Dropshipping webshop med salg af populær 3 I 1 oplader - 2-4 dages levering til kunden

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce

NiaMondo er en dropshipping websshop der sælger 3 I 1 oplader som er gået viralt på TikTok, Instagram. Vi har en 100% funktionel og innovativ webshop med flot content. Ud over dette har vi også markedsføring content i form af reklamevideo og billeder. Virksomheden har ikke været markedsført endnu og det er det eneste der mangler for at generere indtjening. Virksomheden er perfekt til dig der vil have din egen virksomhed og prøve kræfter med markedsføring.

Virksomheden sælges pga. Jeg har fået en ledende stilling i en større virksomhed der kræver at jeg ikke har nogle bijob.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Færdiglavet webshop med produkter hvor dækningsgraden lægger mellem 25-40 %, Opladeren koster ca 200 kroner fra Amazon hvor man har mulighed for gaveindpakning, og sælges lige nu på shoppen for 549 - 499. Der er mulighed for at bestille støre parti hjem i fremtiden.

Produktet

Virksomheden sælger populære 3 I 1 opladere. NiaMondo har mange produkter som folk har set før over de sociale medier, i form af TIktok, Instagram, facebook. Produktet er en smart og nemt at transpore, Opladeren kan oplade op til 3 Enheder på 1 gang, Telefon, AirPods, applewatch.

Markedsføringskanaler

Kunderne finder NiaMondo på diverse sociale medier.

TikTok - Reklamere video, unboxnings video, Produktbeskrivelse, Giveaways, Tilbud

Instagram - 2500 følgere, video fra TikTok, Link til Webshoppen.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1375

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
35712

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
11-12-2022
Udbudspris 7.999 DKK