Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dropshipping webshop inden for fitness, massage og velvære med 2-4 dages levering! Høj omsætning på kort tid!

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

CareFit er en ny dansk dropshipping webshop på markedet og har været i gang siden august 2022. CareFit sælger produkter inden for kategorierne fitness, massage og velvære. Vi levere alle vores produkter fra vores leverandør i Tyskland med fragt fra PostNord. Vi tilbyder gratis fragt med 2-4 leveringsdage til alle kunder i Danmark. Shoppen har opnået en flot omsætning på over 70.000 kr. i en meget kort periode fra den 19. August til 7. november. Vi opnår salg stort set alle ugens dage. Vores bestseller og stor favoritten hos vores kunder er på nuværende tidspunkt vores luksuriøse infrarøde saunatæppe med lækkert design og komfort. CareFit er i positiv udvikling og opnår højere og højere omsætning for hver måned. Vi har over 40 trustpilot anmeldelser alle sammen 5 stjernet. Vi har opnået en stor følger basse på Facebook, Instagram og TikTok med over 2750 følgere i alt. Vi har trofaste kunder, som vender tilbage igen og igen efter deres første køb. Det er en god investering nu eftersom det er en ny forretning på markedet, som er i høj vækst og stor udvikling.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Omsætningen er på nuværende tidspunkt på 70 tusind kroner, men omsætningen stiger hele tiden.
Overskuddet ligger på nuværende tidspunkt på cirka 30 tusind kroner.

Overskud før skat: 30.000 DKK

Produktet

Virksomheden sælger produkter inden for kategorierne fitness, massage og velvære. Vores produkter giver diverse sundheds effekter for kunderne. Disse produkter hjælper kunden forbedre deres daglig dag, samt sundhed og overall livsglæde. Vi sælger top moderne og trendy produkter, som infrarød sauntæppe, recovery boots, eye massager, elektrisk cupping, infrarød masage pude og meget mere.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Der er omkostninger, så som shopify abonnement for drivelse af webshop, ens virksomhedsmail, annoncering og produkt indkøb.

Der er meget få omkostninger, som betaler sig hurtig hjem. Du opnår stor profit ved at drive denne virksomhed, som også kan ses på overskud.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
789

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35580

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
28-10-2022
Udbudspris 44.999 DKK