Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Økonomisk solidt vinfirma med fuldt etableret webshop til salg - Omsætning 2021/2022: 750.000 kr.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Med adgang eksklusive produkter og producenter i hele Europa herunder Bourgogne.

Flot og brugervenling webshop med stort sortiment af kvalitetsvine importeret direkte fra udvalgte producenter i hele Europa. Hertil direkte importaftaler med producenter fra Bourgogne, Piemonte, Toscana og Languedoc.

Grundet travlhed i ejerkredsen med andre projekter sælges virksomheden Winemember ApS til nye kræfter, der kan drive forretningen og udbredelsen i Danmark videre. Winemember ApS ejer hjemmesiden www.vinuniverset.dk. En fuldt funktionel webshop med mere end 150 forskellige vine og bygget op på Shopify. Hertil medfølger Instagram community med pt. mere end 1.500 følgere. Kundekartotek, både btb og btc, medfølger.

Økonomiske nøgletal

Forventet omsætning i regnskabsåret 2021/2022 er 750.000kr
Forventet resultat i regnskabsåret 2021/2022 er 120.000kr
Regnskabet forventes klar i løbet af august/september 2022

Overskud før skat: 150.000 DKK

Produktet

Kerneforretningen i Winemember ApS er et eksklusivt partnerskab med et markedsledende tysk web-baseret vinfirma, der har +100 producentaftaler i Europa. De har bl.a. aftaler med flere af de nye fremadstormende unge tyske vinproducenter i Pfalz og Rheinhessen, der har økologi og bæredygtighed i fokus.

Desuden også aftaler med spændende producenter i Spanien (bl.a. Rioja), Frankrig (bl.a. Bordeaux og Languedoc), Italien, Østrig m.fl.

Winemember ApS har endvidere agenturet på Danmarks mest succesfulde Vinjulekalender, der har været på markedet de seneste tre år. Der etableret et solidt BtB kundegrundlag samt webshop-salg på Vinjulekalenderen, som relativ nemt bør kunne udvides endnu mere. Vinjulekalenderen udgør ca. 25% af den samlede omsætning.

Partnerskabet er baseret på, at ordrer fra www.vinuniverset.dk modtages direkte hos den tyske partner, som pakker og sender ordren direkte til kunden i Danmark. Dermed undgår Winemember ApS at lagerføre vine fra hjemmesidesortimentet.

Markedsføringskanaler

Instagram community med +1.500 følgere medfølger.
Kundekartotek med e-mails til nyhedsbrev samt skabelon på disse medfølger.
Facebook community medfølger.
Via Vinjulekalenderen er der årligt opnået stor eksponering samt spin off salg. Der er opnået positiv omtale i bl.a. Gastromand, Mandekogebogen, Migogaarhus samt via profilering fra erhvervskundernes SoMe univers.

Omkostninger

Der er pt. ingen faste omkostninger foruden Shopify licens, revisor og andre mindre områder.
Lagerbeholdningen er på privat adresse og der er ingen ansatte.
Fragt håndteres via den tyske partner som fragte alle ordrer med DHL fra Tyskland og Postnord i Danmark.

Shopsystem

Varelager på 170.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Winemember blev overtaget af fire vininteresserede kompagnonger i juni 2019. Ved overtagelsen var den årlige omsætning på under 100.000kr, men virksomheden havde nogle spændende muligheder, som skulle udnyttes.
Virksomheden blev hurtigt konverteret til et ApS og via et hårdt fokus på opsøgende btb salg, opbyggelsen af SoMe community på specielt Instagram samt aftaler med nye importerer blev der hurtigt sat skub i væksten.

Specielt Vinjulekalenderen skabte stor interesse og omsætning på imellem 200.000 og 350.000kr årligt. Men også sortimentsalg fra weshoppen samt øvrigt btb salg steg kraftigt over de næste år.

Alle fire medejere har fuldtidsjob og andre projekter kørende hvorfor det nu er på tide at overlade virksomheden til nye passionere ejere, der kan fortsætte væksten.

Opstartshjælp

Der tilbydes grundig overlevering og oplæring af systemerne ved overdragelse af virksomheden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1594

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
35248

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-07-2022
Udbudspris 495.000 DKK