Babygyngen.dk - Webshop med slyngevugge - med dropshipping leverandør!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Slyngevugger er blevet meget populært i de nye børnefamilier - Nu kan du få din helt egen webshop, med en dropshipping leverendør!

Er du interesseret i at eje en lukrativ dropshipping virksomhed, der sælger de eftertragtede slyngevugger? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Du vil have fuld adgang til vores leverandør- og produktkatalog, så du kan begynde at tjene penge fra dag ét. Webshoppen bygget op omkring et dropshipping koncept som betyder, at du ikke behøver have et varerlager men derimod sælger varer som mellemmand gennem en leverandør med god og hurtig leveringistid (3-7 dage). Så du kan spare en helt masse penge, på at have et ekstern lager. Så her har du muligheden på at blive en af de førende webshops, indenfor branchen! Don't miss this opportunity - kontakt os i dag for yderligere information.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Dette er en helt ny shop uden omsætning men dog et rigtig stort potentiale som kan udnyttes hvis man arbejder hårdt og bruger lidt tid på shoppen. Hjemmesiden er klar - der skal bare blive markedsført på den.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

DERFOR ER SLYNGEVUGGER BLEVET SÅ POPULÆRET!
De gyngende bevægelser i en slyngevugge kan minde babyen om de bevægelser, de oplevede i maven, da de var foster. I maven er babyen nemlig omringet af væske, og de oplever bevægelser fra moderens krop, som for eksempel gåture, og andre bevægelser. Disse bevægelser kan være beroligende for babyen, da de er vant til dem.

Når babyen er født, fortsætter de med at søge efter denne form for beroligelse og tryghed. De gyngende bevægelser i en slyngevugge kan derfor minde babyen om de bevægelser, de oplevede i maven, og være med til at give dem en følelse af tryghed og sikkerhed. Dette kan bidrage til, at babyen føler sig roligere og mere tilpas, og derfor har lettere ved at falde i søvn og sove godt.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Domæne account = mellem 150-200 kr. om året ( er blevet betalt for første år )

Shopify = 29 USD om måneden.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2561

Sælger kontaktet:
25

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
35723

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
18-12-2022
Udbudspris 12.499 DKK