført endnu og det er det eneste der mangler for at generere indtjening. Virksomheden er perfekt til dig der vil have din egen virksomhed og prøve kræfter med markedsføring.

Virksomheden sælges pga. Jeg har fået en ledende stilling i en større virksomhed der kræver at jeg ikke har nogle bijob.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Færdiglavet webshop med produkter hvor dækningsgraden lægger mellem 50-60 %, Produktet koster ca 2-400 hvor man har mulighed for gaveindpakning, og sælges lige nu på shoppen for 599-699. Der er mulighed for at bestille støre parti hjem i fremtiden.

Produktet

Hendes kombination af varme- og massageterapi hjælper med at lindre kramper, slappe af dine muskler og reducere oppustethed.

Hun kan bæres på din mave eller lænd. Og hendes slanke, lette design betyder, at du får øjeblikkelig lindring når som helst og hvor som helst.

Markedsføringskanaler

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
813

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
35855

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-01-2023
Udbudspris 12.999 DKK