Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Dropshipping webshop med salg af trend produkter - 2-4 dages levering til kunden

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Trender er en dropshipping websshop der sælger produkter som går virale på Tiktok, Instragram. Vi har en 100% funktionel og innovativ webshop med flot content. Ud over dette har vi også markedsføring content i form af reklamevideo og billeder. Virksomheden har ikke været markedsført endnu og det er det eneste der mangler for at generere indtjening. Virksomheden er perfekt til dig der vil have din egen virksomhed og prøve kræfter med markedsføring. Virksomheden sælges pga. Jeg har fået en ledende stilling i en større virksomhed der kræver at jeg ikke har nogle bijob.

Leverandør aftaler og alt yderligere i forhold til at kunne drive shoppen er på plads.

Du vil aldrig skulle bruge penge på at købe vareparti eller produkter hjem, da der er en leveringstid på kun 2-4 dage til dk. Der er mulighed for at udvide shoppen med alle tænkelige produkter, og det sætter jeg dig selvfølgelig ind i ved køb af shoppen. Leverandører står for at sende produkterne samt returnering, så det eneste du skal havde fokus på er at lave salg!

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Færdiglavet webshop med produkter hvor dækningsgraden lægger mellem 40-60 %, hvor profiten er mellem 300 - 600 - Kr

Produktet

Virksomheden sælger populære Virale produkter. Trender har mange produkter som folk har set før over de sociale medier, i form af TIktok, Instagram, facebook. Produkterne varier meget og er meget forskellige. De er delt op i Kollektioner og er nem at overskue

Markedsføringskanaler

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
789

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35616

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-11-2022
Udbudspris 12.999 DKK