Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 150.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop - salg af lingeri - Omsætning 2022 (ekskl. moms): 1.701.666,- kr.

Usserød Kongevej, Hørsholm
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Speciale i store størrelser

Shoppen sælger, som en af få i Danmark, lingeri i store størrelser og bh'er op til O-skål (en enkelt amme-bh til P-skål). Den er en af få webshops i Danmark med så stort et udvalg af de specielle størrelser.
Der er ca. 4000 kunder registreret på shoppen og 1600 nyhedsbrevsmodtagere. Open rate for nyhedsbreve er 30-50%.
Der ligger virkelig meget SEO og Ads. arbejde på rikkeharbo.dk som følger med som redirects ved køb af wajkelingeri.dk. Det seneste halve år har ROI været på over 10 og stigende.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2021 (ekskl. moms): 1.143.510,- kr.
Omsætning 2022 (1/1-30/9-2022) (ekskl. moms): 1.407.529,- kr.
Omsætning 2022 (ekskl. moms): 1.701.666,- kr.

Overskud før skat: 250.000 DKK

Produktet

Jeg startede rikkeharbo.dk i 2014 og i 2020 købte jeg shoppen wajketrading.dk, der havde eksisteret side 2010. Jeg ændrede navnet til det mere sigende navn Wajke Lingeri.
Begge shops sælger bh'er og andet lingeri i store størrelser. Bh'erne går op til O-skål og en enkelt amme-bh sågar op til P-skål. Der er ikke mange steder i Danmark, man kan købe de store størrelser, og det viser sig, at kunderne er meget loyale overfor shoppen.
Et enkelt brand er jeg stort set den eneste forhandler af i Danmark, og det giver en god, trofast kundegruppe.
Mine leverandører har B2B-shops og jeg bestiller løbende som jeg få behov for produkterne. Det er ikke nødvendigt at have lagerbeholdning liggende og min erfaring siger mig, at kunderne gerne venter på at få varerne leveret, da det er svært at finde størrelserne andre steder. Det skal bare fremgå af shoppen, at der er et par dages leveringstid.
Der er det seneste år lagt rigtig meget SEO og Google Ads. arbejde i rikkeharbo.dk. Alt det arbejde følger med ved køb af wajkelingeri.dk som redirects fra samtlige rikkeharbo-sider, ligesom jeg vil holde et side med domaine rikkeharbo.dk åben i et år frem, der henviser til, at der kan købes på wajkelingeri.dk.
Har man en eksisterende shop med salg af lingeri eller tøj, kan det også give mening at købe arbejdet der ligger på rikkeharbo.dk og wajkelingeri.dk med redirects til eksisterende side i stedet for til wajkelingeri.dk. Kundegruppen henvender sig også til shops der sælger plus size tøj, så hvis man vil udvide sin tøj-shop med lingeri kan man her starte på side 1 i stedet for at skulle starte forfra samtidig med, at man formentlig får øget sit salg af tøj.
Jeg er ikke interesseret i at sælge mit navn, så det er derfor Wajke Lingeri, der er til salg med redirects fra samtlige Rikke Harbo-sider.

Markedsføringskanaler

Webshoppen er markedsført via SEO og Google Ads. Der er størst omsætning på Google Ads.
Derudover er der både Facebook og Instagram til begge shops.

Omkostninger

Shoppen kan drives på den måde, at man køber varen fra leverandøren, når den bliver bestilt på webshoppen, så udgifter til f.eks. husleje/lager kan være minimale.
Set over tid går ca. 1/3 af omsætningen ex. moms til varekøb.

Virksomhedens historie

Før jeg åbnede shoppen, havde jeg arbejdet med lingeri i mange år. Det irriterede mig, at det aldrig var muligt at hjælpe de kvinder, som havde de største udfordringer med at finde det rigtige lingeri, så derfor var det nærliggende at starte min egen forretning. Det har været vigtigt for mig at have et bredt udvalg af brands, der alle har det til fælles, at de producerer store størrelser. Samtidig vigtigt at den kvalitet de tilbyder, kunne leve op til de krav, jeg stiller til produkterne.
Prismæssigt er der et stort spænd, så der er et udvalg i flere prisklasser.
Det har været en stor fornøjelse virkelig at kunne gøre en forskel for de kvinder, som ellers har levet med smerter i nakke og ryg.

Stærke sider

Der er ikke mange konkurrenter, som sælger produkter i de størrelser

Ideel køber

Den ideelle køber, ønsker at starte en ny webshop, uden at skulle starte helt forfra. Med alt det arbejde der er lagt i shoppen, kan man starte med en fornuftig omsætning fra dag 1.
Alternativt kan det være en, som allerede ejer en webshop med enten lingeri- eller tøj-salg. Med købet af min shop vil man kunne drage nytte af alt Google-arbejdet og tiltrække nye kunder til sin eksisterende shop, da der er oprettet ca. 4000 kunder i kartoteket.

Opstartshjælp

Jeg vil bevare domainet rikkeharbo.dk et år frem og via den side henvise til den nye shop

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2047

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
35726

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
19-12-2022
Udbudspris 150.000 DKK