Flot webshop med potentiale, salg af AppleWatch remme. - Omsætning: 43.658 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
Etableret webshop med organisk salg, varelager medfølger.

Watching.dk har gennem 2 år leveret Apple Watch remme til mange tilfredse kunder i Danmark. Vi har lagt vægt på god kundeservice og flot markedsføringsmateriale, der efterlader brandet med god omtale. Vi har ført en marketings strategi, hvor kvaliteten har været i top samt et prisleje der slog alle andre på markedet. Markedsføringen har man direkte kunne se have effekt på salget, så der er uden tvivl potentiale til at udvikle navnet, hvilket kunne gå mange veje, da kundebasen kun stiger i Danmark for Apple Watch og tilbehør.

Økonomiske nøgletal

Vi har investeret alt overskud i nyt varelag, som har en værdi på 14.000 i indkøbspris.
Omsætning: 43.658 kr
Overskudsgrad: 27%

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

I starten fokuserede vi meget på det man kan kalde kopi-remme, som de fleste konkurrenter også sælger. Vi fandt dog hurtigt ud af, at kunderne ledte efter mere eksklusive produkter, som de var villige til at betale for. Derfor bragte vi udvalget mere i retning af eksklusivitet og design, der adskiller sig fra de almindelige remme.

Rustfrit stål og blødt læder blev nogle af de materiale som vi solgte mest, og vi lejede endda med tanken om selv at designe remme til produktion indenfor Europa.

Kundeoplevelsen har også altid været en vigtig del af pakken du modtog fra Watching.dk. Derfor vedlagde vi altid, rabatkode, klistermærker og slik i forsendelserne.

Vi har fået meget få klager og hver gang et produkt er været i udu, har vi taget hånd om den enkelte og sørget for at gå i dialog med dem om hvordan vi gav dem den bedste oplevelse med enten returnering eller tilbagebetaling af penge.

Markedsføringskanaler

Vi har markedsført virksomheden med konceptet om at have en Apple Watch rem til hver situation, da uret har mange forskellige funktionaliteter. Her har vi med video- og billedmateriale lavet annoncer på Instagram, Facebook og Tiktok. Derudover har vi også fået ordrer fra Google Ads, som vi har kørt primært i 2021.

https://www.facebook.com/watchingdk
https://www.instagram.com/watchingdk/
https://dk.trustpilot.com/review/watching.dk

Omkostninger

Den eneste faste omkostning er domainet samt Wordpress som samlet set er på: 1900 kr årligt

Shopsystem

Varelager på 14.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 5.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Watching.dk blev stiftet af to unge mænd fra Midtjylland, som havde en drøm om at køre egen webshop. Her blev der med det samme lagt mange timer i billeder, tekst og derfor er hjemmesiden fyldt med original SEO-tekst samt blogs, der fortæller vidt og bredt. Antallet af danskere, der har Apple Watch stiger år for år, og vi så dermed et hul i markedet for et brand, der leverede kvalitets tilbehør, til konkurrencedygtige priser. I det første hele år (2021) omsatte vi for 32.562,12 kr. I det tidsrum brugte vi penge og ikke mindst tid på at få brandet ud til så mange danskere som muligt.

Her blev der samtidig kørt konkurrencer på Instagram, og vi fik samlet email-leads sammen til nyhedsbrevskampagne.

Nu er vi begge startet på studie og har dårlig tid til at gære det, der kræves. Samtidig ser vi et stort potentiale i ideen, hvorfor vi synes det er synd hvis hjemmesiden skulle lukkes. Apple Watch bliver kun mere og mere populære og vores erfaring siger, at markedsføring stadig leder til salg, hvilket giver virksomheden et potentiale, hvis der bliver lagt tid i en ny strategi.

Markedet

Markedet er stort for Apple Watch og tilbehør. Det er vanvittig nemt at skifte rem, hvorfor det giver mening at have et til hver lejlighed. Gennem årene er der kommet flere konkurrenter til, som også bestiller remme fra Kina. Derfor har vi samarbejdet med vores leverandør, om at fokusere på design- og kvalitetsremme, for at adskille os fra konkurrencen. Vi har mærket en stigende efterspørgsel, da folk efterhånden enten har de billige gummiremme, eller sørger noget mere unikt.

Svagheder/udfordringer

Som udfordring, kunne man arbejde brandet overmod remme lavet i Danmark af eget læder, eller finde en leverandør i Europa. Det ville kræve en kapital som vi desværre ikke har haft, men det er stadig en af vores originale ideer fra start.

Stærke sider

Vores kompetencer har ligget på marketingfronten. Gennem unikke billeder og reklamevideoer har vi skabt opmærksomhed og brandgenkendelse. I 2021 havde vi 7931 besøgende på siden, primært leads fra Facebook hvor vi markedsførte alle videoerne. Alt følger med, og vi ved, at der med nye ressourcer er mulighed for massiv vækst.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1346

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
35488

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-09-2022
Udbudspris 14.000 DKK