Planke.dk - Køreklar Dropshipping webshop med Plankebord - Dansk Leverendør aftale!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Få det helt perfekte domain og webshop til plankebord! Hjemmesiden er køreklar!

Med Keram.dk kan man få plankeborde i nordisk design, samt høj kvalitet, leverede af en dansk leverandør.
Plankeborde er blevet et kæmpe hit i de danske hjem - og lige nu kan du få muligheden for at få din helt egen webshop! Avancen er super god, og beløberne er høje, hvilket vil sige at med det rigtige markedsføring, kan du virkelig tjene godt!

Så er du klar til at drive en Webshop med leverandøraftale, unikt design og et kæmpe potential, så er Planke.dk det helt rette for dig. Overtag webshoppen allerede i dag!


Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen er nyopstartet og derfor ingen økonomiske nøgletal endnu, men den besidder et kæmpe potentiale og en garanti for en profitabel forretning med de rette salgsteknikker. Det eneste du skal er at markedsføre det - Leverandøren tager sig af alt andet!

Produktet

Dansk designede produkter, i høj kvalitets egetræ.
Plankeborde er udarbejdet i massiv egetræ i forskellige modeller, størrelser og farver, så uanset om du leder efter et lyst eller mørkt plankebord, kan du finde det hos os. Ved alle borde kan der forekomme knaster eller reparationer, da det giver bordet et flot og unikt patina.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Den eneste omkostning forbundet med webshoppen er et månedligt Shopify abonnement på 187 kr, samt domæne som allerede er blevet betalt for et år!

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2244

Sælger kontaktet:
20

Følger annoncen:
20

Annonce id-nummer:
35707

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-12-2022
Udbudspris 12.999 DKK