HOMEYNESS (produktion, forhandlere, webshop, varelager, instagramkonto 10.000 følgere)

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
High-end brand med sengetøj, sofapuder m.m. i primært Liberty stof til salg med alt hvad der tilhører.

Kvalitets interiør brand. (forhandles bl.a. i Ilums Bolighus, Magasin, Neye, Luksusbaby, Kids-World m.m) Der medfølger: produktionskontakter, leverandørkontakter, webshop, varelager, forhandlerliste, instagramkonto (10.000 følgere), facebook-side,foto og billedrettigheder, domæner, e-conomicssystem, bankkonto m.m.

Tror du på at intet produkt bliver bedre, end de råvarer, det er lavet af? Så læs videre her.
HOMEYNESS blev etableret i 2016 og startede ud af et eget behov om, at kun det bedste er godt nok.

Det første produkt var babysengetøj. På daværende tidspunkt var der masser smukke babysengesæt, MEN kvaliteten haltede, så det var blot groft bomuld på markedet med prints i dårlig kvalitet. Derefter startede søgen efter det blødeste jeg kunne opdrive og valget faldt på det verdensberømte Liberty of London stof i kombination med egyptisk bomuldssatin, som regnes for verdens fineste bomuld. Sættene skulle selvfølgelig lukkes med usynlige YKK lynlåse, så der ikke var nogen løse bindebånd eller knapper der faldt af. Alt sammen pakket fint ind i et stofnet, så kunden har mulighed for at føle på kvalieten før køb. Man kan sige at HOMEYNESS ændrede kvaliteten på børnesengetøjsmarkedet og sidenhen har andre producenter fulgt efter. Når du først har prøvet at sove i et HOMEYNESS sengesæt har du ikke lyst til at have andre sæt.

Sengetøj i både baby, junior og voksen er det primære produkt. Især i Coronatiden fik voksen sengetøjet en optur, da forældrene ville sove i samme lækre kvalitet som børnene. Af andre børneprodukter nævnes savlesmækken, hvor vi har produktudviklet og stået og hældt mælk ud over mere end 14 forskellige mellemlag, som man slet ikke engang kan se på det færdige produkt, for at finde det mellemlag, med den bedste sugeevne, tørreegenskaber og blødhed.

De senere par år har der været ligeså meget fokus på HOME produkter som sofapuder og shoppenet m.m. Der lægges der stor vægt på "blødhed" samt at produkterne er i orden og med fokus på de små detaljer, der gør hele forskellen.

Økonomiske nøgletal

Min omsætning plejede at ligge mellem 1-5 millioner, men det seneste år har jeg haft private udfordringer og er nu startet på andet job, så har ikke kunnet fokuserere på forretningen.

Afkastningsgrad
Overskudsgrad
Dækningsgrad

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Baby sengetøj
Junior sengetøj
voksen sengetøj
Sofapuder 30x50
Sofapuder 50x50
Shopping bags
Make up bags
Baby håndklæder
Baby savlesmækker og
Baby suttesnore (EU godkendte)

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Der er stort set ingen faste omkostninger, da jeg har drevet virksomheden hjemmefra og ingen andsatte haft. Produktionen ligger i østeuropa, hvorfor varelagere-supplering blot er en uges transporttid væk, hvor det har været muligt at skrue op og ned for det som sælger.

Shopsystem

Aktiver

Der følger et varelager med, men ellers ingen fysiske bygninger og er ikke låst til et geografik område. Der er et godt brand kendskab, blandt unge mødre og interiør interesserede.

Varelager på 200.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
150.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
10 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1627

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
35613

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
08-11-2022
Udbudspris 500.000 DKK