Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Fuld funktionel webshop til salg - Online salg af kvalitets t-shirts - Bæredygtig leverandør i Portugal

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Omsætning 70.000 kr i 2021 (allerede omsat for det samme i 2022)

Qualitee.dk er en fuld funktionel, enkel og lækker designet webshop, der sælger kvalitets t-shirts af højeste kvalitet. Hjemmesiden er lavet i Wordpress/Woocommerce, og du overtager en komplet funktionel shop indeholdende modelbilleder, lagerstyring, fragtaftaler, SoMe (instagram, facebook, linkedin), Trustpilot-konto (4,6 på 36 anmeldelser), Swiipe betalingsløsning, fuldt optimeret Google ads konto.

Virksomheden får produceret t-shirts hos en lokal familieejet bæredygtig leverandør i Portugal.

Der er lavet en stor SEO indsats (specielt linkbuilding) siden webshoppen blev oprettet, og de organiske salg har øget omsætningen markant i 2022. Webshoppen var i opstartsåret 2020 med i Euromans julekalender på instagram, hvilket gav webshoppen en god start i både følgere og antal ordrer.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2020: 15.000 kr (på 3 måneder)
Omsætning 2021: 60.000 kr
Omsætning til og med juli 2022: 70.000 kr

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Qualitee sælger kvalitets t-shirts uden print i luksus PIMA bomuld. Lige nu er der 3 farver: hvid, sort og navyblå.

Målet har hele tiden være at skabe en unik basic kvalitets t-shirt som kan klare utallige gange igennem vaskemaskinen uden at miste kvalitet. Dermed opnår man en mere bæredygtig garderobe med langtidsholdbare t-shirts. Målet må siges at være nået målt på feedback fra kunder.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har primært markedsført sig via Google Ads og SEO, hvilket også er her fra at de fleste ordrer er kommet fra. Google Ads er efterhånden optimeret til at levere 1-2 ordrer om dagen og de organiske salg fra SEO er ofte her vi ser de højeste ordrebeløb.

Facebook Ads og Tiktok Ads er prøvet af i sparsom mængde, er man stærk her er der stort potentiale.

Some:
Facebook profil har 160 følgere
Instagram profil har 359 følgere

Branding:
Der er benyttet ganske få influencers til markedsføring og har man erfaring med branding og det rette netværk, ligger der et kæmpe uudnyttet potentiale her.

Shopsystem

Aktiver

Varelager (værdi omkring 40.000 kr)
Zebra labelprinter (værdi omkring 2000 kr)
Fragtposer og labels (værdi omkring 500 kr)

Varelager på 40.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Historien om Qualitee

Overforbrug af tekstiler med kort udløbsdato
Størstedelen af vores tøjbudget de seneste par år er gået til basale tekstiler - primært T-shirts. Der er intet bedre end følelsen af at tage en spritny T-shirt på, inden man begiver sig ud til dagens gøremål. Den følelse varede dog ofte ret kort tid, og tendensen var, at vi bestilte nye T-shirts allerede efter de gamle havde været et par gange i vask, da både pasform, farve og blødhed var forringet.

Dette satte tankerne i gang. For det måtte da være muligt at købe en langtidsholdbar T-shirt, som kunne holde til vaskemaskinens kræfter og samtidigt undgå at skabe et unødvendigt overforbrug af tekstiler. Vi besluttede derfor for at skabe en T-shirt med fokus på kvalitetsmaterialer, enkelt design, komfort og holdbarhed.

Simplicitee - Kvalitet pakket ind i enkelthed
Tiden herefter gik med at bestille en masse T-shirts hjem i forskellige bomuldstyper og prisklasser fra alle dele af verden. Ret hurtigt i processen kom vi frem til, at tekstilproducenter i Portugal leverede den kvalitet, som vi ledte efter. Der var en sans for detaljen og grundig viden omkring stof og tekstiler. Grundet covid-19 var det ikke muligt at rejse ned til de forskellige tekstilproducenter, hvilket gjorde processen mere langtrukken og kompleks.

Det lykkedes dog at modtage skræddersyede prototyper af T-shirts fra flere producenter, syet i forskellige bomuldstyper. Her fandt vi ret hurtigt ud af at PIMA-bomuld kunne tåle klart mest i vask og stadig holde en lækker pasform og blødhed. Denne bomuldstype havde en høj pris, men også den klart bedste kvalitet, når det kom til slidstyrke og blødhed. Efter en længere proces med gennemgang af pasform og detaljer i syninger blev T-shirten sat i masseproduktion, og vi er meget glade og stolte over det endelige produkt: Simplicitee

Langtidsholdbare og bæredygtige tekstiler
I Qualitee mener vi, at en optimering af tekstilers levetid skaber et mere bæredygtigt produkt. Vi er modstandere af køb og smid væk-kulturen, der har tendens til at præge tekstilverdenen, specielt inden for de helt basale tekstiler til garderoben (t-shirts, boxershorts etc). I stedet vil vi skabe langtidsholdbare tekstiler i høj kvalitet, der formår at holde pasform og blødhed vask efter vask. Derfor vil vi ikke gå på kompromis med kvaliteten af de materialer, der bliver brugt i produktionen.

”Vi har et mål om at skabe helt basale tekstiler til garderoben uden print og mønstre, hvor fokus er på kvalitetsmaterialer, god pasform og designet i rene enkle linjer.”

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1298

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
35340

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
18-08-2022
Udbudspris 70.000 DKK