Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 70.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Veletableret unik abonnementsforretning og webshop - Omsætning på 2 mio kr.

Ole Suhrs Gade, København K
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Månedlig abonnementboks med lokale lækkerier fra lokalproducenter

Der er sket rigtig meget siden vi, for godt to år siden, besluttede at springe ud i et startup-eventyr ved siden af vores fuldtidsarbejde. Vi har lært enormt meget, og har formået at bygge en sund forretning hvor vi bl.a. har opnået:

+1,8 million i omsætning
+60.000 lokalproducerede produkter sendt ud til vores medlemmer
+80 lokale producenter hjulpet på vej
4,4 stjerner på Trustpilot (134 anmeldelser)
Indslag fra TV2 Lorry

Vi har skabt Lokalbox, som er et abonnementskoncept, hvor man som medlem en gang om måneden modtager nye, spændende produkter (honning, cider, marmelade, osv.) fra lokale danske producenter.

Vi har en forretning med aktive medlemmer, en stærk logistikpartner, styr på bogføringen samt et fint Shopify setup – hvor stort set alt er automatiseret.

Økonomiske nøgletal

Average Basket Value: 304 kr.
Gennemsnitlig antal måneder medlemskab: 13 måneder
CAC: 115 kr.
Gennemsnitlig antal ordre per medlem: 14
Churn rate: 10%

Overskud før skat: 5.000 DKK

Produktet

Hver måned sammensætter vi 6-8 autentiske, lokale lækkerier fra Danmarks byer og regioner, som vi leverer gratis til døren. Det er vigtigt for os, at det er varer, som kan bruges i den almindelige husstand. Vi ønsker ikke at fylde skufferne med ting der går i gemmerne. Tvært imod ønsker vi at bidrage til det almene indkøb med produkter, som støtter små producenter, og som smager af en anelse mere kærlighed.

De producenter vi udvælger til vores bokse fremstiller produkter der fortæller en historie og smager fantastisk. Vi ønsker at dele deres historier og unikke produkter i vores månedlige bokse.

Markedsføringskanaler

Vi har primært brugt tre kanaler til at tiltrække nye kunder:
- Google Ads (Search, PPC)
- Meta (Paid Social på Instagram og Facebook)
- Influencers (Vi har brugt et par enkelte influencers)

Social har været vores primære kanal til at drive nye medlemmer. Paid Social har især været en kanal, hvor vi har formået skal vækst igennem. Derudover bruger vi aktivt vores Instagram til at dele historier med lokal producenter, som har en yderligere reach i deres communities.

Vi har også været meget opmærksomme på vores Trustpilot reviews, som dermed også har været en primær driver for vækst.

Omkostninger

Der er månedlige omkostninger til udarbejdelse af boksene, og til vores logistik partner.

Shopsystem

Aktiver

Virksomheden er blevet drevet digitalt, så derfor følger der ikke kontor med.

Til at styre vores logistik har vi en partner, som står for al logistik herunder lager, pakning og afsendelse af bokse/varer.

Varelager på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 2.500 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vi hedder Christian og Thomas og kommer oprindeligt fra henholdsvis Stevns og Nordjylland.

Christian har altid engageret sig aktivt i at købe fra mindre, lokale producenter af f.eks. tøj og drikkevarer, og såede de første frø til Lokalbox under en samtale ved middagsbordet:

Thomas er vokset op med jævnlige besøg på bedsteforældrenes gård i Nordjylland, hvilket altid indebar en god gang hjemmelavet jordbærgrød, med friskplukkede jordbær fra frugthaven; mens bedsteforældrene på den anden side producerede vin og honning til husbehov. En tradition der er bragt videre af onklerne, som stadig producerer bl.a. honning og vin i mindre skala.

Tænk hvis man kunne gøre det nemt - selv for byboere, som vi nu selv er - at opleve/genopleve minderne der hænger ved om produkter af urokkelig kvalitet, lavet med en stor portion kærlighed og sjæl.

Det stod os klart, at der måtte være en simpel løsning. Resultatet er Lokalbox.dk, hvor man hver måned får et unikt indblik i en håndfuld mindre producenters hårde arbejde - og endda mulighed for at smage "frugten" af det.

Valg af produkter
Det er ikke kun i Nordjylland, at der findes små producenter, som fremstiller noget helt unikt. Der findes massevis af denne type lokale landmænd, gårdbutikker, hobbyproducenter, nystartede virksomheder og lignende på tværs af landet, som vi har mulighed for at købe produkter af, og bringe til vores medlemmer hver måned. Vi udvælger produkter, som vi mener har en unik historie, er af højeste kvalitet, og som vi selv ville kunne forbruge over en måned. Det var vigtigt for os, da vi udarbejdede konceptet, at det ikke skulle være produkter man sjældent bruger, der vil hobe sig op i skabene. Det skal tværtimod være noget, som vores medlemmer har glæde af jævnligt, og som sikrer at man hver måned bliver glad for at se sin nye boks.
Det håber vi I er enige i!

Ambitionen
Vores ønske er at skabe et koncept, hvor vi virkelig kan skabe glæde og værdi for vores medlemmer, og for de lokale producenter, hvis produkter vi ønsker at promovere. Vi ønsker at Lokalbox skal være en platform til at promovere mindre, lokale producenter, samt en nem måde for vores kunder at støtte lokalt. Derudover er vores mål at skabe en unik oplevelse hver måned, og introducere vores medlemmer til spændende nye produkter, fremstillet af producenter de fleste formentlig ikke har stiftet bekendtskab med før.

Ideel køber

Den ideele køber kan investere tiden I at løfte forretningen udvikle videre på de ideer der allerede er skabt. Vi har tydeligt kunne se en sammenhæng mellem udvikling af antal abonnementer og salg når vi har lagt det tid i projektet som der kræves.

Derfor vil den bedste køber være en som har tid til at trykke på "vækst" knappen og igangsætte aktiviter der kan øge salgskanaler.

Opstartshjælp

Vi vil som udgangspunkt ikke være tilgængelige. Men det kan diskuteres med den individuelle køber.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1992

Sælger kontaktet:
16

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35437

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-09-2022
Udbudspris 70.000 DKK