Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Respresso: Webshop med genanvendelige kaffekapsler

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Genanvendelige kaffekapsler i rustfrit stål til Nespresso og Dolce Gusto

Som ny indehaver af Respresso får du en grøn virksomhed med mulighed for at bryde igennem med et produkt, som først så dagens lys i Danmark for et år siden. De danske kaffeforbrugere er for alvor ved at få øjnene op for genanvendelige kaffekapsler.

Respressos kaffekapsler bliver produceret af WayCap i Italien, og Respresso har en særlig forhandleraftale til B2B-salg i Danmark, hvor Respressos eksisterende og potentielle kunder ikke har tilladelse til at handle direkte hos WayCap. Denne aftale har mulighed for udvidelse til resten af norden.

Du får en nøglefærdig virksomhed med en eksisterende kundebase, som er klar til at blive drevet videre fra dag 1.

Se webshoppen på www.respresso.dk

Virksomheden ønskes sælges, da ejerne har fokus på andre projekter.

Økonomiske nøgletal

B2C-webshoppen åbnede 15. august 2021 og har i perioden frem til 31. december 2021 (dermed 4,5 måned) en nettoomsætning på 95.000 kr.

Virksomheden har ikke opnået overskud i 2021, da al omsætning er gået til markedsføring.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Med Respressos genanvendelige kaffekapsler behøver forbrugeren ikke længere købe bionedbrydelige kapsler eller engangskapsler i plast/aluminium i butikkerne. Når disse produceres, udledes der CO2, og der opstår en masse spild og affald – ved at undgå det, er forbrugeren med til at gøre noget godt for miljøet og de kommende generationer. Har du nogensinde forestillet dig, at en god kop kaffe kan være med til at forbedre levestandarderne for alle mennesker?

Respressos kaffekapsler i rustfrit stål kan bruges et ubegrænset antal gange – og man kan fylde dem med lige nøjagtig den type kaffe, man bedst kan lide. Det er både med til at redde miljøet, og det er godt for tegnebogen – for prisen pr. kop kaffe bliver også lavere ved at bruge Respressos kapsler.

Kaffekapslerne er kompatible med Nespresso Original, Nespresso Vertuo og Dolce Gusto.

Markedsføringskanaler

Respresso markedsføres på Facebook, Instagram og Google Shopping.

Desuden har Respresso været omtalt i magasiner som Isabellas, Boligmagasinet, Hjemmet, SPIS BEDRE og Ude & Hjemme (hvor Dolce Gusto-kapslen i sidstnævnte fik en flot anmeldelse og 4 ud af 5 stjerner).

Respresso har 4,1 ud af 5 stjerne på Trustpilot ud af 27 anmeldelser.

Omkostninger

Aktiviteterne i virksomheden er i øjeblikket på standby indtil et eventuelt salg. Der er derfor i øjeblikket ingen udgifter.

Det anbefales at tegne forsikring samt abonnement på firmatelefon til kundeservice.

Indkøb af produkter sker efter behov og bestilles direkte hos leverandøren i Italien. Leveringstid er ofte 2-3 hverdage fra bestillingen.

Shopsystem

Aktiver

Nuværende varelager og værdi (indkøbspris):
- Kaffekapsler (20.000 kr.)
- Respresso-glas (11.000 kr.)

Webshoppen har kostet 40.000 kr. at udvikle.

Respresso har et varelager, som naturligvis flyttes til købers lokalområde. Virksomheden drives fra et kontorfællesskab i Viborg.

Med i prisen indgår et varelager bestående af genanvendelige kaffekapsler til Nespresso Original, Nespresso Vertuo og Dolce Gusto samt Respressos egne kaffekopper med logo.

Ved købet af virksomheden får du en nøglefærdig webshop, som er klar til at fortsætte driften. Hjemmesiden er opbygget i WordPress, og webshoppen i Woocommerce. Der er opsat betalingssystem gennem PensoPay med mulighed for at tilføje flere betalingsløsninger, og fragtsystem via Webshipper, hvor der i øjeblikket tilbydes fragt med Post Nord, men med mulighed for andre fragtløsninger efter ønske.

Desuden vil alle materialer (som i øjeblikket er på lager) til ordreforsendelse indgå i prisen:
- Æsker i tre størrelser
- Klistermærke (to slags med logo)
- Pakketape
- Velkomstkort (klargjort til en håndskrevet hilsen)
- Labellommer

Indgår også i prisen:
- Forhandleraftale med leverandøren WayCap, som er gældende i Danmark, med mulighed for udvidelse til Sverige og Norge
- Domæne (.dk)
- Konti på sociale medier: Facebook (500 følgere), Instagram (1700 følgere)
- Et stort arkiv med professionelle produktfotos
- Produktvideoer med instruktioner til brug af alle produkter
- Leverandøraftale med Nord Roastery i Aarhus, som forhandler bæredygtig fairtrade-kaffe, der er malet specielt til Respressos kaffekapsler

Varelager på 31.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 5.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Respresso blev stiftet med udgangspunkt i en kærlighed for bæredygtighed og god kaffe. Vi har kombineret disse passioner med et samarbejde med WayCap – en italiensk producent af genanvendelige kaffekapsler – for at gøre kaffeverdenen grønnere én kapsel ad gangen.

Bæredygtighed og genanvendelighed bliver fortsat en vigtigere og mere betydningsfuld del af vores hverdag, og efter den store opmærksomhed, der har været på dette i de senere år, sætter Respresso fokus på den negative indvirkning, engangskaffekapsler har på miljøet.

Ifølge en undersøgelse udført af Halo bliver der produceret ca. 39.000 kaffekapsler på verdensplan hvert minut, og 29.000 af disse ender på lossepladserne. Det svarer til, at der hvert år produceres 20 milliarder kaffekapsler, hvoraf 15 milliarder ender i naturen.

Ideel køber

Virksomheden er en nøglefærdig løsning, som er klar til at blive drevet videre umiddelbart efter overdragelsen. Dog skal varelageret flyttes til købers eget lager.

Det er den perfekte iværksættervirksomhed for en person, der drømmer om at kaste sig ud i at have sin egen webshop med et stort vækstpotentiale og et nyt produkt på det danske marked.

Opstartshjælp

Vi er tre indehavere af virksomheden på nuværende tidspunkt, og ingen af os bliver i virksomheden efter salget.

Vi står naturligvis til rådighed på telefon og mail i en periode efter overdragelsen, og vi tilbyder også oplæring i processerne med ordrebehandling og ordrepakning samt en god gennemgang af systemet, betalingsplatformen, ordresystemet og lignende, hvis det ønskes.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1348

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
35534

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-10-2022
Udbudspris 50.000 DKK