Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dansk/Svensk niche webshop med 'high-end' køkkenmaskiner. - Overskud før skat: 200.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Partnerskab søges

Niche webshop som siden 2012 har solgt ’high-end’ elektriske køkkenmaskiner primært til private kunder. Webshoppen arbejder på både dansk og svensk domæne og er fuldt integreret med eget outsourcet lager og enkelte dropshipping leverandører.
Shoppen blev etableret i slipstrømmen af den enorme interesse for Slowjuicere, som boomede i 2014-2015. Interessen for slowjuicere er aftaget, men omsætningen har ligget på et stabilt omkring 1 mio.kr. ekskl. moms de seneste par år med EBIT på omkring 22-24%.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen genererer en EBIT i størrelsesorden 22-24%, svarende til et forventet driftsresultat i 2022 på kr. 200.000,-.

Nøgletal:
- Bruttofortjeneste 38%
- Markedsføring 6%
- Administration 3%
- Lager & forsendelse 5%
- Indløsningsgebyr 2%
- EBIT 22%

Det er væsentligt at nævne, at der ikke indgår anden lønudgift i tallene end til pick & pack på outsourcet lager og svensk kundeservice. Shoppen indgår i en større portefølje af webshops idag, så der er ikke bogført løn til ejer - men man skal påregne en indsats på 2-3 timer ugentligt til diverse administrative opgaver og besvarelse af kundehenvendelser.

Overskud før skat: 200.000 DKK

Produktet

Webshoppen er en del af en større portefølje af butikker og som følge af løbende fokus på lancering af nye butikker, så har den ikke helt fået den kærlighed, den fortjener de seneste par år. Fokus har været på et kernesortiment af højmarginale produkter, som vi selv har import af og er lagerførende i.
Herudover har vi suppleret med dropshipping produkter, hvor avancen ikke er helt så attraktiv, men som har givet noget mere bredde i sortimentet.

Da forretningen som nævnt har været fokuseret på de egenimporterede produkter, er der en oplagt mulighed for at skabe vækst i omsætningen ved at fokusere mere på den del af sortimentet som dropshippes. Vi har gode samarbejder med stabile danske og svenske importører af et par stærke high-end consumerbrands, produkterne er aktive på webshoppen, så det er bare at skrue op for markedsføringen.

Shoppen er en multistore løsning, som ligger på dansk- og svensk domæne - se her DomoTech.dk og Safter.se.

Lager og svensk kundeservice er outsourcet og fungerer eksemplarisk.

Markedsføringskanaler

Markedsføring på både det danske og svenske marked sker idag via traditionel PPC, Google Shopping, Prissammenlignings sites, Affiliate program og egne blogs. Vi har været for dårlige til at udnytte mulighederne i de sociale platforme, så der er gode muligheder for at øge synligheden den vej.

TrustPilot score på hhv. 4,9 i Danmark og 4,8 i Sverige.

Shopsystem

Aktiver

Der er ingen faste omkostninger, alt er 100% skalérbart og virksomheden kan drives fra en hvilken som helst café med internet og mobilforbindelse.

Varelager på 125.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Markedet

- Slowjuicere har toppet i Danmark, Sverige stabilt niveau.
- Blendere og dehydratorer er i vækst i begge lande.
- Stigende interesse for 'professionelle' slowjuicere, både blandt private og entusiaster og til small-scale kommerciel brug.
- Stigning i efterspørgslen efter kvalitets blendere.
- Generel vækst i efterspørgslen efter mere avancerede køkkenmaskiner, som eks. infrarøde dehydratorer og vakuum blendere. Semi professionelle hjemme kokke.
- Stor volumen i billigere consumerbrands i køkkenmaskiner - men ingen indtjening.

Strategi

- Specialist butik i hhv. Danmark og Sverige med dybeste sortiment indenfor Slowjuicere, Blendere og Dehydratorer.
- Kun ’high-end’ specialistbrands. Brede consumerbrands og billige produkter er fravalgt.
- Meget højt serviceniveau på vejledning, levering og reklamationer.

Vision

Der er en lang række ting, som man kan tage fat i for at styrke positionen og omsætningen:
- Implementering af produktanmeldelser
- Etablering af affiliate program, Safter.se
- Genoptage dansk nyhedsmails og igangsætte svensk
- Skabe synlighed på sociale platforme
- Etablere blogger samarbejder
- EU salg via Amazon
- Udvidelse af sortiment; eksempelvis:
 Ismaskiner, Røremaskiner, Kornmøller, SousVide, Vakuum pakkere, Pastamaskiner, Bagemaskiner, Røgovne, Røgpistoler, ThermoMix, Bartender Udstyr, Manuelle maskiner, strimlere, snittere og mandolinjern, Bøger

Ideel køber

En ideel køber kan være iværksætteren, som kan se webshoppen som en hurtig genvej til en fast månedlig indtjening - alternativt kan shoppen med fordel indlemmes i sammenhæng med drift af andre webshops med fælles lager og logistik.

DomoTech.dk og Safter.se drives under driftsselskabet Ristretto ApS - CVR35867031, som ejes af holdingselskabet LACS Holding ApS.

Virksomheden ønskes solgt som aktivsalg.

Som alternativ til et decideret salg søges en forretningspartner, som ønsker at indgå aktivt i den daglige drift og videreudvikling af butikkerne.

Skriv gerne med dine tanker og forslag til, hvordan du ville passe ind i sådan et samarbejde med henblik på fremtidig overtagelse.

Opstartshjælp

Nødvendig opstarthjælp efter nærmere aftale

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1176

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35369

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
22-08-2022
Udbudspris 250.000 DKK