Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 12.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Dansk kosttilskud webshop med egne produkter sælges

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Søger du en nem og billig indgang på markedet for helsekost og dets mange fordele? Så har du her en unik mulighed for at købe en veletableret webshop med egne produkter.


Der er indgået en on-demand aftale med producent, så intet varelager!


Webshoppen har en aftale med en anerkendt producent i Nordeuropa, der producere, pakker og sender produkterne direkte til køberen. Producentens produktion er ISO og GMP certificeret. Produkterne sendes i eget emballage, der er professionelt designet i henhold med dansk lovgivning.


Shoppen har været undervejs siden maj og gik officielt i luften lørdag d.13. August. Webshoppen sælges da jeg ikke har tid til at drive den grundet nyt job. Der er rig mulighed for at skalere den og gøre det til en super god forretning.


Der er kørt minimalt markedsføring i løbet af en uge med enkelte salg. Der er endnu ikke gjort fuld brug af sociale medier.

Shopsystem: Shopify
Faste udgifter: Domæne og Shopify abonnement

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Shoppen blev startet den 13. August 2022, der er derfor minimal omsætning..
Product margins ligger på: 50-75%

Produktet

Vi sælger kosttilskud der er produceret baseret på kliniske studier med effektiv dokumenteret virkning. Produkterne er GMO-fri og trejdeparts-testet af eksterne laboratorier. Nuværende katalog består af 6 af de mest populære kosttilskud i DK som: collagen, proteinpulver, magnesium og pre- workout m.m. Der er mulighed for at tilføje yderligere 10+ produkter til kataloget med det samme. Der er ingået en on-demand aftale med producenten hvor de pakker, printer og sender direkte til køberens dør. Leveringstiden er 4-7 hverdage

Markedsføringskanaler

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1120

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35366

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-08-2022
Udbudspris 12.000 DKK