Køreklar dropshipping webshop - Hair Fine

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Hair Fine er en webshop med en masse fine hår produkter til damer.

Hair Fine er en webshop med mange muligheder for kæmpe vækst! Og med tiden ville Hair Fines produkter også kunne komme ud i forkskellige butikker, eller åbne egen. Det er som sagt en webshop med kæmpe potentiale! Webshoppen er sat op, forhandlerne er koblet til, Facebook, Instagram og TikTok er forbundet med webshoppen, så alt er klar til brug. Det samme med både email- og webdomæne. Så hvis du vil være den næste succeshistorie med en genial webshop, så er Hair Fine klar til at komme ud på markedet og få solgt for millioner!

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Hair Fine har ikke kørt nogen som helt form for betalt annoncering, men der er blevet lagt nogle TikToks, Instagram- og Facebook reels op, og efter dem har der været en del interaktion.

Produktet

Hair Fine sælger lige nu tre forskellige produkter. Da Hair Fine er en webshop med passion for kunderne, så er det hår produkter, som sparer kunderne tid om morgenen, når de skal sætte håret, da det er noget af det, som tager længst tid om morgenen.

Markedsføringskanaler

Hair Fine kører onlinemarkedsføring som er: Facebook, Instagram, TikTok og SEO.
Ikke nok med det har vi også en google business profil, så Hair Fine er meget nemmere at finde på google.

Omkostninger

Omkostningerne er: Shopify 29,00 $ månedligt, one.com 9 kr. månedligt.

Shopsystem

Aktiver

Hair Fine har intet varelager, det er leverandørene, som står for det hele.

Virksomhedens historie

Jeg startede Hair Fine, da jeg selv brugte meget tid på håret hver morgen, og det tog meget af min tid. det problem hørte jeg også fra andre af mine venner af, så jeg startede webshoppen hairfine.dk
Jeg lagde enormt mange timer i at få designet webshoppen professionelt, taget fat i de bedste og rigtige leverandører og koblet alt softwaren op.
Men efter alt var oppe at køre, og jeg fik en del interaktioner, blev tiden bare mere og mere presset. Så jeg tog valget om at sælge webshoppen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
992

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35382

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-08-2022
Udbudspris 10.000 DKK