Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 12.500 DKK

Søg lignende virksomheder

Køreklar Parfume webshop Purescent.dk - med dropshipping leverandør!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Få din helt egen parfume webshop! Hvor du kan tilføje +10000 varer!

Dropshipping webshop med en leverandør aftale!. Den er køreklar, både med produkter og leverandør tilkoblet, med mulighed for udvidelse.
Leverendøren tilbyder +10.000 produkter, alt fra skincare til makeup og parfume - så der er god mulighed for at udvide til andre brancher.
Webshoppen bygget op omkring et dropshipping koncept som betyder, at du ikke behøver have et varerlager men derimod sælger varer som mellemmand gennem en leverandør med god og hurtig leveringistid. Så du kan spare en helt masse penge, på at have et ekstern lager. Så her har du muligheden på at blive en af de førende webshops, indenfor Parfume-branchen!

Det eneste du skal gøre er at markedsføre produkterne!Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Dette er en helt ny shop uden omsætning men dog et rigtig stort potentiale som kan udnyttes hvis man arbejder hårdt og bruger tid på shoppen. Hvis den overtaget inden jul, af der god mulighed for at hente nogle penge fra julesalget!

Produktet

Parfume fra kendte brands såsom Jimmy Choo og hermes! Leverendøren tilbyder et kæmpe udvalg af parfume og meget andet. Der er god mark-up på produkterne.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Domæne account = mellem 150-200 kr. om året ( er blevet betalt for første år )

Shopify = 29 USD om måneden.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1554

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
35691

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
07-12-2022
Udbudspris 12.500 DKK