Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dripfashion.dk - Niche smykkeforretning med et stort potentiale - Omsætning 2022: 60.030 kr.

Lone Kellermanns Gade, Aarhus C
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
En smykkeforretning der sælger hip hop smykker, med inspiration fra den amerikanske rap kultur. Der har været en stor interesse, men manglende tid har holdt det fra at skalere

En webshop med et kæmpe potentiale for at vækste, men som har brug for en ny ejer pga. manglende tid. Vi har hos Dripfashion alle haft studie ved siden af forretningen, og derfor har det aldrig fået en rigtig chance for at skalere.

Dripfashion er for dig der ønsker at operere på et hurtigt voksende marked, hvor du har mulighed for at være den første store danske spiller.

Webshop
Du overtager en fuldt funktionel Shopify webshop, med nem betalingsløsning gennem pensopay, og en integreret fragtløsning med Shipmondo - så det er plug and play. Alle produkter er fysisk tilgængelig, så leveringstiden er kort, og leverandøren kan videresendes til køber. Der er købt temaet "Prestige", som gør hjemmesiden nem at brugerdefinere, og du behøver ikke selv at kunne kode. Du kan blandt billederne se hvordan de første 11 måneder er gået.


Økonomiske nøgletal

Omsætning 2022: 37.242 kr.
Gennemsnitlig ordreværdi: 482,00 kr.
Leveringspris: 45 kr.
Varelager købsværdi: 50.000 kr.

Produktet

Vi sælger store skinnende Hip Hop smykker i kategorierne halskæder, armbånd, vedhæng og ringe. Hip hop smykker er blevet ekstremt populært i udlandet, og interessen for dem er så småt ved at tage fat i Danmark. Se bare hvordan store fodbold spillere som Neymar, Sterling og andre sportsstjerner går rundt med Prong chainn. Virksomheden er bygget på den drøm om at få Drip culture til at boome i Danmark. Vi er som ejere af Dripfashion blevet opmærksomme på at der i smykke branchen er en god kundekultur, hvor folk er utrolig interesseret i ens forretning og ikke mindst hvad der bliver det næste drop.

Markedsføringskanaler

Største delen af vores kunder er kommet fra Facebook og instagram annonceringer, da det er her fokusset har været på markedsføring. SEO og Google ads, er blevet testet minimalt, men hjemmesiden er SEO optimeret, og man kan nemt finde billige søgeord til Google ads annonceringer, da det er en niche forretning.

Flere af vores salg er kommet gennem kontakt med kunden på mail, hvor kunden er interesseret i at høre til produktet, angående valg af den rigtige størrelse og en perfekt kombination af smykker.

Omkostninger

Fast omkostninger
- Shopify abonnement: 2277 kr. (årligt)

Variable omkostninger
- Facebook / IG annonceringer
- Pensopay
- Shipmondo

Shopsystem

Varelager på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Markedet

Konkurrenter
Der er ingen direkte konkurrenter på det danske marked, fordi prisklassen for de andre virksomheder er en del højere, og hvor de bruger ægte diamanter i stedet for CZ sten. Ser man på det europæiske marked er der flere store konkurrenter, som endnu ikke har fået fat i danske forbrugere. Tag et kig på, Cernucci, Drippy og CraftD, som viser hvor fedt et marked det er, og at interessen er utrolig høj.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
200.000 DKK
Finansiering løbetid:
36 måneder
Finansiering renter:
3 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1119

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35410

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-09-2022
Udbudspris 149.000 DKK