VVS Import og varelager af Rustfri Pressfittings sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Import kontakt og stort varelager af Rustfri Pressfittings

Import agentur og varelager af Rustfri Pressfittings sælges dels på grund af helbredsmæssige årsager, og den tidliger ansat som var ansvarlig for produktet har søgt ny branche.

Agentur aftalen er stiftet i 2020 / 2021 og varelager er fra 2021/2022.
Varelager består af div M Press fittings i 4 dimensioner 15-18-22 og 28 mm alt i ASIS 316L som er GDV godkendt, dertil er der ca 1000 meter rør i 6 meters længder af 15-18 og 28mm ialt ca 12500 enheder.
Aftalen og godkendelsen omhandler også større dimensioner hvis det ønskes, vi startede bare med de mest brugte størrelser vi havde kendskab til.

Agenturen og godkendelses processen vurderes til at havde kostet minimum 350.000 kr. dertil kommer varelager som kostpris ligger på ca 350.000 kr.

Prisen ved producenten er uændret men transport prisen har været lidt stigende, så lidt hoved regning så vil forholdet mellem kostpris på lager i Danmark kontra de bedste Grossist priser vi kender i Danmark ligge på flere hundreder procent.... !!

Domænet : Pressfittings.dk kan også medfølge, derudover så ligger der dokumenter på GDV godkendelsen med fabriks kontrol via Dansk Teknologisk institut.
Det vil og skal kunne blive en god forretning, der sælges flere tusinde enheder af dette produkt hver eneste dag til VVS branchen, ikke kun i Danmark men det meste af verden bruger dette produkt ! så hvis man kan skabe eller har VVS kontakter i forvejen vil det være en god investering.
Der er pt. ikke nogen omsætning og salgs tal da det først var klar til fuld udrulning her sidst i 2022 og ansvarlige ansat sælger har valgt ny branche, og derefter er projektet gået i stå.

Jeg er åben for alle realistiske bud (Sælges lageret til laveste pris vi kender i marked vil den indbringe ca 1. mio kr.)

Økonomiske nøgletal

Sælges lageret til laveste pris i Grossist marked vil den indbringe ca 1 mio kr. i rent overskud, På sigt vil privat markedet også kunne komme i spil til endnu højre avancer.

Produktet

Varen er enkelt emballeret for at de er så sterile som muligt med stregkode mærkning, denne mærknings aftale medfølger.

Varelager på 350.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Opstartshjælp

Varelager skal afhentes fra lageret 7160 Tørring hvor der er hjælp til udlevering.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
200.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
8 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2221

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
35344

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
19-08-2022
Udbudspris 450.000 DKK