Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Salgsklar dropshipping webshop med 2-4 dages levering - +300,- profit pr. salg

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Stort udvalg af fine casual wear til mænd & kvinder

Svensk fine casual wear webshop der kan ændres til dansk såfremt det har interesse med tilhørende remote lager i Tyskland på over +50 produkter. Flere kan tilføjes indenfor blot 24 timer.
Stockholm Clothing har 2-4 dages levering og fri forsendelsesaftale såvel som returnering hvilket leverandøren står for.

Udelukkende ads og forretningsstrategi der skal eksekveres, alt i forbindele med produkter, forsendelser, returneringer mm. står leverandøren for.

Vi hjælper med hele overgangsfasen og går i dybden med ads såvel som forretningstrategien og håndtering af back-end i forbindelse med leverandøren og produktintegration.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Priserne er opsat således at der altid som minimum vil være +300,- profit pr. salg & vi gennemgår hele prissætningen med køber således køber ønsker at ændre prissætningen på udvalgte produkter.

Produktet

Stilrent hør tøj til mænd og kvinder af højeste kvalitet. Varelageret er unlimited per produkt og Stockholm har pt. +50 produkter ialt. Produkterne der er på webshoppen er af de mest populære produkter i industrien og kan ændres når sæsonen skifter.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

De eneste omkostninger der findes er: Shopify abonnement 29 dollars i måned & markedsføringsomkostninger.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
819

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35274

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
02-08-2022
Udbudspris 15.000 DKK