Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Online livsstilsbutik - interiør, wellness mm. - med omsætning

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Velkonstrueret og driftsklar webshop med et udførligt varekatalog og en profil som retter henvendelse til den beviste forbruger.
Hvis du drømmer om at drive en livsstilsbutik med fokus på kvalitet og bæredygtighed, så er upliving.dk en oplagt smutvej udenom alt det tekniske. Jeg hjælper dig desuden gerne til rette hvis det ønskes og kan yde support på webshoppen (shopify) fremover. Shoppen er ikke bundet til nogen fast lokation og kan nemt flyttes og integreres med et eventuelt eksisterende koncept såsom blomster eller gavebutik. Tag fat i mig - så ser vi hvad der kan lade sig gøre.

Økonomiske nøgletal

Produkterne på shoppen har overvejende en ganske fornuftig markup som typisk ligger på mellem 2 & 2,5 men enkelte produkter har en endnu bedre markup.

Shoppen åbnede den 1. November 2022 - altså er der ikke meget data at trække på.
I November lød omsætningen således
Online 870.00 DKK
Fysisk 3210.00 DKK

I December 2022 er der omsat for 294,-
I Januar 2023 er der omsat for 1660,-

Det er en beskeden omsætning - og den bære præg af at siden trænger til en stærk ambassadør som er god til at fortælle produkternes gode historier og skabe et lækkert univers med video og billeder.

Produktet

Shoppens produkter har upcycling, kvalitet og bæredygtighed som udgangspunkt og varerne er fortrinsvis boliginteriør, brugskunst, gaveartikler samt wellness og husholdning.
Upliving.dk er til de forbrugere som ønsker høj kvalitet og noget lidt anderledes til hjemmet så det hele - sagt med et glimt i øjet - ikke drukner i IKEA møbler.
Hop ind på siden hvor du nemt kan få et overblik over varekategorierne.
Www.upliving.dk

Markedsføringskanaler

Jeg byggede shoppen som et interesse projekt hvor jeg blandt andet har prøvet værktøjer af fra min sideløbende uddannelse (professionsbachelor i international handel og markedsføring). Af samme årsag er der lagt meget energi i den bagvedliggende teknik. Eksempelvis har jeg lagt meget energi i "on page SEO" som er alle de ting man som shopejer kan gøre for at gøre sin side attraktiv for Google og andre søgemaskiner at fremvise.

Så meget som muligt er desuden sat op til at være automatisk. Når der kommer en ordre regner systemet selv ud hvor tung en pakkelabel der kræves til de købte varer. Systemet kan ydermere selv købe labelen og printe den ud til dig.

Omkostninger

Shoppen har ganske få omkostninger og alt efter hvor dyrt du sætter dig med hensyn til husleje kan shoppen drives for omkring 500 i måneden med regnskabs program og det hele.

Abonnementer 212.00 DDK/måned
Husleje (jeg har det lige nu stående gratis hos noget familie)

Shopsystem

Aktiver

Webshoppen har lige nu lager i et 45m2 lokale hvor det fylder halvdelen.

Varelager på 60.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Jeg startede shoppen da jeg ønskede mig et projekt, men da jeg nu har fuldtidsjob og desuden står overfor en længere udenlandsrejse må jeg opgive projektet.

Ideel køber

For mig at se er der to profiler som vil passe rigtig godt til at overtage. Enten en person med sans for storytelling både verbalt men også på video mv. En sådan profil vil kunne sælge ind igennem netværk og markeder.
Alternativt skal køber være hardcore til facebook og google ads og kunne presse en masse salg igennem den vej.

Måske en mellemting vil være fornuftigt.

Opstartshjælp

Jeg vil meget gerne yde support på webshoppen og komme med lidt sparring på diverse løbende.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1274

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
35686

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
05-12-2022
Udbudspris 28.000 DKK