Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Dropshipping webshop med naturprodukter - Omsætning ex moms 146.629 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Nordicfur.dk har været min første webshop, og det har været noget af en rejse. Webshoppen er perfekt til en som gerne vil lære at drive en online forretning.
Dropshipping webshop, som sælger en lang række af naturprodukter. Heraf hjemmesko og lammeskind som er det bedst sælgende. Vores dropshipping leverandør har placering i Varde, Danmark og er altid imødekommende til en kop kaffe. Leverandøren står for alt. Pakning, returneringer osv. Alt er styret automatisk, så det eneste du skal tænke på er at sælge.

Fordele der er værd at nævne:
1-2 Dages levering fra dropshipping leverandør
Intet varelager
Alt foregår automatisk, hver gang der kommer en bestilling, sendes den automatisk videre til dropshipping leverandøren som pakker og sender samme dag.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Overskud på 37.000 fra 25/11/2021 til 25/11/2022

Tal fra periode - (nov 22, 2021 - nov 25, 2022)
Omsætning ex moms 146.629kr
Returneringer -15.703kr
Google ads -30.839kr
Varekøb + fragt hos dropshipping leverandør -61.673kr
Omkostninger til simply -1.000kr

Resultat: +37.414kr

Overskud før skat: 38.000 DKK

Produktet

Sælger produkter lavet af naturmaterialer. Produkterne er af højeste kvalitet og er produceret i Europa. Det kan ses på webshoppens trustpilot score, som er 4,5 ud af 5. De primære produkter er hjemmesko, lammeskind, tæpper, handsker, puder, bælter og få produkter til baby.
Leverandøren har lige fået større sortiment af produkter som nu er mulige at sælge også. Her i blandt pynte produkter til hjemmet, som er af høj kvalitet. Jeg har endnu ikke tilføjet produkterne til min webshop nordicfur.dk da jeg har et andet projekt kørende, som tager alt min tid.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Google ads
Dropshipping leverandør
Simply.com hjemmeside host

Shopsystem

Ideel køber

Den ideelle køber er en person, som brænder for at drive forretning online og som gerne vil lære alt det grundlæggende. Webshoppen her er en god starter forretning. Her har man gode muligheder for at komme i gang, uden at binde større kapital i et varelager. Men med en god forståelse for digital markedsføring har denne webshop et stort potentiale.

Opstartshjælp

Ved et eventuelt salg, tilbyder vi 10 - 15 timers opstartshjælp de første 14 dage - så du som køber bliver sat rigtig ind i webshoppens struktur, integrationer og CMS. Skulle der være behov for hjælp efterfølgende, kan dette forhandles yderligere.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
601

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35658

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-11-2022
Udbudspris 75.000 DKK