Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med dropshipping af boliginteriør og møbler - Omsætning 2022: 320.000 kr. inkl. moms

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Webshop i 100% drift med gode dropshippingaftaler samt leveringsaftaler med mere end 10 leverandører

Nu har du chancen for at overtage en webshop hvor alt er lige til at gå til og som har haft stor succes siden opstart starten er 2022.
Der ligger samhandelsaftaler med mere end 10 af de bedste leverandører inden for boligtilbehør og møbler, samt skarpe fragtaftaler med alle de store pakke og kurér distributører.
Shoppens tema er pt. hovedsageligt fransk og industrielt boliginteriør, men det er muligt at dreje shoppen derhen hvor det ønskes blot ved at ændre sortimentet.

Shoppen er bygget i Shopify og er fuldt integreret med fragtsystem samt økonomisystem så alt kører semiautomatisk. Det vil derfor være nemt at lave de ønskede ændringer uden store omkostninger.

Sideløbende dropshipment er shoppen drevet af et lille pluklager til småvarer som er hurtige at plukke og sende. Dette lager er lejet og medfølger som udgangspunkt ikke, på nær hvis køber ønsker at drive det videre i den form det er i, i dag.
Der kan medfølge et lille restvarelager på omkring 15-20.000 kr. i værdi, samt alt inventar, it udstyr og plukkematerialer til at køre et lager videre hvis dette ønskes i mod en merpris.

Shoppen har et kæmpe potentiale til at vækste yderligere hvis man blot ligger tid og penge i markedsføring.
Shoppen har over 1000 følgere både på Facebook og Instagram uden at der har været brugt tid og kræfter på konkurrencer eller andet der kan trække følgere til.

Herudover ville det på sigt være en fordel at tænke på om man kunne etablere et fysisk showroom et sted i Danmark, så kunderne kan se og rører ved de fantastiske unikke varer som sælges på siden.

Siden kan sættes i dvale så de faste omkostninger kun vil være 150-250 kr. pr. md. for at holde webshoppen i dvale under en evt. ændring eller genopbygning.
Vi vil selvfølgelig være behjælpelige med at sørge for at en ny køber vil blive sat godt og grundigt ind i alle de praktiske ting der allerede er bygget op omkring siden, så de kan videreføres hvis dette ønskes.

Økonomiske nøgletal

Tal siden marts måned 2022:
Omsætning: 320.000 kr. inkl. moms
Konverteringsrate: 1,57%
Gns. ordreværdi: 1442,04 kr. inkl. moms

Produktet

Webshop der sælger boliginteriør og møbler inden for fransk og industriel design.
Produkterne er ofte lavet af genbrugsmaterialer og er unika produkter. Dette kan man brande sig hårdt på, da genbrug virkelig er noget kunderne sætter højt hvis de skal ud og bruge penge på nye møbler.
Vi er gået meget op i at have nogle ting på siden som ikke lige alle andre kan tilbyde på markedet.

Med de mange forskellige leverandører vi allerede har aftaler med, er det muligt hurtigt at dreje siden over i mod det tema som man selv ønsker.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Faste omkostninger pr. md inkl. moms:
Lagerleje og drift 4800 kr.
Webshop 350 kr.
Telefoni 150 kr.
Regnskabsprogram 380 kr.
Evt. løn xxxx kr.

Alle andre omkostninger er direkte salgsomkostninger og kan styres ved korrekt indkøb og prissætning af sortiment og fragt.

Aktiver

Varelager 15-20.000 kr.
Inventar 5.000 kr.
It og kontor 4.000 kr.

Varelager på 15.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 9.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1146

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35731

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
21-12-2022
Udbudspris 48.000 DKK