Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 12.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med skønne farverige strømper

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Vores vision er at fastsætte, at sokker ikke bare er sokker. Vi ønsker at gøre det lettilgængeligt at anskaffe unikke og farverige strømper til kvinder med et miljøorienteret blik – og til priser, hvor de fleste kan være med.

Vi vil forsøge at omfavne kvinders forskellighed. Om man går farverigt klædt eller minimalistisk klædt, så burde man kunne finde en strømpe lige i rette ånd, som kan skabe lidt ekstra i hverdagen eller til festoutfittet.

Hos Sockz vægter vi den bedste kundeoplevelse enormt højt. Det vigtigt, at kunden er tilfreds, og derfor vægter vi den gode service og de gode kvalitets produkter rigtig højt. Vi stræber derfor altid på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer samt vejlede og informere mest muligt omkring vores sokker. Hermed er kunden ikke i tvivl om mønster, pasform, vedligeholdelse, vaskeanvisning mm.

Økonomiske nøgletal

Vi købte webshoppen fra tidligere ejere, og da vi har en anden virksomhed, hvori der skete noget stort, så har vores tid og ressourcer bare ikke været der til denne.
Webshoppen har kun kørt i kort tid hos og der er ikke brugt tid/penge på SEO. Webshoppen har kun kørt i kort tid og der er ikke brugt tid/penge på SEO.

Produktet

Sokkerne er importeret fra Kina, hvor vi i dialog med forskellige producenter finder de helt rigtige sokker. Vi sikrer os, at strømpernes kvalitet er i top, og produktionsprisen er i bund, så vi kan give den bedste pris.

Sockz tilbyder dame/kvinde strømper i alle farver og mønstre. Vores sokker er valgt ud fra at skabe den ekstra detalje, som enten kan fuldende et outfit eller være hovedrollen i et simpelt outfit. Sokker bør ikke bare være sokker. De bør løfte et outfit og vises stolt frem, når man smider skoene. Strømper skal have lige så stor en rolle i outfittet som valg af alle andre beklædningsgenstande.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Der er få omkostninger til Shopify, Mobilepay, pensopay.
omkring 5-600 kr. månedligt.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1029

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35313

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-08-2022
Udbudspris 12.000 DKK