Webshop med krystalglas i top kvalitet fra Tjekkiet.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
Online eller fysisk butik med krystalglas i top kvalitet fra Tjekkiet.

Tjekkiske Krystalglas af højeste kvalitet. Produceret i titanium krystal. Glassene tåler opvaskemaskine og er hårdføre samtidig med at de er krystal klare. Solid hoved leverandør nær Prag, samt flere andre samarbejdspartnere i Tjekkiet/Prag. Vi køber langt de fleste produkter direkte fra fabrikken.
Vi har en velfungerende hjemmeside, logo, betalingsløsninger osv. er på plads.
Samtidig har vi et godt varelager til at starte op på. Lageret inkluderer et bredt udvalg af Glas, vaser, skåle, karafler og meget mere.
Syntes du det kunne være spændende at besøge Tjekkiet, selv udvælge produkter hos leverandørerne og ha et internationalt samarbede med en fabrik der har eksisteret i over 200år. Så skal du læse videre eller kontakte os.

Økonomiske nøgletal

Du kan starte med et godt varelager med mere end 1000 items i en bred vifte af glasprodukter der egner sig til alle målgrupper.

Produktet

Vi kører butikken online, men har fysisk showroom, der har været godt besøgt. Glassene er opbevaret i en lagerhal.
Vi har reklamer, flyers, reklame udkast, roll up banners + diverse andre ting der bruges på messer. Vi har haft stor success med Mad, Bolig og Design messerne.
Produkterne egner sig fint til deres egen fysiske butik, det har vi ikke prøvet af, da tiden ikke er til at betjene kunder på fuldtid. Men der findes flere butikker rundt om i Europa der udelukkende handler med vores produkter.
Produkterne kan sagtens kombineres med andre produkter. Vi har glas stående i flere vinbutikker bla. i Odense, samtidig har vi glas i Århus i Cafeer og de bliver solgt i flere andre special detailhandler.
Målgruppen er bred og kvaliteten høj, salg til private, restauranter, cafeer, souvenirbutikker, super markeder, design butikker eller de kan bruges som julegaver til virksomheder.
Produkterne er uimodståelige når man står med dem i hånden, kvaliteten bliver ikke bedre og de er nemme at sælge.

Hjemmesiden fungere upåklageligt, lageret er stort, leveringstiden og kommunikationen med fabrikken i Tjekkiet er nem. Vi har flere gange været på forretningsrejse til Tjekkiet og vi finder det utrolig svært ikke at købe det hele når vi besøger fabrikkerne.

Vi starter op i mad branchen her i foråret og derfor er vi nød til at afvikle glas butikken. Vi skylder vores venlige leverandører at finde den rigtige køber. Vi er de eneste i Danmark. Derfor er det vigtigste for os at butikken kommer i gode hænder og ikke at få et stort overskud på overdragelsen.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Omkostningerne til hjemmeside er minimale ca 2000kr om året hvis du selv kan være admin.
Vi kører en del rundt og præsentere vores glas da de ER flottest i virkeligheden. Det er op til en selv hvor meget man vil sælge, vi har haft salg ved næsten hvert kunde besøg.

Shopsystem

Aktiver

Vi har online salg, showroom på adressen og lejer os ind på et lager. vi bruger vores private bil til kundebesøg.

Varelager på 50.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1805

Sælger kontaktet:
16

Følger annoncen:
16

Annonce id-nummer:
35829

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-01-2023
Udbudspris 15.000 DKK