Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Salgklar webshop TRENDIE.DK - Perfekt til dig som ønsker at starte din egen dropshipping rejse

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Denne Dropshipping webshop er perfekt til dig, som ønsker at starte din egen rejse som dropshipper. Shoppen er helt ny og har leverandør placeret i Tyskland (2-4 dages leveringstid!). Derfor skal du slet ikke bekymre dig om hverken pakning af produkter eller levering - dette sørger leverandøren for. Du kan således udelukkende fokusere på markedsføringen af din webshop.

Leverandøren har desuden et meget bredt sortiment, der vil gøre det nemt for dig at finde nye spændende produkter til webshoppen.

Webshoppens produkter lige nu er trending produkter, hvilket vil sige, at det er produkter, som trender og som sælger virkelig godt i udlandet ''Proof of concept''. Lige nu har webshoppen et sortiment på 20 produkter - alle sammen nøje udvalgt baseret på deres flotte salgsresultater i udlandet. Der er som minimum 30% profitmargin pr produkt!

Selve webshoppen er designet til at være meget simpel. Dette er gjordt for at sikre kunderne en nem måde at kunne navigere rundt mellem de forskellige menuer, uden at blive vildledt på noget som helst tidspunkt.

Jeg har fået nyt arbejde, som tager al min tid. Det betyder, at jeg ikke har tid til at drive webshoppen. Jeg sælger den derfor og håber, at den kan blive til glæde for andre.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har ikke været aktivt annonceret endnu, og dermed heller ikke haft sit første salg. Den er dog fuldt funktionsdygtig og køreklar, så den fremtidige ejer vil kunne modtage ordre med det samme efter overtagelsen!

Produkternes priser er mulige at op og nedjustere efter eget behov. De er lige nu sat til at skabe profit ved hvert salg. Vær dog opmærksom på at leverandørens priser kan ændre sig. Det er derfor altid en god idé at tjekke priserne og justere dem efter eventuelle ændringer.

Produktet

Hvad får du ved at overtagelsen af min webshop?
1. 2-4 dages produkt levering til dine kunder
2. Hosting
3. Leverandør placeret i Tyskland
4. Ordresystem
5. Domæne
6. 20 produkter allerede tilføjet til webshoppens sortiment
7. Facebook side + Business manager account

Markedsføringskanaler

Virksomhedens primære markedsførings kanal er Facebook. Her har virksomheden sin egen Facebook side + business manager account. Fra den vil du kunne oprette annoncer til markedsføring via Facebook.

Omkostninger

Domæne: Omkring 130 kr. om året. De første 2 år gratis! (Frem til 17. december 2024). Det allerede er blevet betalt. Du får også følgende domæner - betrendy.dk, toptrends.dk, trendily.dk, trendzy.dk og trenzy.dk - som du kan anvende, hvis det nuværende ikke falder i din smag. Alle sammen betalt frem til d. 16 december 2024.

Shopify: Abonnement koster fra 29 USD om måneden og det vil jeg anbefale at begynde med. Pt er der dog et tilbud på 1 USD for de næste 3 måneder. Startede i slut december.

Markedsføring: Det er den største omkostning. Men, da det er en dropshipping, webshop sparer du på andre udgifter som f.eks. emballage, printer til labels, fragt aftale, varelager mm.

Shopsystem

Markedet

Markedet er ikke særligt populært i Danmark endnu. Det er derimod voldsomt populært i USA, hvor markedet er konstant opadgående. Sverige og Norge har desuden så småt også føjet sig til markedet - hvor flere og flere kunder melder sig til som dagene går.

Ideel køber

Trendie.dk er en formidabel mulighed til personer som ønsker at drive deres egen webshop. Både til den studerende og fuldtidsarbejdene. Du behøver nemlig ikke ligge særligt meget arbejde i selve webshoppens side. Så du kan udelukkende fokusere på at markedsføre og sælge din produkter.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
782

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35754

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
03-01-2023
Udbudspris 5.499 DKK